Vladimír Ustyanovič: Izrael a jeho povinnost obrany

25.10.2023 9:15 | Komentář

Izrael nemá právo se bránit proti palestinským teroristickým fanatikům, je to přímo jeho povinnost na základě Charty práv OSN.. Izrael má povinnost likvidovat všechny teroristy, kteří spáchají teroristický čin na izraelských občanech.

Vladimír Ustyanovič: Izrael a jeho povinnost obrany
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Mešita al-Aksá ve starém městě Jeruzalémě

Jak se shodují nejen vojenští zpravodajci, ale také mnozí politici, kteří jsou odborníky na Blízký a Střední východ, jednomyslně deklarují, že Sýrie je jeden z nejcivilizovanějších tamních režimů. Tato vojenská odpověď je reakcí na události v palestinské Gaze, kdy palestinští teroristé, financovaní zejména Evropskou unií, brutálně povraždili bezbranné civilisty na území státu Izrael. Z nejnovějších informací vyplývá, že mnohé oběti byly upáleny zaživa. Tyto dokumenty byly prezentovány všemi světovými médii.

Výše uvedené závěry dávají za pravdu tomu, že teroristé Hamásu jsou sadisté bez mozku, nevím, jak je jinak nazvat, měli by být izolováni od jakýchkoli obyvatel doživotně. O tom se již hodně napsalo a mohu se domnívat, že v Palestincích je zakódován genotyp teroristy.

Než zabrousím do historie, tak mimo jiné i saúdský korunní princ Muhammad bin Salmán tyto palestinské teroristy odsoudil, rovněž tak i egyptský prezident Abd al-Fattáh as-Sísí si nechce pustit do své země tato vraždící monstra, pro které je slovo mír naprosto neznámé. Obyvatelé Gazy se stali rukojmími svého vedení, které parazituje na mezinárodní pomoci a žije z válek. To je podle mne shodné s ukrajinským režimem, který se utápí v korupci a rozkrádání zahraniční pomoci, kdy je podle amerických zdrojů z New York Times rozkradeno až 80 procent pomoci.

Anketa

Kdo ve vás vzbuzuje větší úctu?

64%
10%
hlasovalo: 17075 lidí

Určitě ne všichni Palestinci jsou teroristé, ale všichni teroristé, o kterých hovořím, jsou Palestinci. Předpokládám, že návrh Ursuly von der Leyen na trojnásobné navýšení pomoci Palestincům v Gaze znamená podporu toho, aby se tam trojnásobně vraždilo a trojnásobně rozkrádalo. Ukázkou eurofašistického myšlení je i názor progresivistů, že neměla být žádná izraelská odveta. Izrael nikoho nenapadl, a proto je jeho povinností odvrátit napadení až do eliminace nepřátelských sil.

Historie nám dává za pravdu. Nacistické Německo muselo být poraženo na hlavu, spojenci srovnali některá německá města se zemí, např. Drážďany, a naopak Němci na oplátku srovnali se zemí anglické město Coventry. Nikomu nezáleželo na civilistech, důkazem je bombardování Hirošimy a Nagasaki americkými mírotvorci, nositeli mírových ratolestí. Palestinským teroristům se podařilo narušit mírový proces na Blízkém východě. Mohu se jen ptát, komu to prospělo?

Palestinci žijí z války a teroru, nikoliv z míru. Kdo začal vraždit a proč? Palestinci vyvraždili v Libanonu palestinské křesťany. Palestinský terorismus má historické souvislosti, například zavraždění bezbranných izraelských sportovců na Mnichovské olympiádě v roce 1972. Další vůně střelného prachu pod taktovkou palestinské záliby v teroru se objevila na pražském zastupitelském úřadu, kde byly skladovány zbraně a munice včetně plastických trhavin.

Terorismus se nedá vymýtit a vyspělé státy by měly pronásledovat teroristy až na kraj světa, bez falešných pseudohumanistických deklarací. Palestinští teroristé vraždí zejména civilisty a bezbranné lidi a to je přesně důvod, proč nemají nárok na fungování v civilizované společnosti. Vynucovat své zájmy vražděním, nikoliv vojenským střetem, nemůže ospravedlnit existenci jakéhokoliv formálního uskupení. Budu se opakovat, ale domnívám se, že slovo mír pro tyto lidské zrůdy neexistuje a měly by být vytlačeny mimo lidskou civilizaci. Nikdo je na svém území nechce a měl by následovat trest, odpovídající jejich činům, viz výše v uvedeném textu.

Na závěr si dovolím citovat prohlášení republikánského prezidentského kandidáta Viveka Ramaswamyho na adresu současného vládce Bílého domu: "Jedna z absurdních ironií Bidenova stamiliardového balíčku zahraniční pomoci. Na podporu neonacistů v ukrajinském praporu Azov pošleme dalších 61 miliard dolarů, zatímco Izraeli dáme 14 miliard dolarů na boj proti islámským nacistům v Gaze. To je zahraniční politika USA v kostce."

Nikde jsem nezaznamenal v naších médiích slovo mír, jak na Ukrajině, tak na Blízkém východě. Naopak na Pražském hradě probíhá konference válkychtivých zoufalců pod záštitou českého prezidenta Ostudy, jak dobýt Krym.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…