ČSSD: Bártovy účelové podpásovky jen ukazují na zoufalost VV

05.02.2012 16:54

ČSSD se ohrazuje proti klamavým výrokům předsedy Poslaneckého klubu Věcí veřejných Víta Bárty, které zazněly v dnešním diskusním pořadu Partie na TV Prima Family.

ČSSD: Bártovy účelové podpásovky jen ukazují na zoufalost VV
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lubomír Zaorálek

Bárta účelově manipuluje s fakty, když se svým dnešním vystoupením snažil vyvolat dojem, že místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek před rokem 1989 učil marxismus a ničil lidi. Veřejně dostupné zdroje i životopis místopředsedy ČSSD Zaorálka usvědčují Bártu z toho, že veřejnost klame: Lubomír Zaorálek působil na ostravské univerzitě na katedře filozofie až v roce 1990, přednášel zde politickou filozofii, etiku a české politické myšlení 19.a 20.století.

„Osobní podpásové útoky, kterými Vít Bárta v diskusích kompenzuje nedostatek věcných argumentů, znovu odhalují strategii strany Věci veřejné. Tato strana, která je spíše podnikatelským projektem, má značný podíl na úpadku politické diskuse a politické kultury u nás,“ uvedl předseda ČSSD Bohuslav Sobotka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čunek (KDU-ČSL): Snaha přepisovat historii se objevuje v každé době, bez ohledu na režim

19:05 Čunek (KDU-ČSL): Snaha přepisovat historii se objevuje v každé době, bez ohledu na režim

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k oslavám osvobození Rudou armádou a překrucování his…