Vacek (VV): Akreditační komise nemá pravdu

23.02.2012 6:25

Dne 20. 2. 2012 projednal rektor soukromé vysoké školy EPI s.r.o, Oldřich Kratochvíl, s poslancem PhDr. Martinem Vackem /VV/, stanovisko EPI, s.r.o. k hodnocení této vysoké školy ze strany Akreditační komise ČR.

Vacek (VV): Akreditační komise nemá pravdu
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Logo Věcí veřejných

Rektor konstatoval, že AK ČR předala MŠMT ČR zprávu, která vysokou školu poškozuje a navíc uvádí údaje, jenž neodpovídají skutečnosti. Vysoká škola očekává, že rozkladová komise ministra školství profesionálně posoudí podklady, které EPI, s.r.o. AK dodalo a rozhodne ve prospěch této vysoké školy. Vysoká škola současně vyjadřuje údiv nad tím, že se AK zjevně snaží omezit možnosti studia mladých lidí i střední a starší generace na EPI s.r.o. přesto, že si toto studium studenti v plném rozsahu platí a nejen že stát nestojí žádné finance, ale navíc škola odvádí daně do státního rozpočtu. Poslanec PS PČR a předseda výboru pro sociální politiku Martin Vacek vyjádřil škole podporu a přislíbil pomoc všem studujícím, kteří mají zájem studovat, protože ve vzdělání vidí jejich budoucnost pro společnost i pro ně samé.

Očekáváme, že s ohledem na kompetence MŠMT připravovaný rozklad EPI, s.r.o. objektivně posoudí a zvrátí tak neobjektivní stanovisko AK ČR.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…