Chtějí to natřít Zemanovi, na občany se*ou! Senátní škodiči, jděte k lopatě! vyzývá Ivan Vyskočil. A pro předsedu ODS má nehezký příměr

31.03.2019 4:45

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Jediný, kdo dnešní Odéesce dodával nějaké koule a šmrnc, byl pan Václav Klaus ml.,“ říká herec Ivan Vyskočil. Právě vyloučení Václava Klause ml. z ODS, ale i rozsudek nad Terezou v Pákistánu a také to, že Senát neschválil kandidaturu profesora Gerlocha na ústavního soudce, se rozhodl okomentovat v dnešním díle „Nedělního rána s Ivanem Vyskočilem.“ Padla i slova o žlučovitých tchyních nebo duševních trpaslících. Senátorům na závěr poslal jasný vzkaz!

Chtějí to natřít Zemanovi, na občany se*ou! Senátní škodiči, jděte k lopatě! vyzývá Ivan Vyskočil. A pro předsedu ODS má nehezký příměr
Foto: Repro Youtube
Popisek: Herec Ivan Vyskočil

Tak nám vyhodili pana Klause mladšího

„Za těch 14 dnů, co jsem se neozýval, se stala celá řada událostí. Pozastavím se jen nad několika z nich,“ uvádí dnešní „Nedělní ráno“ Ivan Vyskočil a jde rovnou na věc.  „Tak nám vyhodili pana Klause mladšího. Inu není divu. On si totiž dovolil mít názory? A ještě k tomu svoje? To v žádné „škole“ nemohou trpět. A pan Fiala je typický učitel! A to se vším, co patří k tomuto synonymu, je-li říkáno pejorativně,“ otevírá první téma Ivan Vyskočil a pokračuje.  „Pan Fiala se také vyjádřil na adresu exprezidenta Václava Klause, že tento „bezbarvý“ politik nemá do činnosti dnešní ODS, co mluvit. To mě hodně rozesmálo. Pan Václav Klaus starší je jakýkoliv, jen ne bezbarvý. Co do barevnosti je přímo oslňujícími barvami hýřící papoušek české politické scény,“ říká s úsměvem oblíbený herec.

Anketa

Vítáte zvolení Ladislava Jakla do RRTV?

95%
5%
hlasovalo: 21617 lidí

Projevy uspávače hadů, charisma přejeté kočky...

Kdo naopak Ivanu Vyskočilovi přijde úplně bezbarvý, a to, jak říká, navzdory svému jménu, je prý pan Fiala. „Projevy pana Fialy jsou tak zoufale nudné, že by se daly označit za projevy uspávače hadů. Předseda kdysi slavné strany, by měl mít přece jen nějaké charisma,“ vysvětluje a na adresu Petra Fialy přidává další netradiční přirovnání. „Bohužel, dnešní předseda ODS má charisma, promiňte mi to, asi jako na silnici přejetá kočka.“ Jak Ivan Vyskočil říká, nikdy nebyl volič, ani žádný fanda ODS. „Ale chci říct, že jediný, kdo dnešní Odéesce dodával nějaké koule a šmrnc, byl pan Václav Klaus ml. Jeho vystoupení byla vždy srozumitelná a souzněla s názory většiny společnosti. Vedle takových bezvýrazných Kupků, podivných Bendů a žlučovitých tchýní, jako paní Němcová, byl Václav Klaus ml. pramenem živé vody v ODS. Tak toho jste si vyhodili??“ ptá se občanských demokratů herec.

Drogová závislost horší než mor

Další téma, které plnilo v posledních dnech média i sociální sítě, bylo odsouzení Terezy Hlůškové v Pákistánu. Trest, který si na lavici obžalovaných vyslechla, zněl – 8 let a 8 měsíců. A co na to říká Ivan Vyskočil? „No, co jiného asi tak mohla čekat?“ podotýká a vysvětluje svůj pohled na věc z hlediska otce. „Jako rodič dětí, kterým v tomto světě hrozí nástrahy právě v podobě drogové závislosti, říkám: „Dobře jí tak! Nic jiného si nezaslouží“!“ Dodává, že za jeho mládí takové problémy naštěstí řešit nemuseli. „Ještě štěstí, že jsem z generace, která si pod pojmem drogy myslela, že je to něco, co se kupuje v drogerii. Vidím, že nějaké pivo, nebo panák, byl nevinný prohřešek, ze kterého jsme se do druhého dne vyspali. Ti, které démon alkohol ovládl a posléze skolil, bylo z mých vrstevníků poměrně málo. Ale tato drogová závislost je daleko horší mor. Takže lítost za někoho, kdo nám sem, nebo jinam, chtěl tento mor přivézt, je naprosto nulová,“ vysvětluje znovu své stanovisko k „případu“ Tereza.

Anketa

Pokud bude Babiš obžalován v kauze Čapí hnízdo, měl by odstoupit?

17%
83%
hlasovalo: 15330 lidí

Slova Schwanzenberga o „kur..ní“ a jak to, že neřičí kavárna?

