Jako ti Židi v koncentráku. Pepa Nos jde do voleb s nejdrsnějšími slovy o stavu národa

11.09.2018 20:01

ROZHOVOR „Když někoho cenzurují třicet let jako mě, tak z pozice senátora mám větší možnosti s cenzurou bojovat. Hlavně chci bojovat za svobodu jako takovou, proti otroctví a za přímou demokracii proti pokřivené demokracii,“ vysvětluje v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz svoji kandidaturu na senátora za SPD na Mladoboleslavsku Josef (Pepa) Nos, písničkář, jazykový lektor, Ministerstvem obrany uznaný odbojář proti komunismu. Ke kritice, že u nás politici migrací straší, uvádí: „Podívejte se – když Židy posílali do koncentráku, tak je taky nestrašili. Řekli jim, že jedou na výlet, odpočinout si, rekreovat. To je úplně ten samý přístup od lidí, kteří vylezli z pekla, a to peklo tady chtějí realizovat.“

Jako ti Židi v koncentráku. Pepa Nos jde do voleb s nejdrsnějšími slovy o stavu národa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pepa Nos

Anketa

Podporujete návrh Václava Klause ml., aby Česko zákonem omezilo mazání příspěvků na sociálních sítích?

98%
2%
hlasovalo: 7929 lidí

V minulých dnech jsme byli svědky demonstrací kousek od našich hranic v Saské Kamenici, kde lidem došla trpělivost po vraždě Němce, ze které jsou podezřelí tři přistěhovalci. Místní si stěžují, že po setmění není v centru města bezpečno, zvláště pak pro ženy. Německá mainstreamová média však přinášela obrázek o tom, že ve městě řádí náckové, kteří pořádají štvanice na jinak vypadající lidi. O čemž pak mluvila i kancléřka Merkelová, ale pak tyto zprávy zpochybnil saský premiér i šéf německé kontrarozvědky. Co k tomu říci?

Vezmu to od lesa. Německo prohrálo válku, ale už od května 1945 se připravovalo na nové zotročení, vykradení a vyvraždění Evropy. Tohle jsou důsledky. Oni si to nemohou dovolit sami, tak na to pozvali do Evropy islámské vrahy. Ještě dlouho se s tím budeme vyrovnávat.

Německý ministr vnitra Horst Seehofer z bavorské CSU prohlásil, že migrace je matkou všech problémů. Je tento výrok podle vás výstižný?

Je štěstí, že v Německu, které už dávno není demokratické, se najde vůbec někdo, kdo oponuje tomuhle revokování nacistické zrůdnosti. To je jediné štěstí, jinak bychom byli v celé Evropě v děsném průšvihu.

Český premiér Babiš razí tezi ani jednoho migranta v rámci přerozdělování uprchlíků, kteří nelegálně pronikli do Evropy. Například však expředseda TOP 09 Kalousek mluví o vyčuranosti s tím, že se zříkáme odpovědnosti a na svůj přístup doplatíme. Co si myslíte vy?

Kalousek je přesně takový, jak definuje jiné lidi. Je to strašný člověk. Tito lidé vylezli z pekla a u nás se jich vyrojilo v posledních letech mraky. Máme ale šanci se s nimi vypořádat.

Martin Rozumek, ředitel Organizace pro pomoc uprchlíkům, tvrdí, že politici zbytečně straší občany migrací. Je to pravda? Přehání se ten náš strach z migrační otázky, nebo je oprávněný?

Podívejte se – když Židy posílali do koncentráku, tak je taky nestrašili. Řekli jim, že jedou na výlet, odpočinout si, rekreovat. To je úplně ten samý přístup od lidí, kteří vylezli z pekla, a to peklo tady chtějí realizovat.

Hodně lidí spolu komunikuje přes sociální sítě, jako je Facebook. Jak se díváte na mazání příspěvků. Často se to děje lidem, kteří mají protiimigrační názory. Nestalo se to i vám, že vás mazali nebo jste měl zablokovaný Facebook?

Podléhám cenzuře od 1. ledna 1993. Pořád mi něco cenzurují. Je to nezákonné a proti naší ústavě. Takže lidé, kteří tímto způsobem pěstují cenzuru, se de facto dopouštějí trestné činnosti.

A kde je ta hranice svobody slova versus šíření nenávisti. Václav Klaus junior navrhuje omezit mazání příspěvků na Facebooku pouze na příspěvky vyzývající ke genocidě a násilí...

Na to je trestní právo, které to přesně vystihuje. Vůbec není třeba žádné cenzury. Trestní právo říká, že když jste vyprovokovali nějaké násilné činy tím, co jste řekli, tak jste za to zodpovědní. Cenzura je nadbytečná, odporná, protidemokratická a je proti svobodě každého člověka.

Kandidujete na senátora za SPD. Proč jste se k tomu odhodlal a co je vaším cílem?

Jako kandidáta mě navrhlo D.O.S.T. a já jsem nebyl proti, naopak jsem to přivítal. Když někoho cenzurují třicet let jako mě, tak z pozice senátora mám větší možnosti s cenzurou bojovat. Hlavně chci bojovat za svobodu jako takovou, proti otroctví a za přímou demokracii proti pokřivené demokracii. Tuto možnost jako senátor samozřejmě budu mít.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Oldřich Szaban

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Drulák: Tomuto člověku se vyplatil Fiala v Bílém domě. Není to Čech

10:02 Drulák: Tomuto člověku se vyplatil Fiala v Bílém domě. Není to Čech

„Byla to čistě rituální návštěva, která měla potvrdit naši absolutní loajalitu Washingtonu,“ hodnotí…