Škárka nekompromisně: VV patří kmotrům Janouškovi a Hrdličkovi, Bárta pro ně tuneluje

27.09.2011 9:40

EXKLUZIVNĚ Nejsem žádný žoldák placený kmotry a dinosaury ODS, který připravoval puč ve VV. Naopak žoldáka ze mě chtěl udělat Vít Bárta když mi 29. března 2011 dal obálku se 170 tisíci korun, abych pro něj udělal „špinavou“ práci proti vlastním lidem v plzeňském klubu a pomohl mu dosadit do čela ŘSD dinosaura Pavla Rödla, bývalého člena ODS a primátora Plzně.

Škárka nekompromisně: VV patří kmotrům Janouškovi a Hrdličkovi, Bárta pro ně tuneluje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Jaroslav Škárka

Od té doby se jen bráním nařčením a odrážím útoky některých poslanců a členů VV na mou osobu v médiích. Bárta je prolhaný psychopat, poslanci VV šašci, kteří by se měli vzdát mandátu, protože se chovají jak nesvéprávní.

Musím Vítu Bártovi osvěžit paměť, protože podle jeho naprosto lživých blábolů si už asi nevzpomíná, nebo vzpomenout nechce, že to byl právě on, kdo mě za přítomnosti Josefa Dobeše seznámil s Romanem Jurečkem. Bárta si chtěl s plzeňským kmotrem a dinosaurem Jurečkem, jak ho dnes označuje, dohodnout povolební spolupráci VV a ODS, jenže pak přestal plnit své sliby, připravil podraz s Rödlem a z dohody sešlo. Proto dnes hází na Jurečka tolik špíny.

Bárta asi také zapomněl, jak se strana Věci veřejné vyvíjela. Od prvních let, kdy jsem jako její předseda společně s ním bojoval proti tunelování Prahy 1 až k jeho naprostému obratu, kdy on sám začal Prahu 1 tunelovat ruku v ruce s pražskými kmotry Romanem Janouškem a Tomášem Hrdličkou. Oba dva společně s Bártou mají každý třetinový podíl ve VV. Zájmy Janouška hájí Radek John a Hrdličkovy zase Kamil Jankovský. Vložené investice obou kmotrů musí Bárta vracet tunelováním veřejných zakázek na ministerstvu dopravy. Poté co rezignoval na post ministra a jeho nástupce Radek Šmerda „neposlouchal jeho příkazy", nastrčil tam k tomu účelu svou figurku Pavla Dobeše, ministra, na kterého před zraky poslanců luská prsty ve Sněmovně, když ho odvolává ven.

Svou roli hraje také, dnes velká bojovnice proti korupci, vícepremiérka Karolína Peake. Ta totiž o všem dobře ví, protože připomínkovala Etický kodex Víta Bárty, který je jakýmsi manuálem jak tunelovat veřejné zakázky a odvádět peníze do stranické kasy.

Mediální útoky na mou osobu vedené Vítem Bártou mají jen jeden cíl, zdiskreditovat mě a pošpinit v očích veřejnosti a ovlivnit policisty, státní zástupce a potažmo i soudce, kteří budou rozhodovat v úplatkářské kauze.

Už mám dost vydírání, zastrašování a očerňování. Vyzývám ODS a TOP 09 k ukončení spolupráce s mafiánským projektem Bárty, Hrdličky a Janouška i za cenu předčasných voleb. Nezbavíte-li se Bárty a jeho týmu „poslaneckých" šašků, uškodí to finálně oběma politickým stranám.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.