ODS: Anonymous útokem dokazuje, že jim nejde o seriózní diskusi

06.02.2012 11:42

Reakce k útoku na web ODS

ODS: Anonymous útokem dokazuje, že jim nejde o seriózní diskusi
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Krádež některých osobních údajů členů ODS je daleko za hranou toho, pod čím si lze představit svobodné využívání internetu. Anonymous tímto krokem potvrzují, že jim nejde o seriózní diskusi, ale o nátlakové aktivity za hranicí zákona. Prosazování politických stanovisek podobným atakem na občany, kteří se svobodně sdružují v politické straně, nelze v demokratické společnosti akceptovat.
 
ODS v souvislosti s ochranou práv duševního vlastnictví nikdy nepodporovala žádné návrhy, které by narušovaly osobní svobody občanů, například kontrolami laptopů na hranicích, omezováním přístupu k internetu či monitorováním a filtrováním dat klientů poskytovateli internetových služeb. Ani dohoda ACTA k takovým krokům signatářské státy nenutí. V tomto smyslu jsou hackerské útoky na web ODS zcela nesmyslné.
 
ODS nesouhlasí s jakýmkoli užíváním neoprávněně získaných informací a osobních údajů svých členů včetně jejich zveřejňování. V případě jejich užití podnikneme veškeré právní kroky k ochraně svých členů a k postihu pachatele takového nezákonného jednání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…