Jarolím (VV): Ledy opravdu začínají pukat!

16.07.2012 16:52

Tiskové prohlášení místopředsedy VV Tomáše Jarolíma k odsouzení ex-senátora Alexandra Nováka.

Jarolím (VV): Ledy opravdu začínají pukat!
Foto: tan
Popisek: Tomáš Jarolím

S nadšením jsem přijal informaci, že odvolací soud poslal bývalého senátora, politika a kmotra ovlivňujícího veškeré dění běžného i politického života v Ústeckém kraji, Alexandra Nováka (ODS) na několik let do vězení. Musím přiznat, že po mnoha letech aktivit a upozorňování na praktiky kmotrů v Ústeckém kraji je pro mne tento výrok soudu jistým zadostiučiněním a odměnou za čas, který jsem trávil na policii a v soudních síních. Za čas, kdy jsem byl nucen obhajovat své kroky a činnost zaměřenou právě na lidi jako je pan Novák.

Chci věřit, že stejně jako došlo na Alexandra Nováka, naplní se má slova a policie a soudy budou mít dostatek prostředků a důkazů i v případech pánů Langra, Kalouska, Dalíka a mnoha dalších, kteří bezostyšně okrádají naší zem a proti nimž tak dlouho bojuji. Jsem rád, že pravda začíná vyplouvat na povrch a že jsem přijal nabídku Věcí veřejných, abych spojil svůj osud člověka bojujícího s korupcí, společně s ostatními lidmi v této straně.  Stejně jako jsem rád, že mnoho drobných kroků a spousta mravenčí práce Věcí veřejných v čele s Radkem Johnem,  začínají přinášet postupně své ovoce.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Jarolím

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

13:09 Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhodám české koruny