Vostrá (KSČM): Nový kabát Tomáše Hybnera, tentokrát u Jiřího Paroubka

13.06.2012 6:41

Karlovarská losovačka je zřejmě výborné doporučení pro zisk dalších funkcí. Tehdejší náměstek primátorky Petr Keřka se stal, alespoň nakrátko, ředitelem karlovarského Ředitelství silnic a dálnic, další náměstek primátorky Tomáš Hybner pak byl pověřen vedením výboru Regionální rady regionu Severozápad. Trochu divná změna. Zlí jazykové tvrdí, že bývalý hejtman Šulc nemohl rozhodovat sám. Ostatní členové výboru své dobře zahřáté židle opustit nechtějí.

Vostrá (KSČM): Nový kabát Tomáše Hybnera, tentokrát u Jiřího Paroubka
Foto: KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

Karlovarská losovačka je dnes už legendární termín označující zmanipulované výběrové řízení. Záznam z losování firem, účastnících se veřejné soutěže při výstavbě nové sportovní haly v Karlových Varech, někdo umístil na internetový portál Youtube, kde ho shlédlo přes 150 tisíc lidí. Na záznamu je vidět, že organizátor soutěže vybíral dvě z firem, včetně vítěze z uzavřeného osudí podstatně déle, než ostatní lístky. Losující to komentoval tak, že jsou lístky slepené, a nemůže je proto v osudí oddělit.

Soud magistrátu sice uložil půlmilionovou pokutu, osobní odpovědnost však žádný z tehdejších politiků do dnešního dne neuznal. Oba tehdejší vrcholní politici sice hbitě svlékli dresy svých mateřských stran, ale jen proto, aby se pustili do dalšího budování kariéry. A jak je vidět, daří se jim. Občan musí jen nevěřícně kroutit hlavou a ptát se: Jak můžeme bojovat s korupcí, když trestně stíhaní politici sedí v parlamentu a ti šikovnější, kteří se stíhání uměli vyhnout, získávají lukrativní funkce, např. Tomáš Hybner, tentokrát v dresu NS-LEV 21 Jiřího Paroubka.

 Ing. Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…