Připomněl i slova Karla Schwarzenberga, který se na adresu Terezy vyjádřil v minulých dnech poměrně peprně a použil slova, z knížecích úst jindy neslýchaná. „Pěkně to řekl pan kníže Schwarzenberg. Řekl, že další česká holka si myslela, že kurvením zbohatne. Naprosto s ním souhlasím. Včetně toho, že použil správný a adekvátní výraz,“ říká Ivan Vyskočil s tím, že ale nad jednou věcí se přece jen podivuje.  „Jen nevím, jak to, že nad tím výrazem neřičí pražská kavárna?“ ptá se a hned si také odpovídá.  „Aha, asi, že to řekl pan Schwarzenberg. Kdyby to tak použil pan prezident, to by bylo řevu. Tak tady vidíte milí čtenáři, jak se měří dvojím metrem,“ poukazuje oblíbený herec a dodává.  „Ale aby nedošlo k omylu. Já to nekritizuji. Je dobře věci nazývat pravým jménem. Ať to dělá pan prezident, nebo kníže Schwarzenberg, naopak s tím úplně souhlasím!“

Profesor Gerloch a duševní trpaslíci

Co Ivana Vyskočila v minulých týdnech opravdu „nadzvedlo ze židle“, bylo rozhodnutí Senátu ohledně profesora Gerlocha. Senát totiž neschválil jeho kandidaturu na ústavního soudce. A Ivan Vyskočil nad tím jen kroutí hlavou. „Tak jsem si já hňup myslel, že Senát bude něco jako Rada moudrých. Pojistka proti hašteřivosti politických stran. Umírňování třenic mezi vládou a opozicí. Pomáhání při hledání té nejlepší cesty k prosperitě této země a lidí v ní žijících. Myslel jsem, že Senát bude podporovat ty dobré a národu prospěšné návrhy. A to bez ohledu, ze které politické strany přicházejí. Pro takovou činnost je třeba získávat odborníky a erudované lidi takzvaně na svém místě. No, to jsem se ale splet, já blbec a naivní snílek,“ neskrývá rozčarování Ivan Vyskočil a dodává. „Sice máme demokracie a blaha lidí plnou hubu, ale tady přece o lidi vůbec nejde. Tady jde o to ukázat, kdo má větší svaly. Předvést svoje ego. Upozornit na sebe jaký jsem kabrňák. Prosím, neházím všechny do jednoho pytle. Jistě jsou mezi senátory i rozumní lidé a odborníci, ale bohužel je jich asi méně,“ krčí rameny Ivan Vyskočil a pokračuje. „To se jasně ukázalo při schvalování profesora Gerlocha do Ústavního soudu. Náš největší odborník na ústavní právo, ozdobený mnoha cenami a zaslouženými tituly ve své profesi, je zamítnut hlasy duševních trpaslíků, kteří mu nesahají ani po kotníky. Co na tom, že by to byl člověk na svém místě a mohl pro Českou republiku udělat spoustu užitečné práce. Ale o to přece vůbec nejde,“ vysvětluje Ivan Vyskočil s tím, že souhlasí s těmi, kteří v této souvislosti zmiňují hlavu státu. „Tito záštiplní senátoři se přes profesora Gerlocha vlastně mstí navrhovateli. Tedy panu prezidentovi. Tak to cítí i ti, kteří naopak pro profesora Gerlocha hlasovali. A také to naplno řekl v rozhlase senátor Miroslav Antl. To nebylo schvalování se zřetelem na nejlepší řešení pro tuto zemi. To byla a je pomsta nízkých ubožáků Miloši Zemanovi,“ podotýká herec.

Jde jim hlavně o boj s prezidentem

Ivan Vyskočil v této souvislosti zmiňuje i senátora Lásku. „A jeden takový Václav Láska, který neví, jak jinak na sebe upozornit, než že dává žalobu na prezidenta, se ještě chlubí na internetu tím, že celý jeho senátorský klub bude hlasovat proti návrhu Miloše Zemana,“ říká herec a dodává.  „Co na tom, že profesor Gerloch by byl to nejlepší pro Ústavní soud. O to jim vůbec nejde. Jim jde hlavně o ten boj s prezidentem . (..a pak hlavně o ty senátorské prachy, a cesty do exotiky za státní peníze, a o ty všelijaké náhrady a výhody..…atd.). Ale o občany a o tuhle zemi? Na ty oni se….no slušně- o ty jim nejde vůbec! Jde jen o vzkaz prezidentovi. My tomu Zemanovi ukážeme, jaké máme svaly a jací jsme frajeři a hrdinové. Místo toho se pouze odkopali, jací jsou ubožáci,“ míní Ivan Vyskočil a poukazuje na to, že už se tím baví i lidé na sociálních sítích. „Vždyť už si z toho lidé na FB dělají legraci. Uveřejňují vtipné obrázky, jak před komisí stojí Ježíš Kristus a komise říká: „Toho nemůžeme schválit, vždyť ho navrhuje Zeman“!“

Ať jdou třeba k lopatě!

 „Mám pro podobné škodiče i já takový vzkaz. A jsem si jistý, že by se ke mně připojila řada obyčejných a takzvaných normálních lidí: Vy, co neumíte v tom Senátu dělat něco užitečného pro nás, pro občany, jděte raději dělat něco užitečného třeba k lopatě“!“ říká rázně na závěr „Nedělního rána“ Ivan Vyskočil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Výmysly Víta Rakušana. Lež, co se zjistí až za dva roky, rozebírá právník Rajchl

18:10 Výmysly Víta Rakušana. Lež, co se zjistí až za dva roky, rozebírá právník Rajchl

Vláda z obav o stabilitu vlády toleruje lži ministra Rakušana o migračním paktu. ParlamentnímListům.…