Nerudová a Pavel? Bitka kolaborantských skupin. Známe už z protektorátu, říká Okamura

26.12.2022 10:46 | Rozhovor

Pětikoalice vytvořila vládu zemských škůdců, říká Tomio Okamura. Ještě děsivější je podle něj představa, že to bude z Hradu „jistit“ Danuše Nerudová, která vážně uvažuje o zpoplatněném zdravotnictví a školství a nechává si radit od pravidelného hosta Sudetoněmeckého landsmanšaftu.

Nerudová a Pavel? Bitka kolaborantských skupin. Známe už z protektorátu, říká Okamura
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí SPD Tomio Okamura

Anketa

Odradil vás pořad s Babišem a dětmi od volby lídra ANO?

4%
82%
hlasovalo: 45030 lidí

Blíží se prezidentské volby a v posledních dnech před Vánoci nabrala předvolební kampaň docela dynamiku. Co by si z ní podle vás měli voliči odnést?

Situace se vyjasnila. Kandidát SPD Jaroslav Bašta jako jediný říká, že pokud bude zvolen prezidentem, tak odvolá Fialovu vládu, což prezidentovi umožňuje článek 62 Ústavy. A také jako jediný říká, že nechce válku, ale mír. Jaroslav Bašta je tedy jediný prezidentský kandidát, který se jasně postaví proti Fialově vládě a proti diktátu Bruselu a Washingtonu – v tom se jasně odlišuje i od Andreje Babiše. Pakliže by k volbám přišli všichni voliči SPD, Trikolory a další konzervativně a vlastenecky smýšlející občané, tak má Jaroslav Bašta jasnou šanci zabojovat o účast ve 2. kole. Pojďme v 1. kole podpořit Jaroslava Baštu!

Hnutí ANO Andreje Babiše se tento měsíc spolčilo s Fialovou vládou a společně si prohlasovali výcvik čtyř tisíc ukrajinských vojáků za naši miliardu korun na území ČR. Zároveň Andrej Babiš opakovaně odmítl referendum o vystoupení ČR z EU, protože potřebuje unijní dotace pro svůj Agrofert, prosazoval povinné covid očkování, a jak víme, tak hlasoval pro přijímání afghánských islámských migrantů do ČR a na základě toho tady již jsou... Toto vše je v zásadním rozporu s postoji SPD a potvrzuje se, že Jaroslav Bašta je jediným vlasteneckým kandidátem.

Navíc, hnutí ANO nám minulý týden ve Sněmovně odmítlo připojit podpisy na hlasování o nedůvěře vládě. Podle hnutí ANO to prý není na pořadu dne... Potřebujeme 50 podpisů poslanců. SPD má pouze 20 poslanců. Andrej Babiš má evidentně s Fialovou vládou dohodu.

A až mrazí, když jsem slyšel vyjádření Danuše Nerudové, že chce zpoplatnit zdravotnictví a školství, udělit vyznamenání bratrům Mašínům, že obdivuje Madeleine Albrightovou a že podle Nerudové existují více než dvě pohlaví, prý 3 až 4... Nerudová také veřejně představila svůj „expertní tým“, se kterým spolupracuje. Je mezi nimi hned několik vládních lidovců a jako jednoho z jejích nejbližších spolupracovníků uvádí nechvalně známého exministra kultury Daniela Hermana (KDU-ČSL), který pravidelně aktivně navštěvuje srazy Sudetoněmeckého landsmanšaftu, který zpochybňuje Benešovy dekrety. Tak už víme, co nás s Danuší Nerudovou může čekat…
 
Jen doplním, že kandidáti Fialovy vlády jsou Danuše Nerudová, Petr Pavel a Pavel Fischer. Tito tři lidé budou prosazovat politiku vládní pětikoalice Petra Fialy (ODS, STAN, TOP 09, KDU-ČSL, Piráti). To by byla katastrofa, jelikož již nyní Fialova vláda uvrhla miliony našich občanů do chudoby.
 

