Suverenita přivítala Merkelovou vejci a slepicemi

08.04.2012 10:31

Suverenita (SBB) v úterý 3. dubna ve 13:30 při příjezdu kancléřky Merkelové demonstrovala proti diktátu Bruselu.

Suverenita přivítala Merkelovou vejci a slepicemi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková

Na Prašný most na Pražském hradě, kudy německá kancléřka projížděla, přivezla Suverenita (SBB) živé spokojené slepice a stovky vajec. Suverenita (SBB) tak vyjádřila dík kancléřce Merkelové za strmý nárůst ceny vajec v důsledku nejnovějších směrnic EU z oblasti zlepšování kvality života drůbeže. „Připomněli jsme Angele Merkelové, že české národní zájmy jsou v protikladu s její politikou likvidace zbytků státní suverenity členských zemí EU, vytváření evropské fiskální unie, udržování měnové unie nesmyslným naléváním peněz do beznadějně zadlužených zemí a vůbec dominantního postavení Německa v evropských rozhodovacích procesech,“ uvedl místopředseda Suverenity (SBB) Václav Musílek.

Slepice a vejce jsou nejčerstvějšími symboly škod páchaných bruselskou byrokracií zaštítěnou politiky, kteří nevidí a neslyší, že jejich eurofederalistické projekty krachují a prosazují je jenom proto, že na nich závisí jejich politická budoucnost. Proto vítaly Angelu Merkelovou se Suverenitou i živé slepice. Dali jsme jasně najevo, že žádáme evropské politiky jejího typu, aby přiznali svou chybu a vrátili EU ke jejím kořenům, tedy k výhodné spolupráci rovnoprávných a suverénních národních států.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Suverenita - blok Jany Bobošíkové

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.