Líná prasata z EU, udeřil senátor Doubrava. Kamionový masakr ho dost vytočil, toto je výsledek

24.12.2016 14:57

ROZHOVOR „Humanitární právo se stalo děvkou pro kohokoliv, kdo chce spustit migrační invazi.“ „Z politiků a úředníků v rámci EU se stala líná prasata.“ Senátor Jaroslav Doubrava rozsekal všechny, kdo podle něj mohou za současný stav Evropy. V rozhovoru pro ParlamentniListy.cz také reaguje na vyjádření místopředsedy německé CDU, který kritizoval některé postupy v souvislosti s vyšetřováním teroristického útoku v Berlíně: „Blbý alibismus blbého úředníka. Zaměňuje příčinu s následkem. Příčinou je invaze islámských nelegálních migrantů zhovadile vítaných jeho šéfovou.“ I když pak upřesňuje: „Merkelová jenom otevřela vrata do německého chlívku.“

Líná prasata z EU, udeřil senátor Doubrava. Kamionový masakr ho dost vytočil, toto je výsledek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

Po útoku v Berlíně zní z úst našich politiků, že Česku nehrozí žádné konkrétní teroristické nebezpečí. Zpravodajská skupina se shodla na zachování prvního stupně ohrožení terorismem. Posílí se množství hlídek, jsou vytipována místa, kterým bude věnována zvýšená pozornost. Na Facebooku jste shrnul celou situaci, co se týká teroristického útoku v centru Berlína i následných bezpečnostních opatření. Mimo jiné jste položil tuto řečnickou otázku: „Ale ono se vlastně nic zvláštního neděje. Není to vše na zvracení?“ Když se zaměříme na Českou republiku, co vám nejvíc vadí, a najde se i něco pozitivního?

Nezdá se vám podivné, že i přes takový masakr nevinných lidí v Berlíně tvrdí naši čelní představitelé že máme být v klidu, že nám nic nehrozí, a přitom povolávají všechny volné policisty do služby? Není vám divné, že nám nic nehrozí a přitom se stavějí betonové zátarasy? Mimochodem, poněkud úsměvné, nebýt to tak vážné, mi připadá, že se zátarasy stavějí na náměstích a ne na hranicích. Když ne na hranicích EU, tak alespoň na hranicích naší republiky, ze které nám toho už moc nepatří. Když se podívám na zátarasy u nás v Ústí nad Labem, říkám si, k čemu na náměstí jsou. Projely by jimi bez problémů i tanky.

U nás se nezmění nic, dokud se nezmění situace v EU. Pokud nebudou nelegální migranti vyhoštěni z EU a vnější hranice tvrdě uzavřeny, a nebudou třeba i potápěny lodě s migranty, protože jde o invazi, nějaké žvásty politiků nám nepomohou. A neziskovky „pomáhající“ nelegálním migrantům je třeba postavit mimo zákon jako pomocníky převaděčů. Prostě jsme v situaci „kdo s koho“ – ať nám Brusel, ale i naši vítači, tvrdí co chtějí. A pozitivum? Snad jen to, že se nejen u nás, ale i v např. v Německu, kde celá ta hrůza začala, začínají lidé probouzet a uvědomovat si o co jde.

Vypadá to, že přijdou další a další opatření, například novela zákona o vojenském zpravodajství. Co nám přinese?

Nic, pokud nebude naplněno to, co jsem psal v předchozích řádcích. I když se obávám toho, aby situace nebyla zneužita k dalšímu oklešťování našich práv. Ty signály vidím.

Místopředseda Křesťanskodemokratické unie kancléřky Angely Merkelové Armin Laschet kritizoval v souvislosti s teroristickým útokem výměnu informací mezi spolkovými zeměmi: „Informace týkající se práce úřadů, které od včerejška dostáváme, jsou otřesné,“ uvedl. Co vy na to?

Blbý alibismus blbého úředníka. Zaměňuje příčinu s následkem. Příčinou je invaze islámských nelegálních migrantů zhovadile vítaných jeho šéfovou. To ostatní je jenom důsledek. Samozřejmě, že zpravodajská spolupráce vázne všude, i mezi státy. Upozorňují na to experti již nejméně od roku 2001, kdy nějací islámští pošuci (osobně ale nevěřím tomu, že to byli oni, snad se někdy dozvíme jak to opravdu bylo) zapíchli dopravní letadla do dvou mrakodrapů v New Yorku a do budovy ministerstva války – Pentagonu.

Jak vnímat výrok Andreje Babiše: „To ona (Merkelová) dovolila, aby se migranti dostávali do Německa a celé Evropy v nekontrolovaných vlnách, bez dokladů, a tedy bez znalosti, kdo skutečně jsou,“ napsal Babiš na Facebook. Co si o tom myslíte?

To dokazuje, že i pan Babiš čte mé vyjadřování se k tomuto. Říkám to totiž od samého začátku islámské invaze do Evropy. Přesto si myslím, že to je tak trochu zjednodušení. Merkelová jenom otevřela vrata do německého chlívku. Obecně řečeno, islamisté vytušili šanci. Po roce 2010 stále sílila islámská migrace a vyvrcholila v roce 2015. Tam naprostá hloupost národních i EU politiků se projevila naprosto strašným způsobem. Za války bych to hodnotil jako sabotáž a výkony politiků by hodnotil stanný soud.

