MD: Odvolávání úředníků v souvislosti s problémy s registrem vozidel

02.08.2012 12:11

Na ministerstvu dopravy byl odvolán další úředník v souvislosti s problémy se spuštěním Centrálního registru vozidel.

MD: Odvolávání úředníků v souvislosti s problémy s registrem vozidel
Foto: LIDEM
Popisek: Exministr dopravy Pavel Dobeš

Včera byla ze své funkce odvolána vedoucí oddělení správy registrů vozidel Eva Zlámalová. Náměstek ministra dopravy Ivo Toman to zdůvodnil špatnou komunikací tohoto oddělení s registračními místy během problémů s registrem vozidel v uplynulých týdnech.

Včera byla ze své funkce na Ministerstvu dopravy odvolána vedoucí oddělení správy registrů vozidel Eva Zlámalová. Její odvolání souvisí s problémy s novým registrem vozidel.

Náměstek ministra dopravy Ivo Toman k odvolání uvedl následující: "Ze strany tohoto oddělení byla podceněna kontrola školení odpovědných pracovníků na přepážkách v jednotlivých obcích a zároveň nebyla spokojenost s přístupem a řešením problémů zejména ve vztahu k obcím v průběhu krizových momentů při spuštění nového registru vozidel. Já osobně jsem byl přítomen minulé dny na přepážkách v Praze, Brně a Ostravě a měl jsem možnost si vše v terénu ověřit. Zároveň bych chtěl touto cestou ještě jednou poděkovat všem pracovníkům na přepážkách za jejich snahu a obětavost vyhovět občanům a překonat prvotní problémy registru, vážíme si toho," doplnil náměstek ministra.

Zároveň Ministrestvo dopravy sdělilo, že bude jednotlivé obce pravidelně a průběžně informovat o možnostech dalších školení a zároveň bude nápomocno v případě obtíží provozu na jednotlivých místech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo dopravy

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Narostl výskyt psychických potíží u dětí. Kapacity přestávají stačit

4:32 Bartošek (KDU-ČSL): Narostl výskyt psychických potíží u dětí. Kapacity přestávají stačit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k závislostem a psychickým problémům dětí.