Ministerstvo zemědělství: Do úřadu budou uvedeni noví náměstci

30.12.2011 11:08

Od 2. ledna 2012 začnou na Ministerstvu zemědělství pracovat dva noví náměstci. Martin Hlaváček bude řídit úsek pro společnou zemědělskou a rybářskou politiku Evropské unie a Jiří Mach bude mít na starosti úsek zemědělských komodit a výzkumu.

Ministerstvo zemědělství: Do úřadu budou uvedeni noví náměstci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zemědělství Petr Bendl

Martin Hlaváček (31) je zemědělský ekonom a přichází na Ministerstvo zemědělství ze Stálého zastoupení České republiky při EU v Bruselu, kde vedl Úsek zemědělství a životního prostředí. V Bruselu pracoval od roku 2005, předtím byl na Velvyslanectví ČR v Athénách a Ministerstvu zahraničních věcí, kde se věnoval politice EU. V letech 1998 až 2003 studoval na České zemědělské univerzitě v Praze a v roce 2002 ve Španělsku na Universidad de Sevilla.

Jiří Mach (31) vystudoval Střední lesnickou školu ve Šluknově a Přírodovědeckou fakultu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích se zaměřením na biologii a ekologii. Na Jihočeské univerzitě později pracoval jako odborný asistent. Na Ministerstvo zemědělství přechází z pozice ředitele odboru územních vazeb Ministerstva životního prostředí, kde se zabýval agendou územního rozvoje a specifických nástrojů v ochraně přírody.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo zemědělství

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…