Dryml (ČSSD): Alarmující stav boje proti korupci v Královéhradeckém kraji

17.10.2011 9:20

Senátor MUDr. Vladimír Dryml podal podnět Policii ČR k šetření vícehejtmana Dohnálka i dalších osob v souvislosti s předraženou výstavbou požární zbrojnice, podivnou výstavbou silnic a dalšími aktivitami některých současných i dřívějších krajských radních v zóně Solnice.

Dryml (ČSSD): Alarmující stav boje proti korupci v Královéhradeckém kraji
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Vladimír Dryml

Senátor v podání upozorňuje Policii ČR, že již před 3 lety poukazoval na finanční nesrovnalosti ve Zdravotnickém holdingu i zóně Solnice. Policie ani státní zastupitelství věc neřešilo a senátor byl za odměnu hlasy současné koalice ČSSD, Evropských demokratů a lidovců odvolán z funkce vícehejtmana.

Vzhledem k novým skutečnostem, zejména neutěšenému a alarmujícímu stavu v boji proti korupci v Královéhradeckém kraji ze strany ČSSD žádá senátor politické grémium ČSSD, aby se zabývalo neutěšenou situací v kraji, která může velmi negativně ovlivnit výsledek voleb do příštího krajského zastupitelstva.

Je úsměvné a pro senátora ČSSD MUDr. Vladimíra Drymla nepochopitelné, že hejtman Bc. Lubomír Franc (ČSSD) má opět odvahu kandidovat nejen na hejtmana, ale dokonce na senátora.

MUDr. Vladimír Dryml
senátor

Více:
Dryml je "nalomen" pro Paroubkovu novou stranu

##PROFIL 29##


Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…