Senátor Schwarz: Žádný falešný lékař u pražské ZZS nepracoval a nepracuje

23.07.2012 11:41

Odpověď na dotaz čtenáře: Máte nějaké bližší informace ohledně falešného doktora Staňka z pražské zdravotnické záchranné služby? Jak je možné, že se někdo vydává za někoho jiného a hlavně za lékaře? Děkuji.

Senátor Schwarz: Žádný falešný lékař u pražské ZZS nepracoval a nepracuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Zdeněk Schwarz

Dobrý den,

již opakovaně jsme se touto informací zabývali pro různé dotazy, které jsme obdrželi od novinářů, občanů, zástupců našeho zřizovatele, České lékařské komory i dalších instituci. Informace pocházela vždy od jedné osoby, která to z nejasných i neodůvodněných příčin tvrdí. Nic takového se nestalo a není to pravda. Žádný falešný lékař u nás nepracoval a nepracuje. Ta osoba, která to tvrdí je nejspíše bud nesvéprávná nebo duševně nemocna a jejím cílem je nás poškodit nebo vyvolat nedůvěru u veřejnosti. Vše jsme předali policii a doufáme, že tvůrce a šiřitel teto dezinformace bude dopaden a potrestán nebo pokud se jedná o duševně nemocného, tak bude léčen. Život přináší cele spektrum podivuhodností a každý rozumný člověk ví, že se může potkat s různými podivíny a psychicky nemocnými,  a nebo nebezpečnými lidmi. Stejně tak můžeme potkat falešného prodavače, číšníka, elektrikáře, kominíka nebo politika. Proto je vždy v takových situacích, kdy máme pochybnosti o kvalifikaci kteréhokoliv zaměstnance nebo o jeho postupu či chovaní pochybnosti, přivolat hned policii a věc řešit na místě se zodpovědnými lidmi. V našem případě stačí hned vytočit číslo 155 a věc oznámit.

Hezké léto

Schwarz

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zdeněk Schwarz - profil

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie