Zdeněk Macura: Pane premiére Sobotko, tady jsou otázky pro kulturní kompatibilitu pro utečence

19.09.2015 15:30

Vážený pane Premiére Sobotko, Žádám Vás, aby při udělování azylu byly dávané nejméně tyto následující testovací otázky ohledně kulturní kompatibility.

Zdeněk Macura: Pane premiére Sobotko, tady jsou otázky pro kulturní kompatibilitu pro utečence
Foto: Radim Panenka
Popisek: Uprchlíci před autobusovým nádražím v Bělehradě. Do Srbska denně dorazí až tisíc imigrantů, kteří chtějí do EU. Hlavně do Německa či Švédska.

Jsou to zejména otázky týkající se domácího násilí nebo chování a způsob oblékání žen na veřejnosti, které jsou u těchto utečenců zcela odlišné. Tvrdím, že 99 procent těchto utečenců jsou naprosto kulturně nekompatibilní s Českým národem. Prosím, aby byly tyto otázky podány žadatelům o azyl a pokud neodpoví v otázce 1. za C, v otázce 2. za C a v otázce 3. za B, aby těmto lidem byl azyl zamítnut. Jsou to kulturně nekompatibilní lidé a je potřeba jim doporučit, aby požádali o azyl v zemích, které jsou kulturně kompatibilní s jejích kulturou:

Otázky na testování kulturní kompatibility:

Otázka č. 1. Jaký váš postoj k situaci, když vidíte ženu, která jde sama bez doprovodu muže v letních šatech nakupovat , jdou ji vidět holé ramena a také kolena ?

odpověď A: Nepovažuji za vhodné, aby žena chodila na veřejnosti sama bez doprovodu muže a už vůbec ne v letních šatech, kdy ji jdou vidět například ramena nebo kolena, pokud by takto jednala třeba moje sestra, matka, dcera nebo manželka určitě bych ji něco takového zakázal

odpověď B: Takové jednání ženy, zejména sama bez muže se prochází na veřejnosti a s odhalenými částmi těla považuji za hřích a je správné na takové jednání ženu upozornit.

odpověď C: Pohyb jakékoliv ženy na veřejnosti a způsob jejího oblékání, včetně mé matky, dospělé dcery, manželky, sestry považuji ryze za její soukromou záležitost a její věc, nikdo nemá právo, včetně rodinných příslušníků dané ženy, do tohoto ženě mluvit. Každá žena má právo chodit na veřejnosti bez doprovodu jakéhokoliv muže a v letních šatech, kdy má odhalené části těla jako jsou například kolena nebo ramena a nikdo nemá právo a to včetně jejího manžela, otce, popřípadě syna či bratra do jejího oblékání jakýmkoliv přímým či nepřímým způsobem zasahovat. Můj názor je takový, že pokud jde žena sama v letních šatech na veřejnosti je to naprosto normální, čisté, v žádném případě to není hřích a tak to vidím také u členů mé rodiny.

POKUD žadatel neodpoví v testu za C, musí být žádost zamítnuta

Otázka č. 2. Jaký je váš názor na případné fyzické tresty vůči ženě od jejího manžela

odpověď A: Pokud se žena chová neuctivě vůči muži anebo ho neposlouchá, pak je v pořádku, aby muž zvoli mírný fyzický trest pro svou ženu, ale měl by vždy dbát, aby ji nezpůsobil žádné zranění

odpověd B: Pokud je žena muži nevěrná, pak respektuji, když její manžel nebo rodinný příslušníci ji chtějí potrestat dokonce smrtí

odpověď C: Manžel, případně bratr nebo otec nemá v žádném případě právo použít jakýkoliv fyzický trest vůči ženě a to dokonce pokud by se podle jejo názoru chovala vůči němu neuctivě nebo byla nevěrná. Taktéž nemá právo používat jakékoliv psychické násilí, jako jsou urážky, zastrašování, vyhrožování, vyvolávání pocitů viny, podezírání z nečestného jednání, nucení k poslušnosti, kontrola telefonní a elektronické komunikace, zabraňování v kontaktu s jinými lidmi, zabraňování lékařské pomoci atd.

POKUD žadatel neodpoví v testu za C, musí být žádost zamítnuta

Otázka č. 3. Jaký je Váš názor na to, když žena na veřejném koupališti se koupe v plavkách.

odpověď A: Koupaní ženy na veřejném koupališti v plavkách je hřích

odpověď B: Koupaní ženy není v žádném případě hřích, vůbec nemám nic proti tomu, aby moje sestra, dcera, matka, manželka se šla koupat na veřejné koupaliště v plavkách a považuji to za naprosto normální.

POKUD žadatel neodpoví v testu za B, musí být žádost zamítnuta

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …