Paroubek: Vyškrtne vedení ČSSD Koudu, Fišeru a Vaňhovou z kandidátky?

18.06.2012 15:41

Ve svých vyjádřeních mne – v souvislosti se změnou stanov ČSSD, která umožňuje vyškrtnout z kandidátky pro krajské volby kandidáty podezřelé z korupce – napadli předseda ústecké krajské organizace ČSSD Arno Fišera a jeho pravá ruka, partner hejtmanky Jany Vaňhové, Roman Houska, „významný ústecký sociální demokrat“. Oběma vadí princip, který jsem v striktně ČSSD prosazoval, totiž princip tzv. presumpce viny.

Paroubek: Vyškrtne vedení ČSSD Koudu, Fišeru a Vaňhovou z kandidátky?
Foto: NS-LEV21
Popisek: Jiří Paroubek

Ptám se, proč zrovna těmto lidem princip presumpce viny tolik vadí a proč tolik oslavovali můj odchod z čela ČSSD? Jedinou odpovědí je, že mají tuny másla na hlavě a obávají se, že na ně samotné či na jejich partnery může být s narůstajícími podezřeními okolo Fondu hejtmanky či rozdělování evropských fondů EU z ROP Severozápad tento princip uplatněn a oni by se poroučeli, konečně, do politického záhrobí, kam ostatně oba již několik let patří.

Po těchto obhroublých, přisprostlých vyjádřeních, které připomínají mafiánský slovník, se oba pánové jasně odhalili a ukázali šíři prohnilosti nejen ústecké ČSSD. Jsou to veřejné stvrzenky na jejich korupci. Je symbolické, že tyto lidi hájí za peníze kraje místopředsedkyně ČSSD a stínová ministryně pro boj s korupcí Marie Benešová.

Jiří Paroubek, předseda nár. soc. strany a kandidát na hejtmana v Ústeckém kraji

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Canov: Nejčernější den v historii Senátu

20:07 Senátor Canov: Nejčernější den v historii Senátu

Nevídaný skandál ve věci návrhu novely Občanského zákoníku (známé pod názvem „Manželství pro všechny…