Čeští Romové se dávají na islám. Znalec muslimského prostředí přináší znepokojivé informce k útoku na koupališti v Dubí, znásilněné ženě a radikalizaci romské minority…

22.08.2018 17:11

ROZHOVOR „Ze svého soukromého monitoringu české muslimské komunity vím, že na severu Čech a v Praze došlo k většímu počtu konverzí hlavně romských žen na islám a i některým Romům se líbí islám a konvertovali k němu. Ze zkušenosti kolegů antiislamistů z Balkánu vím, že se tam radikální islám uchytává právě mezi romskými komunitami (Bulharsko, Srbsko) a představuje to pro ně vážný problém. Dokážete si představit, co dokáže s některými Romy udělat propaganda islámské nadřazenosti nad nemuslimy a ospravedlnění jejich kriminality tím, že vlastně vedou džihád proti nevěřícím? Když nevěřící okrádají?“ říká bývalý muslim, autor knihy „Islám a islamismus v České republice“ Lukáš Lhoťan.

Čeští Romové se dávají na islám. Znalec muslimského prostředí přináší znepokojivé informce k útoku na koupališti v Dubí, znásilněné ženě a radikalizaci romské minority…
Foto: Repro Facebook/ JV Press
Popisek: Momentka z koupaliště v Dubí krátce po útoku

Německý publicista žijící v Praze Markus Pape poskytl rozhovor Info.cz, kde vyslovil jisté pochybnosti o údajném romském útoku na Češku a Čecha na koupališti v Dubí a kritizoval média, že o případu informovala a nepočkala na závěry policie, co si o tom myslíte?

Víte, pana Papeho jsem neznal, nemohu znát každého multikulturalistu v ČR, ale

Anketa

Vadilo vám, že dav pískal na Andreje Babiše při pietním aktu před sídlem Českého rozhlasu?

hlasovalo: 22409 lidí
když jsem si po zhlédnutí jeho rozhovoru vyhledal jeho texty, rozhovory a informace o něm, tak jsem si uvědomil, že je jedním z důležitých vůdců multikulturní a protičeské lobby u nás. Pan Pape žije v klasickém marxistickém bludu, že za životní úroveň Romů, stav jejich komunity a jejich vnímání mezi Čechy může to, že Češi nejsou dostatečně multikulturní, dostatečně nezvýhodňují romskou komunitu, a také to, že Češi nechtějí akceptovat jisté odlišné chování části romské komunity. Nevím, jestli některý z rodičů či prarodičů pana Papeho sloužil u SS či Gestapa, ale z jeho chování mám dojem klasického sebemrskačství a sebenenávisti spojené s nenávistí vůči jakémukoliv projevu vlastenectví a odmítání zvýhodňování menšin na úkor většiny.

Podle mne jsou právě lidé, jako je pan Pape, důvodem, proč narůstá v naší společnosti zloba vůči romské komunitě, a to nehovořím o tom, že v onom rozhovoru pan Pape nepřímo naznačil, že by bylo dobré zavést cenzuru médií, sociálních sítí a zavírat lidi za jejich názory nepohodlné multikulturní lobby, tedy přesně to, co již v mnoha západních zemích bylo prosazeno a co ze slavného Západu pomaličku učiňuje oblast nesvobody a jisté totalitní společnosti.

K případu v Dubí bych dodal, že tam je náznak jistého nepřímého spojení s problematikou islámu. A to záležitost života části útočících mužů romského původu, kteří měli žít před návratem do ČR v Anglii.

Co tím máte namysli?

Podle médií měli někteří z útočících Romů žít původně v Anglii a teprve nedávno se z Anglie vrátili zpět do Čech. A není to jediný případ. I v dalších případech se objevily informace, že agresivní útočící Romové se krátce před svými útoky na bílé vrátili z Anglie. A já si kladu otázku: Co v té Anglii dělali? Kde žili? Nežili například mezi muslimskými přistěhovalci, kde mohli převzít jejich kulturu a jejich pocit nadřazenosti nad bělochy a Evropany? Nebyli pod vlivem anglického vzdělávacího systému, který dnes prosazuje multikulturní a neomarxistickou ideologii obviňující bělochy a Evropany ze všeho zlého a popisující bílou rasu jako tu nejpodřadnější rasu a to, že barevní jsou nadřazení bílým a že barevní mají právo se bílým mstít za údajné příkoří v minulosti?

Možná by tohle bylo dobré vyšetřit. Podívat se do hloubky toho problému a hledat příčiny, proč Romové tak snadno sklouznou ke skupinovému brutálnímu násilí proti bílým… A to vše bychom měli udělat dříve, než se nám česká romská komunita zislamizuje… Víte, já se v rámci své práce setkávám s kolegy Romy a vím, že tohle agresivní chování ze severních Čech je nenormální. Není to přirozené chování Romů a je důležité zjistit, kde jsou jeho kořeny. 

