Vokšay (Suverenita): Hašek vykrádá program Suverenity

05.05.2010 9:17

Jak se ČSSD nestydí vykrádat náš program: Zastavte tendr Lesů ČR, psali jsme v únoru

Vokšay (Suverenita): Hašek vykrádá program Suverenity

Je opravdu neuvěřitelné jak bezostyšně ČSSD vykrádá program a plány SUVERENITY a s jakou drzostí je pak následně vydává před voliči za své vlastní.

Když jsem si dnes četl Parlamentní listy, ihned mne do očí praštily dva titulky : "Zrušme tendr Lesy ČR,vyzval Hašek", a "Nezruší-li tendr vláda,zrušíme ho po volbách my", taktéž od Michala Haška. Oba články mají dnešní datum a byly zveřejněny mezi 15 až 17 hodinou. Nevěděl jsem jestli se mám smát neschopnosti ČSSD najít si svá vlastní volební témata, nebo jestli mám být naštvaný na to, s jakou drzostí vykrádá ČSSD program malé neparlamentní strany, která je dokonce na jakési černé listině, takže jí média téměř ignorují a až na výjimky o ní téměř nikde v médiích neuslyšíte. Určitě se budete ptát jak jsem přišel takovým informacím a jak to mohu takto tvrdit.... jednoduše... mám na to důkaz.

Zde je tisková zpráva strany SUVERENITA-blok Jany Bobošíkové-Strana zdravého rozumu. Byla zveřejněna 18.2.2010, tedy téměř 3 měsíce předtím, než pan Hašek přišel se svými články, všímejte si hlavně druhého odstavce :

TZ - Suverenita - blok Jany Bobošíkové V Praze dne 18.2.2010 Zastavte tendr Lesů ČR, žádá Suverenita Suverenita považuje postup společnosti ČEZ v kauze brutálního komanda za výsledek odborné erudice a lidské odvahy svého olomouckého lída JUDr. Jana Rytíře, který se problémem dlouhodobě zabývá. Zároveň ale trvá na tom, že z celé kauzy musí byt vyvozena zodpovědnost směrem ke špičkám společnosti ČEZ a že stát musí konat jako zodpovědný většinový vlastník. „Podpisů pod peticí za odvolání špiček ČEZ přibývá, nejen na internetové adrese www.peticeproticez.cz, ale i v papírové podobě. Lidé nás nabádají abychom rozhodně nepřestávali," uvedla na tiskové konferenci Jana Volfová. „Pokud současní politici nevyvodí z komanda ČEZ důsledky, udělá to Suverenita po volbách," doplnila ji Bobošíková. „I kdyby si ČEZ vysypal na hlavu tunu popele, nezastře to fakt, že si pořídil komando, které bralo zákon do svých rukou. A to se v demokratickém státě dít nesmí," dodala Bobošíková.
Suverenita vyjádřila svůj nesouhlas s veřejnou zakázkou státního podniku Lesy ČR na prodej dřeva v objemu zhruba 20 mld korun, zveřejněnou dne 5.2.2010. „Tato zakázka je v přímém rozporu s usnesením vlády ze dne č.1221/2008. Hrozí monopolizace trhu se dřevem a likvidace malých a středních podniků. Navíc tak ohrožuje využití lesů a dřevní hmoty v ČR jako národního bohatství a zdroje pracovních míst," uvedla Bobošíková. Pokud se zakázka uskuteční, dojde k zániku až šesti tisíc pracovních míst a to zejména v oblastech s nejvyšší nezaměstnaností, jako například sokolovsko, karlovarsko, broumovsko, severní Morava a Jeseník. Proto Suverenita založila občanské sdružení České dřevo, které se pokusí nejen vyvinout tlak na vládu aby zrušila tento tendr, ale ve věcné rovině zkoumá právní možnosti napadení tohoto výběrového řízení Toto sdružení nyní ve spolupráci s JUDr. Janem Rytířem zkoumá možnosti napadení veřejné zakázky u Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže a u Správního soudu.

Sdělila Eva Morávková, mluvčí Suverenity - blok Jany Bobošíkové

Tady vidíte důkaz na jaké úrovni je politická kultura a slušnost současných politických špiček stávajících parlamentních stran- tedy přinejmenším jedné z nich. Když už se kradou i myšlenky- musí být tito politici naprosto zoufalí.

Autor je kandidátem Suverenity - bloku Jany Bobošíkové v Ústeckém kraji

Dále čtěte:
Zrušme tendr Lesů ČR, vyzval Hašek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Suverenita - blok Jany Bobošíkové

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…