Mrzačení ženských orgánů a právo šaría, takhle to fakt vypadá v Británii. A když se Babiš ode mě dozvěděl, že by mu mohli useknout ruku, tak... Benjamin Kuras podává svědectví

31.08.2016 14:12

ROZHOVOR Spisovatel Benjamin Kuras, který je mimo jiné i poddaným Jejího Veličenstva britské královny, říká, že v Británii funguje naplno nejmíň 85 šariátských soudů a že tam nikdo nestíhá tisíce případů mrzačení dívčích pohlavních orgánů, ani de facto polygamii desetitisíců muslimských rodin – v nichž dokonce všechny ženy jednoho muže pobírají státní podporu. Vysvětlil, co máme dělat v ČR, abychom se vyhnuli islamizaci, a zda některé státy západní Evropy mají ještě vůbec šanci....

Mrzačení ženských orgánů a právo šaría, takhle to fakt vypadá v Británii. A když se Babiš ode mě dozvěděl, že by mu mohli useknout ruku, tak... Benjamin Kuras podává svědectví
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Spisovatel Benjamin Kuras

Proč jste se stal členem či spolupracovníkem Platformy na obranu evropské kultury a jejích hodnot, jejímiž členy jsou i desítky poslanců a senátorů? Proč je podle vás taková platforma politiků i odborníků potřeba?

Vzniklo to vše červnovou debatou „Máme se bát islámu?“, na kterou mě pozval promluvit pořádající poslanec Zdeněk Soukup. Tu, co se na ní proslavila Klára Samková, jejíž přímočarý a skoro až výhružný projev vyhnal muslimské velvyslance, kteří tam ostatně nebyli pozváni. Nebo, jak říká poslanec Soukup, „přišli, aby mohli odejít“. Myslím, že se chystali už na mě, ale asi se jim zdálo blbé odejít hned při prvním proslovu. Já jsem řekl v podstatě totéž, co ona, ale tak zakulaceně, že na to velvyslanci nemohli zareagovat, aniž by ze sebe udělali osly.

Anketa

Která politická strana se dle vás nejrozumněji staví k otázce migrace?

1%
5%
11%
1%
0%
61%
0%
0%
0%
2%
1%
hlasovalo: 19513 lidí

V jakém smyslu?

Nastavil jsem to tak, že nově zradikalizovaný islám ohrožuje nejen nás, ale taky nezradikalizované demokraticky smýšlející muslimy, které jsem vyzval, aby se k obraně civilizace přidali. Na to pak předsedovi islámské obce Alrawimu nezbylo než se předvést jako demokratický muslim a přiznat, že „se nemusíme bát islámu, ale musíme se bát některých muslimů“. Dodnes o mě pan Alrawi říká, že ač mám chybné názory, diskutuji korektně.

Mezitím vyšla moje nejnovější knížka „Poslední naděje civilizace“, která sleduje akcelerující vývoj evropské islamizace od počátku „merkelizace“. Moje předchozí knížka „Jak zabít civilizaci“ vyšla loni těsně před ní a tato je tedy jejím pokračováním. Obsahuje precizní, ověřitelnou dokumentaci hodně bohatých informací. Včetně početního stavu v jednotlivých evropských zemích, popisu Islámského státu a jeho vyslovené ambice pro Evropu, prudké islamizace Ameriky pod Obamou. A jako tu „poslední naději“ si bere střední Evropu, která má ještě v živé paměti dvě totality a má tedy „čich“ na příchod další.

A v čem konkrétně s Platformou spolupracujete?

Myslím, že tento věcný, dobře dokumentovaný a emočně střízlivý styl padl poslanci Soukupovi do stylu jeho projektu a přibral mě coby „odborného poradce“. Moje funkce je v podstatě dodavatel informací. Proces, kterému nejraději říkám „sebevražda západní civilizace pomocí islámu jako jedné ze zbraní, akorát smrtelné“, už několik let sleduji z několika desítek spolehlivých pramenů (z nichž jsem už nadělal stovky článků) a když přijdu na něco nového, předávám Platformě k politickému zvážení.

Máte od nějakých dalších politiků pozitivní ohlasy na své knihy či názory?