Za pár měsíců přijdou parlamentní volby v Holandsku, spuštění článku 50 o vystoupení Velké Británie z EU či ostře sledované prezidentské volby ve Francii, pak parlamentní… Mimochodem, když se zastavím u prezidentských voleb ve Francii, říká se, že EU vedou Merkelová a Hollande, jaký předpokládáte vývoj? Dokážete si představit kombinaci Francois Fillon a Agela Merkelová? Na Facebooku jste napsal: „Na evropském Titaniku muzika hraje, na palubách se tancuje a tancuje a tancuje.“ Mohou být právě volby poslední píseň?

Obávám se, že Evropané jsou stále ještě zblbí liberálním populismem, který jim je tlačen do hlavy od roku 1945. Už nikdy válka, světový mír, OSN je celoročně fungující Ježíšek s tisíci andělskými spolupracovníky a s řadou papežů papežštějštích než papež ve Vatikánu. Humanitární právo se stalo děvkou pro kohokoliv, kdo chce spustit migrační invazi. Myslíte, že si lidé řeknou, že je lepší vydržet chvíli agresivní Le Penovou, aby došlo k tvrdé změně? Obávám se, že lidé se ještě bojí si uvědomit, že mír a humanismus byl jen sen. Od pravěku ve světě lidí vládne krutost. Přesto doufám, že ke změně dojde. Ostatně o tom jsem mluvil výše. Lidé si začínají konečně uvědomovat, že jde o osud Evropy, že jí moc času už nezbývá a že vzdor snahám politiků si své právo na slušný život, na svou budoucnost vydobudou. Ano, volby v jednotlivých státech naznačují, že lidé změnu chtějí. 

A pak tu máme v příštím roce ještě volby v České republice, parlamentní i prezidentské. Zatím se zdá, že premiérem bude Andrej Babiš, prezidentem Miloš Zeman. Jak prosté. A nebo není? ANO nemusí mít koaliční potenciál… Jak vidíte situaci vy?

V lidském společenství je jistotou jenom to, že všechno se stále mění, lidé zapomínají na vlastní zkušenosti, a stále se nechávají nachytávat těmi vyčůranějšími. V dnešním chaosu bych si dovolil věštit jenom to, že by občan Zeman mohl ještě jedno období zůstat na Hradě. Je to jediný rozumný politik, který v současné nabídce je. Babišovo ANO se asi náramně těší na Strakovku a vypadá to, že lidem ještě nedojde, že ani to ANO není tím pravým ořechovým a své naděje do představy Babiše jako premiéra vloží. Uvidíme, co se z toho vyvrbí.

Obecně, to vypadá, že se smiřujeme s tím, že tady máme terorismus, s tím, že Evropská unie vytváří další směrnice, ale podstatné věci neřeší a na běžného obyvatele dopadá stále více příkazů a zákazů, tedy samozřejmě pokud nejste státní úředník a podobně. Že se stejně nic nezmění a bude ještě hůř, protože o běžného člověka tady jaksi nikomu nejde. Už jsem slyšela od řady dříve velmi aktivních lidí, kteří se zajímali o politiku, snažili se něco změnit k lepšímu, že prostě „Ne“ a teď už se budou starat jen o sebe a svou rodinu. Co s tím?

To neví nikdo. Z politiků a úředníků v rámci EU se stala líná prasata. To je základní kvalifikace, která začíná již ve vnitrostátní politice na vysokých funkcích. Liberální populismus je totéž jako fašismus, ale s lidskou tváří. Jestli tamní úředníci řeší, jestli např. olomoucké tvarůžky budou nadále olomoucké, nebo české loutky budou nadále české – a neřeší takové nicotnosti jako je islámská invaze do Evropy a vše co s ní souvisí, to svědčí o tom, že jsou zakoukaní do své moci, že jsou odtrženi od tvrdé reality, že jsou skutečně na úrovni tupohlavého davu v Tupodole, jak se zpívá v jedné naší písničce.

Nad čím vy osobně nejvíc přemýšlíte koncem tohoto roku? A jaké budou vaše letošní Vánoce?

Vánoce jsou o rodině, o troše klidu v té neustálé hysterii kolem nás. Zdraví a rodinná pohoda jsou to nejcennější, ten největší poklad, který člověk může ve svém osobním životě mít. Vánoce jsou o setkání rodin v té atmosféře. Vždy jsem své děti vedl k tomuto pohledu, ne k tomu, aby hodnotu vánoc viděli v hodnotě dárků. Ty jsou pomíjivé. A nad čím přemýšlím koncem roku? Nemohu se vyhnout tomu, co trápí srdce většiny nás. Jak se vyvine vše to, o čem výše mluvím, jaká nás čeká budoucnost. Samozřejmě také to, jak to udělám, abych měl dost času na rodinu, přátele, prostě co nám všem příští rok přinese.

Přeji nám všem, aby to bylo především pevné zdraví. Budeme-li jej mít, věřím, že si s ledasčím dokážeme poradit. Aby vláda věcí tvých, lide český, se v ruce tvé zase navrátila!     

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Daniela Černá

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

15:00 „Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – Po návštěvě premiéra Petra Fialy v Bílém domě se z řad jeho podpo…