Vlastimil Balín: Majitelé nemocnic se s lékařkou Alenou Dernerovou usmířili

14.03.2013 7:28

Zřejmě skončila doba dohadů mezi Krajskou zdravotní (KZ), která se stará o pět nemocnic v Ústeckém kraji, a mosteckou neuroložkou a senátorkou Alenou Dernerovou. Dohodli se na mimosoudním ukončení sporů.

Vlastimil Balín: Majitelé nemocnic se s lékařkou Alenou Dernerovou usmířili
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dětská neuroložka a senátorka Alena Dernerová

 

Kdysi mi tzv. první dáma KSČM (sekretářka tehdejšího předsedy ÚV KSČM Grebeníčka) dala k narozeninám spolu se známým sousoším čínských opiček písemné přání, resp. písemný povzdech - ne vždy spolu všichni kamarádí. Již tehdy jsem si pomyslel, že se určitě mýlí. Nyní jsem si na toto přání vzpomněl. Ani se sám sebe neptám, jak že to tedy vlastně je s tím permanentním bojem proti korupci a co vlastně tou korupcí je nebo co se za ni dá považovat. Může být korupcí zaplacený zahraniční pobyt na nějakém odborném semináři, může být korupcí třeba mimosoudní ukončení sporu o korupci, může být korupcí třeba účelově vytvořené placené místo v samosprávě pro tzv. opozičního politika, může být korupcí ......, řekl bych že to vše korupcí nejen být může, ale zřejmě je. Kruh se uzavřel a zřejmě nejen já jsem si opět potvrdil, že nejlépe se proti korupci bojuje korupcí samou nebo tím, že i korupce, resp. protikorupční boj se dá koupit, což je konečně docela slušný trik některých do politiky se deroucích podnikatelů. Prostě jako ta revoluce, co údajně požírá vlastní děti....... Ale což, hlavně, že jsme zdraví nebo ani o to již nejde?
 
Vlastimil Balín
 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vlastimil Balín - profil

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…