Od velkého počtu ohlasy pozitivní. Někde tam budou jistě i nějaké negativní, ale ty mě v poslední době už nikdo nepředává. Buď vědí, že jsem informacemi dobře vyzbrojený a ne snadno napadnutelný, nebo jsem jim lhostejný. Ještě před dvěma roky mě napadal kdekdo jako xenofoba, islamofoba a kdovíjakého rasistu. Od té doby mě stylem přetrumfli třeba Okamura, Konvička nebo Samková, kteří bezděky fungují jako moje hromosvody, takže za jejich záclonou můžu sdělovat „ostřejší“ informace, než jsem mohl dřív. A pro kulantní společnost jsem se asi stal „salonfähig“, jakýsi „umírněný islamofob“, salónní xenofob, s nímž se nemusí stydět být viděni. Kromě jakéhosi poslance jménem Gabal... že se mnou nebude sedět v jedné místnosti. Nemám tušení proč, nikdy jsem se s ním nesetkal a nic o něm nevím.

V poslední době na mě hodně střílí chrabrá islamizátorka z jakési nadace pro integraci uprchlíků slečna Hesová, která se nás snaží proti všem viditelným faktům ohlupovat, jak skvěle se muslimové všude integrují a jak ten Kuras lže, když uvádí příklady opačné. Když vyšla moje předchozí knížka „Jak zabít civilizaci“, někdo ji podstrčil ministrovi financí Babišovi a ten se v novinovém interview přiznal, že ho tak vyděsila, že zvyšuje obranný rozpočet a rekrutuje pět tisíc vojáků. Já jsem si pak v jednom článku zavtipkoval, že před islamizací nás už může zachránit jen Babiš, až mu dojde, že se mu islám chystá useknout pravou ruku a levou nohu. Nevím, jestli mu to došlo jako fór nebo to vzal vážně, ale od té doby se jasně vyhraňuje jako jedna z nejsilnějších protiislamizačních hrází v současné vládě. Asi tak trochu i moje zásluha.

Co by měli čeští politici a Česká republika udělat, aby se naše země vyhnula islamizaci?

Odmítnout veškerý tlak na přijímání migrantů na základě kvót bez důkladného prověření. Sledovat, do jaké míry již usazení muslimové dodržují demokratické zákony a stíhat veškeré projevy islámské nenávisti, agresivity, sympatie s terorismem, chvály zákonů šaría a džihádu. Přesvědčit ostatní státy EU – ale především ty dva prožívající invazi nejcitelněji (Řecko a Itálie), že už je nutné vytvořit na středozemních ostrovech centra, kde by migranti dostávali základní péči a zároveň byli prověřováni, zda jsou oprávnění azylanti prchající před náboženskou perzekucí (především křesťané nebo jezídové) nebo migranti ekonomičtí s pracovními dovednostmi, které potřebujeme, a s upřímnou touhou sžít se s evropskou kulturou, zákony a zvyky. Ty ostatní nepouštět dál.

Místo rozhazování peněz nespolehlivým Turkům takto pomoci i nezaměstnaným Řekům a jižním Italům. A začít konečně vracet ty vratké čluny zpět, a ne si je po tisíci denně dovážet od libyjských břehů na Sicílii. Nepůjde-li získat je, pak bude asi nutné suspendovat členství v Schengenu, nejlíp celé V4 společně, a střežit vlastní hranice. Jenže k tomu ještě česká politika nedospěla (maďarská třeba už ano). Kolik k tomu bude ještě potřebovat teroristických útoků a násilnických činů v Evropě, než jí dojde, že se to dřív nebo později musí přelít sem, jestli se to nezastaví na okrajích? 

Vy jste intelektuál konzervativního zaměření. Jak hodnotíte postoj „levicového“ Miloše Zemana k imigraci a islámu?

V této věci přestávají pojmy levice či pravice platit. Ty jsou výlučným plodem západní civilizace a staly se samozřejmou součástí fungující demokracie. Jestli ji neubráníme, přestanou existovat. Islamizační útok je namířen na nás všechny. Totéž platí pro odlišnosti náboženské, včetně ateismu. Kdyby se prezident ještě nezabýval pitomostmi jako „nacistický sympatizátor Peroutka“, mohl by z něho být solidní státník.

