Filip (KSČM): Vystoupení ministra Schwarzenberga mě zarazilo

13.07.2012 12:50

Ministr Schwarzenebrg se nijak nevyjádřil k návrhu kolegy Skokana (VV). Proč?

Filip (KSČM): Vystoupení ministra Schwarzenberga mě zarazilo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda KSČM Vojtěch Filip

Děkuji, paní předsedkyně. Paní a pánové, já jsem pozorně sledoval vystoupení pana předsedy Schwarzenberga, protože občas bývám také v situaci jako předseda politické strany, že odpovídám za něco, co učinili jiní.

Mě ovšem zarazilo vystoupení pana místopředsedy vlády a ministra zahraničních věcí Schwarzenberga z jiného důvodu. On reagoval v podstatě jenom na to, co už bylo odbyto tím, co řekl pan předseda klubu TOP 09 Gazdík, že jménem dvou poslaneckých klubů vetuje zařazení nového bodu. Ale nijak se nevyjádřil k tomu, že tady padl nový návrh pana kolegy Skokana. A v tomto ohledu si myslím, že nedostatek důkazů není. Navíc jde tedy pravděpodobně o spor dvou ústavních činitelů v této Sněmovně a doufám, že si už žádný z předsedů klubů neosvojí nápad, že by vetoval zařazení bodu, který Petr Skokan navrhl. (Potlesk z levé části Sněmovny.)

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PSP ČR

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!