Dryml (SPOZ): To už není nestydatost, ale psychická porucha

25.02.2013 11:58

O Karolíně Peake (LIDEM)

Dryml (SPOZ): To už není nestydatost, ale psychická porucha
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Vladimír Dryml

Senátor Vladimír Dryml ostře kritizuje politiku Karolíny Peake: „Paní Karolína Peake svým posledním činem nasadila korunu celému působení strany LIDEM ve vládě. Dosadit mladého studenta, svého vlastního asistenta, do dozorčí rady státního podniku Budějovický Budvar je plivanec do tváře všem občanům České republiky, kteří pouze bezradně přihlížejí šíleným zákonům kabinetu Petra Nečase“, uvádí Vladimír Dryml.

„V dnešní nelehké době, kdy všichni čekají na nové parlamentní volby jako na smilování, je skandál s rozdělováním trafik pro členy ODS už tak dost velkou potupou pro všechny občany. Jak si ale členka vlády, může vůbec dovolit nestydaté prohlášení, že odsuzuje rozdělování funkcí v dozorčích radách, a přitom posadit nedostudovaného kluka do jednoho z našich významných podniků? Takové chování už se snad ani nedá nazývat nestydatost nebo amorálnost, z lékařského hlediska už toto spíše souvisí přímo s nějakým druhem psychické poruchy. Paní Peake je ve svých intrikách už natolik mimo realitu, že už ani nehodlá maskovat svůj zájem o veřejné peníze. A to si vláda libovala, že se jim podařilo odstranit ze svých řad Věci veřejné, přitom to nejhladovější jádro teď sedí mezi nimi, a ničí poslední zbytky úcty, které tato vláda měla“, odsuzuje Karolínu Peake senátor.

MUDr. Vladimír Dryml

  • BPP
  • Prezident svazu Senioři České republiky

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vladimír Dryml

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.