Lukáš Lhoťan varoval před aktivitami islámského duchovního Samera Shehadeha působícího v Praze. Shehadeh prohlásil: „Každý, kdo následuje jiný zákoník než ten, se kterým přišel prorok Muhammad, je nevděčník a odpadlík od víry.“ Nyní zřídil komisi pro rodinu, která funguje jako islámský soud. Hrozí tedy podle vás šaría-soudy v České republice? A jaké jsou v tomto směru zkušenosti z Velké Británie či jiných evropských zemí? Aplikuje se tam už právo šaría?

Podle nedávného průzkumu smýšlení britských muslimů televizí Channel Four už v Británii funguje naplno nejmíň 85 šariátských soudů. I jen v rodinných záležitostech to znamená upírání plných občanských práv ženám. To je samozřejmě hrubým porušením britských zákonů, jenže je za to nikdo nestíhá. Tak jako nikdo nestíhá tisíce případů mrzačení dívčích pohlavních orgánů, ani de facto polygamii desetitisíců muslimských rodin – v nichž dokonce všechny ženy jednoho muže pobírají státní podporu. A k islámskému duchovnímu? Kdo v demokratické zemi prosazuje zákony likvidující demokracii, by měl být ve vězení, nebo ještě líp, poslán někam, kde takové zákony vládnou.

Myslíte si, že se státy jako Velká Británie, Francie, Německo, Belgie či Nizozemí ještě mohou uchránit před fatální islamizací?

Nizozemí možná, soudě podle stále rostoucí popularity Strany pro svobodu Geerta Wilderse. Francie je už tak silně islamizovaná (sedm milionů čili 11 procent), že schopnost Le Penové věci otočit by už byl monumentální zázrak. Německo a Belgie jsou už za hranicí spasitelnosti. Islamizace Velké Británie probíhá z velké části nenásilným pronikáním do politických institucí v demokratickém hávu, takže má podporu velké části politické a kulturní obce. Jinak řečeno, Británie má velká procenta demokraticky se chovajících a profesně úspěšných muslimů, takže se jim víc daří udržovat na živu argument „my nic, to jen těch pár extremistů“. Jenže i to se může náhle změnit. 

A máme šanci my v České republice a ve státech Visegrádu, kde imigrantů zatím mnoho není?

Přesně to se snažím sdělit v knížce „Poslední naděje civilizace“. Ale je to možná pro Evropu šance poslední. A je tam i návod, jak to provést. Bude-li k tomu mít někdo koule.

Jaký je váš názor na Marine Le Penovou či Norberta Hofera?

Pokud se nezamotají do něčeho vysloveně antidemokratického jako třeba skutečného rasismu (neohrožuje nás žádná rasa, nýbrž ideologie), mohli by ještě zapracovat na záchraně. Jenže politický establishment proti nim bude pořád používat všelijaké triky, aby jim znemožnil vládnout. 

Proti islámu a imigraci se výrazně vymezil i Donald Trump. Co si o něm myslíte?

Alternativa pokračujícího proislámského a socialistického „obamismu“ za Clintonové je představa tak děsivá, že nám nezbývá než si nasadit růžové brýle a vycenzurovat si vše, co komu z nás připadá na Trumpovi trapné, a soustředit se na to jednoduché poselství, které sděluje: Vrátit Ameriku Američanům.

Myslíte si, že je možné porazit Islámský stát, když ho podporovaly či podporují blízcí spojenci USA Turecko a Saúdská Arábie?

Možné by to bylo, kdyby se našel někdo, kdo by se k takovému porážení odhodlal. My bychom se ale měli soustředit napřed na uhájení svého území a svých životů. Tam začít vyzbrojením Kurdů, ale po zuby. A uznáním svobodného kurdského státu, který už de facto v severním Iráku existuje. To by taky hezky zadřelo trn do zadnice Turkovi. A dobře mu tak.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

4:44 „Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

Vítězstvím Petera Pellegriniho v prezidentských volbách se nám nejbližší národ vymanil z jednostrann…