Vaňhová (ČSSD): Kraj se zavázal ke spolupráci s hospodářskou komorou

10.04.2012 16:55

Rámcovou smlouvu o spolupráci mezi Ústeckým krajem a Krajskou hospodářskou komorou dnes podepsala hejtmanka Jana Vaňhová (ČSSD) a předseda František Jochman. Smlouva včetně prováděcích dodatků navazuje na předchozí smluvní vztah z roku 2001, který bylo třeba aktualizovat. Nová smlouva definuje konkrétní oblasti, ve kterých bude kraj s komorou spolupracovat, např. projekty, doprava či školství a vzdělávání. Cílem je zvýšit prosperitu kraje a zlepši jeho image.

Vaňhová (ČSSD): Kraj se zavázal ke spolupráci s hospodářskou komorou
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Jana Vaňhová (ČSSD)

„Krajská hospodářská komora je významné sdružení místních podnikatelů, které reprezentuje podnikatelské prostředí a má značný odborný potenciál, proto je pro Ústecký kraj důležitým partnerem pro řešení hospodářské problematiky regionu s vysokou nezaměstnaností. Naším cílem je snížit nezaměstnanost ve regionu do roku 2020 na celostátní průměr. Věřím, že i výsledky deklarované spolupráce nám k tomu napomohou,“ řekla při podpisu hejtmanka Vaňhová.

Předseda hospodářské komory František Jochman zmínil zejména spolupráci v oblasti vzdělávání. Již dnes kraj s komorou spolupracuje např. při oceňování absolventských prací či na Dobrém listu komory. Právě kvalita lidských zdrojů může být pro investory důležitým faktorem při výběru místa pro podnikání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-ustecky.cz

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Polovinu platu europoslance odevzdám na dobrou věc

14:04 Vondráček (Svobodní): Polovinu platu europoslance odevzdám na dobrou věc

Informace na svém veřejném facebookovém profilu o motivacích kandidatury do Evropského parlamentu