Chaloupka (Republika): Vyjádření k odvolání policejního prezidenta Červíčka

08.01.2014 16:00

Nevěřícně kroutím hlavou, když slyším ublíženecké nářky policejního exprezidenta Červíčka, které ho rozhodně nejsou hodny.

Chaloupka (Republika): Vyjádření k odvolání policejního prezidenta Červíčka
Foto: red
Popisek: Otto Chaloupka

Účelově zapomíná, jakou habaďurou a za popření všech principů byl v řádu hodin instalován do funkce policejního prezidenta „konspiračním ministrem“ Janem Kubice. Je zajímavé, že tehdy mlčel vůči zlovůli a profesní vraždě v přímém přenosu, mocným nepohodlného policejního prezidenta Petra Lessyho.

Je zajímavé, že mlčel i ve chvíli, kdy se ukázalo počínání GIBS jako zcela účelové, ostatně stejně jako samotná existence tohoto úřadu. Červíček mlčel i v situaci postupného soudního očišťování policejního prezidenta Lessyho. Neprojevil žádné kolegiální chování, principielní přístup hodný policejního generála, jen funkcionářsky držel ústa. Až teď najednou pláče, ne nad principem, ale uzmutou funkcí...! Zátěž vždy prozradí nejvíc, teď tedy máme tu čest se skutečnou povahou a profesní (ne)úrovní pana Červíčka, jenž je vskutku hoden svého jména.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Otto Chaloupka

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…