Paroubek: Národní socialisté podporují další protivládní protesty

11.04.2012 21:04

Vleklá a prakticky permanentní vládní krize včerejší dohodou koaličních politiků nepochybně nekončí. Národní socialisté proto podporovali a podporují konání předčasných voleb, které by umožnily občanům po zkušenosti se stávající neschopnou vládou opětovně rozdat karty.

Paroubek: Národní socialisté podporují další protivládní protesty
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Jiří Paroubek

Jsme přesvědčeni, že stávající asociální Nečasova vláda by neměla pokračovat. Naše země potřebuje v době hospodářské recese stabilní vládu a koncepční vedení státu. Toho však představitelé stávající pravicové vlády ODS, TOP 09 a Věcí veřejných nejsou schopni. Důkazem jsou dnes vládou schválené úsporné „tupé“ škrty pro další léta, které tvrdě dopadnou především do rozpočtů rodin s dětmi, státních zaměstnanců a seniorů.

Příspěvek vysokopříjmových skupin ve výši 7 % z výdělku nad 100 000 korun považujeme v tomto ohledu za malý. Zatímco se zvýšením výdajů na základní životní potřeby se budou středně a nízkopříjmové skupiny potýkat trvale, vysokopříjmové skupiny se budou podílet jen omezenou dobu.

Protože je zřejmé, že Nečasova vláda bude pokračovat i nadále, národní socialisté budou jako opoziční strana otevřeně podporovat všechny významné protivládní protesty, a to i svou osobní účastí tak, aby pomohli vyvinout společenský tlak k ukončení současné pravicové vlády. Již dnes proto vyjadřujeme podporu demonstraci odborů, která se bude konat 21. dubna v Praze. Národní socialisté se této demonstrace rozhodně budou účastnit.

Jiří Paroubek, předseda NS-LEV 21

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

13:09 Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhodám české koruny