Než se romská komunita v Čechách  zislamizuje? To teď myslíte obrazně? Nebo doslovně?

Myslím to doslovně. Ze svého soukromého monitoringu české muslimské komunity vím, že na severu Čech a v Praze došlo k většímu počtu konverzí hlavně romských žen na islám a i některým Romům se líbí islám a konvertovali k němu. Ze zkušenosti kolegů antiislamistů z Balkánu vím, že se tam radikální islám uchytává právě mezi romskými komunitami (Bulharsko, Srbsko) a představuje to pro ně vážný problém. Dokážete si představit, co dokáže s některými Romy udělat propaganda islámské nadřazenosti nad nemuslimy a ospravedlnění jejich kriminality tím, že vlastně vedou džihád proti nevěřícím? Když nevěřící okrádají? Také vím, že je zde snaha některých neziskovek a multikulturních aktivistů vybudovat mezi muslimy a romskou komunitou alianci proti bílým a proti českému vlastenectví, to je taky velký problém…

Obáváte se vytvoření spojenectví mezi muslimy a Romy proti Čechům? Je to opravdu tak moc reálné?

Neřekl bych přímo pouze muslimů a Romů proti Čechům, ale Romů a jiných národnostních menšin proti Čechům. To je víc než logické, Romové a další národnostní menšiny prostě hájí své zájmy, ale také to zapadá do ideologie multikulturalismu a neomarxismu, které v ČR tak mocně prosazují výše zmiňovaný pan Pape či miliardář Soros s vedením EU a jejich kolaboranty z řad české společnosti. Jejich cílem je rozvrátit národnostní jednotu evropských zemí a štvát jednotlivé národnosti proti sobě, díky tomu totiž pak mohou oni se svým konceptem multikulturní demokracie a skrze různé neziskovky nepřímo ovládat evropské státy a prosazovat své zájmy. Velice dobře to popisuje slovenský spisovatel Pavel Fendek v knize Evropa ve smrtelném sevření multikulturalismu a islámu. Multikulturní aktivisté již neovládli v České republice pouze školství, ale i justici a pronikají hlouběji do státní správy…

Máte nějaký příklad ovládání české justice multikulturní ideologií?

Ano, mám a dost aktuální. Vzpomínáte si na případ skupinového znásilnění naivní irské turistky v Praze? Kdy skupina Arabů si přijela do Prahy zařádit a užít? A skončilo to tak, že hromadně znásilnili ženu v jednom pražském hotelu? Tak aktuálně nás média informují, že Městský soud v Praze rozhodl o propuštění jednoho z obviněných Arabů, a dokonce mu dovolil odcestovat do Alžírska! A zdůvodněním je, že „naopak stížnostní soud má za to, že bude vhodné, aby se obviněný po propuštění z vazby zdržoval ve svém bydlišti v Alžírsku, které má společné se svými rodiči, kteří na něj mohou výchovně působit, a zároveň je umožněno i působení dalších osob žijících v Alžírsku, které nabídly převzetí záruk za chování obviněného,“ dodal soud. Přijde vám to normální? Copak by propustili nějakého Čecha s tím, že sice je stíhán pro brutální zločin, ale rodiče na něj budou mít dobrý vliv?

A podle mne to bude do budoucna ještě horší. Jakmile se zde rozroste počet imigrantů/uprchlíků nejen z muslimských zemí, ale i Afriky, kde mají jiné zvyky a vnímání role ženy ve společnosti, tak v kombinaci s multikulturní propagandou v českém školství a ze strany neziskovek je možné čekat, že začnou nejen přibývat útoky na české ženy a bílé ženy jako takové, ale že se zde objeví i případy skupinového násilí na českých a bílých dětech, jako jsou ty, jež se objevily v Anglii. Například nejčerstvější případ vyšetřování z města Huddersfield, kde v letech 2005 až 2012 řádila organizovaná skupina převážně muslimských imigrantů z Pákistánu. 

Lukáš Lhoťan je bývalý muslim a autor knih Islám a islamismus v České republice, Ježíš Kristus a islám či Arménský holocaust – Sto let od plánované genocidy arménského národa 1915–2015. Vydal také knihu Marek z Aviana – patron a štít Evropy, životopis duchovního obránce Středoevropanů před islamizací. Dříve redaktor košer finančního webu Shekel.cz. Nyní analytik Da Vinci Prague Institute, o. s. Od roku 1998 do roku 2010 byl spolupracovníkem předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 členem Muslimské obce v Brně, absolventem vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolventem studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

4:43 A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

Proč jsou lidé v Gruzii či na Ukrajině šťastnější než tady? Bloger a spisovatel Ladislav Větvička si…