Výzva NE KVÓTÁM

25.09.2015 10:08

Migrační kvóty jsou nesmyslné, neřeší problém migrační krize. Je to jen přenášení problémů některých zemí do dalších států Evropské unie.

Výzva NE KVÓTÁM
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Občané České republiky byli neustále ujišťováni, že se nás migrační krize netýká, že se nic neděje. Ono se ale děje, a všichni to vidíme. Vládu jsem opakovaně vyzýval k tomu, ať představí plán, jak budeme situaci řešit. Ničeho takového jsme se ale nedočkali. Vláda ani nepočítala s tím, že k hlasování o kvótách dojde a že budeme přehlasováni. Nepřipravila si další kroky, které musejí z naší strany následovat.

Tento přístup české vlády je nezodpovědný. Evropská unie neváhala k prosazení migračních kvót použít hrozby a nátlakové prostředky. Takovéto silové řešení v oblasti, která se bytostně týká bezpečnosti a suverenity naší země, je nepřijatelné. Rozhodnutí Rady EU je v rozporu s pravidly, na základě kterých jsme do EU vstupovali. Evropská unie tímto krokem popírá také zásady ochrany občanských a lidských práv a ještě více zvyšuje nedůvěru, kterou v ní občané mají.

Nyní proto žádám vládu, aby využila všech legislativních a politických prostředků k zneplatnění rozhodnutí o zavedení povinných kvót.

Prosím podpořte naši výzvu a řekněme společně NE KVÓTÁM!

Výzvu můžete podepsat ZDE.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…