Slačík (SPOZ): Řešením situace je vyloučení členů, kteří úmyslně poškozují stranu

05.10.2013 16:09

Prohlášení MO SPOZ Medlovice

Slačík (SPOZ): Řešením situace je vyloučení členů, kteří úmyslně poškozují stranu
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

Dobrý den,

Dne 29. září 2013 se konala schůze MO Medlovice.

Na této schůzi byla diskutována nevhodná mediální prezentace SPOZ, a to jak na webových stránkách, tak v tištěných médiích. Na této schůzi jednoznačně zazněl názor, že je zapotřebí tuto situaci řešit, a to rychle. Pokud Stanovy Strany Práv Občanů ZEMANOVCI v § 3 odst. 4 písm. g) umožňují předsednictvu řešit situaci, je pro nás nepochopitelné, proč předsednictvo takto nečiní. Na této schůzi bylo jednohlasně přijato usnesení „Vyzvat předsednictvo SPOZ k okamžitému řešení situace, a to vyloučením členů, kteří úmyslně poškozují stranu“. Na vysvětlení tak razantního požadavku na předsednictvo uvádíme, že po dobu prezidentské předvolební kampaně a nyní i v předvolební kampani do Parlamentu České republiky se naši členové osobně účastní akcí předvolebních týmů. Vzhledem k tomu, že tyto akce probíhaly a probíhají jak v dopoledních, tak odpoledních hodinách, musí členové na tyto akce čerpat řádnou dovolenou.

Je pro nás tedy nepřípustné, aby tato naše dlouhodobá práce byla pak zmařena jedním novinovým článkem, který napsal někdo, kdo se na předvolebních akcích vůbec neúčastnil. Kdyby se totiž účastnil, věděl by, kolik to dá práce a osobní statečnosti postavit se před lidi a přesvědčovat je, že mají volit právě SPOZ. Člověk, který by za sebou měl takovouto práci, by nikdy neřekl to, co jsme se mohli od některých zhrzených karikatur dočíst v médích minulý týden.

Připadá mi to celé jako cílená kampaň na poškození SPOZ, lidé, kteří by to se SPOZ by tuto situaci zajisté řešili jiným způsobem a v jinou dobu.

Jakub Slačík
Předseda MO Medlovice

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Vít Rakušan byl definitivně usvědčen ze lži

9:02 Rajchl (PRO): Vít Rakušan byl definitivně usvědčen ze lži

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.