Vilém Rössler: To nemá s trpícím člověkem vůbec nic společného

14.09.2015 7:32

Chtěl bych vyzvat všechny slušné lidi, všechny ty, kterým není lhostejný osud naší země ke sjednocenému postupu vůči nekontrolovatelnému přílivu uprchlíků převážně z afrických zemi.

Vilém Rössler: To nemá s trpícím člověkem vůbec nic společného
Foto: Radim Panenka
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Naše vláda sice byla nucena pod tlakem veřejnosti změnit názor na povinné kvóty, ale dobře ví, že je to pouhé plácnutí do vody a mocipání z Bruselu si stejně odsouhlasí své.

Nikdy se nebudu bránit tomu, aby se naše země nepostarala o stutečně válkou postižené lidi, ale to co míří do Evropy a i do České republiky, nemá s trpícím člověkem vůbec nic společného.

Iniciativ, kteří uprchlíky odmítají se chopili lidé, kterým nejde o nic jiné, než o svou budoucí politickou kariéru a o své zviditelnění. (Jmenovat je určitě nemusím) Na facebooku existuje řada skupin s mnoha tisíci členy a o jejich zakladatelích vím, že jsou to slušní a poctiví lidé a tato noje výzva je určena především jim.

Navrhuji proto svolat na 17. listopadu demonstrace ve všech větších městech naší vlasti s cílem nepřipustit příliv možná milionů uprchlíků z Afriky do Evropy a tedy i k nám.

Je třeba vyzvat naši vládu, pokud Brusel bude trvat na povinném přijmání imigrantů, aby neprodleně zahájila kroky vedoucí k vypsání referenda o vystoupení z EU.

Vilém Rössler, zakladatel facebookových skupin na podporu pana prezidenta Miloše Zemana

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…