Bárta: Čeho se bojí Kalousek?

16.06.2012 17:20

Z deníku Víta Bárty

Bárta: Čeho se bojí Kalousek?
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Vít Bárta

Kalousek se opakovaně nešťastně zastává Parkanové. Třeba včera celou aféru označil jako hon na čarodějnice. No, umí být i taktnější :-)

Parkanová se hají mimo jiné dopisem, který psal tehdejší ministr financí Bohuslav Sobotka ministru obrany Kuhnlovi. Uvádí se v něm, že vojenský materiál a vojenská technika není běžně obchodovatelné zboží, čili nelze určit jeho běžnou cenu. To mi přijde jako výsměch. Žádná vojenská zakázka by tak nikdy nemohla být předražena, protože v logice tohoto dopisu nelze určit, za kolik by se vojenská technika měla koupit. Je to zcela absurdní.

Když Radek John dnes vyzývá současnou vládu, aby kauzu začala řešit a aby oněch 650 miliónů začala po Omnipolu vymáhat, vidím v tom další linku. Kalousek se zuby nehty snaží hájit Parkanovou ne kvůli ní samotné, ale spíše kvůli tomu, co by mohla nakonec povědět o zakázce Omnipolu nebo o celé tehdejší vládě.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: Vít Bárta

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.