Zápotocká (VV): Co všechno je možné propojit, aby se v kampani naplivala špína

07.10.2012 14:38

Reakce na zavádějící článek "Za veverky ve Středních Čechách kandidují i manželé, kteří dluží státu miliony".

Zápotocká (VV): Co všechno je možné propojit, aby se v kampani naplivala špína
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Logo Věcí veřejných

Jsem šokována a naprosto se nestačím divit, co vše je možné propojit, aby se účelově, v čase vrcholící kampaně, naplivala špína. S Ing. Valou jsem podnikala celou řadu let. Společně jsme založili společnost Expron a.s. Do této společnosti jsme každý investovali po 10 milionech korun. Společnost za tyto a další finanční prostředky nakoupila nemovitosti a začala generovat zisk. Ostatně z insolvenčního rejstříku vyplývá, že společnost má závazky ve výši 36 milionů, z toho však po 10 milionech dluží mé firmě a Ing. Valovi. Dalších 10 milionů dluží České spořitelně, která se podílela na financování nákupu nemovitostí. Pokud by Ing. Vala Expron nezačal likvidovat, mohla společnost dál generovat zisky z pronájmu nemovitostí a splatit veškeré své závazky. Ing. Vala se bohužel dostal do zásadních finančních obtíží, neboť je sám nucen do roka splatit svým věřitelům cca. 20 milionů. Finanční prostředky nejprve požadoval po mě a když jsem ho odmítla začal likvidovat naše podnikání.

 Moje firma FasEx CZ s.r.o. je typickou českou obětí druhotné platební neschopnosti. Má pohledávky z faktur ve výši cca. 5.000.000,- Kč. Faktury nebyly bohužel zatím proplaceny a tak firma FasEx CZ není schopna odvést předepsané DPH a další daně, které tvoří její závazky. Kromě toho má pohledávku ve výši 10 milionů ze smlouvy o bezúročné půjčce vůči firmě Expron.

 K ing. Valovi se bohužel v době předvolebního boje připojili další, zejména pan Soos a zřejmě z obavy z našeho dobrého volebního výsledku zahájili tuto špinavou kampaň. S Ing. Valou vedu celou řadu obchodních soudních sporů. Čím blíže bude mé vítězství v těchto soudních sporech, tím hysteričtější budou reakce Ing. Valy. Při čtení jím šířených pomluv berte tuto skutečnost v úvahu.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jana Zápotocká

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

23:08 Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

79. výročí ukončení 2. světové války v Evropě