Buďme pane předsedo konkrétní. Když končí první rok Fialovy vlády, můžete tedy vyjasnit, jak toto uvržení do chudoby spáchala?

Rok 2022 byl pro občany a firmy velmi těžký. Charakterizují ho Fialova drahota a šílenství Evropské unie s Green Dealem a válka na Ukrajině. Lidé jsou Fialovou vládou ožebračováni a zbídačováni v přímém přenosu, což potvrzují veškeré statistiky a průzkumy, a to i při mezinárodním srovnání. Pokud jde o úspory, tak občanům při inflaci okolo 20 % vyletěla do vzduchu pětina hodnoty jejich úspor. Přitom průměrná inflace v zemích EU je pouze kolem 10 %.

Fialova vláda hájí zájmy Ukrajiny a Ukrajinců a zájmy USA a EU na prvním místě. A dokonce kvůli tomu extrémně zadlužuje naši republiku, čímž způsobuje další zdražení.

Negativní zprávou byl výsledek voleb, kdy pětikoalice vytvořila vládu zemských škůdců. Je to pro nás i pro občany varováním, že hlasy vlastenců a konzervativně smýšlejících občanů se nemají tříštit.

Viděl jste v loňském roce, když už jsme o něm začali, i něco pozitivního?

Hnutí SPD uspělo v komunálních volbách a bylo jejich hlavním vítězem. Počet našich zastupitelů vzrostl na více než trojnásobek, takže konečně můžeme začít pracovat na zlepšování životů občanů i na komunální úrovni. Naše podpora mezi občany narůstá.

Mám také radost z historického úspěchu Marine Le Pen a jejího Národního sdružení ve francouzských parlamentních volbách a z vytvoření vlastenecké vlády v Itálii, ve které zasedl náš přítel a spojenec Matteo Salvini a jeho Liga.

Vraťme se k Fialově vládě. Co od ní očekáváte v roce příštím?

Ani příští rok s Fialovou vládou nebude podle mě příliš veselý. Inflace a zdražování nadále porostou. Meziroční inflace už nebude nominálně tak vysoká, protože rok 2022 vytvořil obří základnu skoro 20 %. Ekonomové hovoří o inflaci v příštím roce okolo 10 %. Takže pokud v roce 2022 lidi přišli o pětinu úspor, v dalším roce přijdou o další desetinu toho, co jim zbylo z reálné hodnoty úspor. Ožebračování zasáhne i střední třídu. Vláda nezastropovala a nezastropuje ceny elektřiny u výrobce, čili se ty vládní kompenzace promítnou v dalším nárůstu inflace. Je to krádež za bílého dne. Firmy budou krachovat a poroste nezaměstnanost. Sociální dopady na mnoho lidí budou zdrcující.

No a nekompetentní Fialova vláda, aby získala nějaké peníze, bude chtít zvedat daně. O zvýšení DPH už otevřeně mluvili Fiala a Stanjura z ODS, o progresivním zdanění zase Jurečka z KDU-ČSL. O zvýšení daně z nemovitosti hovořil kandidát vládní koalice na prezidenta Petr Pavel a dlouhodobě se o tom vede debata u Pirátů.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Fialova vláda jako své hlavní téma stále drží válku na Ukrajině. Očekáváte, že tomu tak bude i v roce 2023?

Obávám se, že válka bude pokračovat, dokud to bude vyhovovat Spojeným státům. A těm to vyhovuje, protože oslabují Rusko a budou s ním válčit do posledního ukrajinského vojáka a dokud Evropané Američanům dovolí, aby je ekonomicky vykořisťovali. Američanům se podařilo současně zničit spojenectví Německa a Ruska a z Evropy prakticky udělat svou ekonomickou kolonii a prodávat jí svůj předražený plyn. Takže krvácí Rusko, Ukrajina a Evropa. A z Evropské unie krvácí kvůli Fialově vládě nejvíce Česká republika, a Američané se smějí. Naše vláda bohužel poslouchá jen diktát Washingtonu a Bruselu.

