Výzva premiérovi: Dejte práci nejdřív Čechům a pak cizincům

18.07.2015 10:06

Vážený pane premiére. Nezbývá mi nic jiného, než reagovat na Vaši zprávu ohledně příjmu stovek běženců do České republiky. Nemohu říct nic jiného, než že opět lžete nám občanům České republiky. Pořád jste tvrdil, že nemáme kapacity na to, abychom někoho přijímali a už je to tu.

Výzva premiérovi: Dejte práci nejdřív Čechům a pak cizincům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka postupně odpovídá

V naší zemi je tolik práce, abyste uživili a uhlídali občany v současné situaci, ve které se nacházíme a vy a ostatní členové vlády budete dělat vše pro to, aby tu bylo ještě hůře.

V první řadě se státní pokladna stále nachází v hlubokém propadu a vy a ostatní členové vlády, místo toho, abyste udělali něco proto, aby pokladna měla peníze na třeba výstavbu infrastruktury, nebo na to, aby nám učitelé a doktoři neutíkali do jiných zemí, přijmete do naší země cizí státní příslušníky, které budete živit za peníze daňových poplatníků.

Za druhé máme tu svých problémů dost a nepotřebujeme žádné další. V současnosti je zde několik etnik, z nichž některé se přizpůsobily životu v této zemi a některé stále ne. Proto si myslím, že přijmout sem další cizí národnost vzbudí v občanech jen nenávist vůči nim, jelikož budou cítit menší zastání u státních úřadů ve vlastní zemi.

Za třetí, svým způsobem jste vy a celá vláda zaměstnanci nás daňových poplatníků a tím pádem máte vykonávat vše pro dobro a blaho lidu, občanů, kteří Vás zvolili. Nechte rozhodnout národ v referendu, jestli chce, či nechce přijmout cizí státní příslušníky do naší země. Vím, že toto pravděpodobně nebudete komentovat a ani na to reagovat, ale doufám, že aspoň Vaši voliči si všimnou, že ne vždy jste upřímný a pravdomluvný.

S pozdravem (nevolič ČSSD a jiných vládních stran)

K výzvě se můžete vyjádřit a přidat ZDE

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.