TOP 09: I přes rozpory nabídneme koalici v Praze opět ODS

21.05.2013 9:24

Krajský výbor TOP 09 Praha na svém pondělním mimořádném zasedání vyslovil souhlas s vypovězením koaliční smlouvy s ODS ke dni 20. května 2013.

TOP 09: I přes rozpory nabídneme koalici v Praze opět ODS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

 

Krajský výbor strany pověřil předsednictvo klubu zastupitelů TOP 09 při Zastupitelstvu hlavního města Prahy vyjednáváním o nové koaliční smlouvě s ODS, kterou doporučil uzavřít do středy 22. května 2013. V případě, že se do tohoto data nepodaří koaliční smlouvu s ODS uzavřít, má předsednictvo klubu zastupitelů TOP 09 pověření k jednání o nové smlouvě se všemi demokratickými stranami zastoupenými v Zastupitelstvu hlavního města Prahy.
 
Důvodem k tomuto rozhodnutí je podle Krajského výboru TOP 09 Praha dlouhodobé neřešení klíčových problému hlavního města Prahy v gescích ODS. Tento stav trvá i po sérii mnoha jednání v délce, která se vedou čtyři měsíce. Tento stav pražská TOP 09 považuje za nadále neudržitelný a bezprostředně ohrožující chod a budoucnost města. 
 
Tomáš Kopečný

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: TOP 09

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

15:06 Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.