Hybner (NS-LEV 21): Poslankyni Vostré chybí vlastní téma, tak špiní moje jméno

14.06.2012 16:14

Reakce Tomáše Hybnera na nepravdivé výroky a osobní útoky poslankyně Miloslavy Vostré.

Hybner (NS-LEV 21): Poslankyni Vostré chybí vlastní téma, tak špiní moje jméno
Foto: Archiv
Popisek: NS - LEV 21

Rád bych reagoval na článek poslankyně Miloslavy Vostré (KSČM) v dnešním vydání Haló novin pod názvem „Nový kabát Tomáše Hybnera, tentokrát u Jiřího Paroubka“, v němž mne nesmyslně napadá, aniž by měla potřebné znalosti a informace.

Prví omyl paní poslankyně Vostré spočívá v tom, že, jsem byl pověřen vedením výboru Regionální rady regionu Severozápad. Nebyl. Výbor vedl bývalý hejtman Šulc (ODS) a po jeho odvolání na mne tato povinnost přešla automaticky z mého zařazení, neboť zastávám funkci místopředsedy výboru.

Druhý podstatnější omyl paní poslankyně je ten, že být členem výboru regionální rady je jakési budování kariéry. Za tuto funkci nedostávám žádnou odměnu, vykonávám ji ve svém volném čase a zcela zdarma. Naopak zde dobrovolně nesu odpovědnost, čehož se mnozí, kteří jen potměšile ukazují prstem, bojí.

Kdyby si paní poslankyně zjistila navíc všechny veřejně dostupné informace, musela by vědět, že tento svůj post již v příštím týdnu dávám k dispozici, pakliže nepřesvědčím ostatní ve výboru o nutnosti velmi razantních změn, které chci okamžitě prosadit.

Spojovat mě s „karlovarskou losovačkou“ paní poslankyně sice může, měla by si ovšem nejprve zjistit, že u tehdejšího losování, které prováděla jakási najatá firma, jsem nebyl přítomen a především je nutno zdůraznit, že zakázku nakonec vyhrála firma s nejnižší nabídkovou cenou a ne nějaká vylosovaná společnost. Neumím si tedy představit, jak mohu být na základě něčeho takového odsuzován.

Stejně tak je směšná poznámka o hbitém převlékání dresů svých mateřských stran. Z řad ČSSD jsem odešel po 16 letech členství a své důvody jsem veřejně prezentoval. Obviňovat mě z kariérismu v případě, kdy opustím dle volebních preferencí nejsilnější politickou stranu a dám se do řad nově se rodícího subjektu s mnohem skromnějším zázemím, je legrační.

Je mi jasné, že chybí-li paní poslankyni Vostré vlastní téma, kterým by komunistickou stranu zviditelnila, musí se uchýlit k hloupým a bezduchým útokům. Jen mě mrzí, že při nich špiní moje jméno.

Mgr. Tomáš Hybner, předseda krajské organizace NS-LEV 21 v Karlovarském kraji

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…