Vladimír Pelc: Chvála paparazzi

24.06.2017 18:34

Jana Nečasová, dříve Nagyová, se nemohla 5. až 8. června zúčastnit hlavního líčení soudu ve věci možného zneužití Vojenského zpravodajství.

Vladimír Pelc: Chvála paparazzi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana a Petr Nečasovi míří opět k soudu

Nečasová se omluvila kvůli závažným zdravotním problémům, které jí účast na jednání soudu znemožnily. Z těžké nemoci se po několika dnech vyléčila natolik, že se oslavy narozenin Václava Klause na pražské Hanspaulce zúčastnit mohla.

Celou záležitost samozřejmě nestojí za to komentovat – stačí jí odbýt jedním řádkem, totiž že mocní tohoto světa se mohou na nějaké soudy apod. akorát tak vykašlat; uvědomte si, že pí Nagyová/Nečasová jako řadová pracovnice úřadu vlády svého času fakticky velela vojenské tajné službě, svým sexuálním vlivem vládu premiéra P. Nečase řídila atd.

Chci v této souvislosti vzdát hold (někdy) zatracovaným paparazzi. Jak jinak, než jejich − mnohdy opovrhovanou − činností bychom se dověděli o darebáctví mocných? Jen díky jejich trpělivosti, stovkám hodin strávených „na čekané“ v jakémkoli počasí, vartováním na nejnemožnějších místech atp. se můžeme dovědět pravdu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…