Dobře, co tedy myslíte, že nás v „diktátu z Bruselu“ čeká v příštím roce?

Tam bude, podle mého názoru, pokračovat nesmyslný Green Deal, likvidace automobilismu a další pseudo-ekologistické nesmysly, které budou likvidovat energetiku a ekonomiku. Teď před Vánocemi schválila EU za předsednictví Fialovy vlády emisní povolenky i na vytápění budov a na dopravu. Asi je opravdu jejich záměrem zbídačit lidi. V gesci eurokomisařky Jourové (ANO) budou pokračovat snahy omezit svobodu slova – v tom jí v naší zemi zdatně pomáhá ministr vnitra a předseda STAN Rakušan – a snaha zničit odpor vlasteneckých vlád Maďarska a Polska. Bude pokračovat masová imigrace a islamizace Evropy. Neziskovky a neomarxisti financovaní Fialovou vládou a Evropskou unií budou dále vymývat mozky mladé generaci a omezovat občanské svobody.

Očekáváte, že tento vztah může v příštím roce něco proměnit?

Zde budou důležité prezidentské volby na začátku roku. Danuše Nerudová, Petr Pavel a Pavel Fischer jsou kandidáti Fialovy vládní koalice. Jaroslav Bašta je jediný prezidentský kandidát, který se jasně postaví proti Fialově vládě a proti diktátu Bruselu a Washingtonu – v tom se jasně odlišuje i od Andreje Babiše. Vyzývám občany, aby podpořili vlasteneckého kandidáta Jaroslava Baštu, který jako jediný říká: „Pokud budu zvolen prezidentem ČR, udělám vše pro to, aby tato protilidová a protinárodní vláda co nejdříve skončila. Chci pro občany mír a normální život. Ne válku a bídu.“

Babiš hájí zájmy Washingtonu a Bruselu stejně jako Petr Fiala, Nerudová či Pavel, protože potřebuje dotace z EU pro svůj Agrofert. Není v tom v podstatě rozdíl. Kdybych řekl příměr, tak je to jenom souboj jednotlivých kolaboračních skupin, podobně, jako v době protektorátu u nás mezi sebou o přízeň německých okupantů soupeřila Vlajka a skupina okolo Emanuela Moravce.

A z dlouhodobého hlediska vidíte nějakou šanci na změnu?

Příští roky budou tvrdé. Ale český národ přežil v historii mnohá těžká období. Jedinou šancí je, že se zbavíme vlády zemských škůdců a že bude zde vládnout vlastenecká vláda pro lidi a národ, která vrátí Českou republiku zpět do rukou českým občanům a vyrve ji z pařátů globalistů, tunelářů a neomarxistů. Do té doby se toho zásadního moc nezmění, protože – a to přiznám otevřeně – globalistická Fialova pětikoalice nám všechny zákony, které jsou ve prospěch českých občanů, vždy zamítne.

Co tedy do nového roku popřát občanům?

Přeji vám všem i vašim rodinám a přátelům šťastný nový rok. Držme spolu, udržujme si dobré mezilidské vztahy a dobrá přátelství. Nenechme se zlomit. To jsou pevné body, které nám vždy pomohou přestát krize. A přeji mnoho úspěchů také redakci Parlamentních listů!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Vosáhlo

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Já volim SPD dlouhodobě. , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskusePremos , 26.12.2022 11:40:26
Bašta je opravdu jediný pro změnu.

|  8 |  0

Další články z rubriky

Opravdoví „dezoláti“ jsou v současné hrůzovládě. Černocký o Fialovi a notičkách od CIA

19:48 Opravdoví „dezoláti“ jsou v současné hrůzovládě. Černocký o Fialovi a notičkách od CIA

„Rozčarování z EU narůstá. Volby třeba na Slovensku anebo v Nizozemsku to jasně prokazují,“ říká pub…