Nevěřte úřadům a politikům. Idioti z vedení EU. Islámští teroristé mají po celé Evropě síť desítek tisíc lidí, které tajné služby nejsou schopny sledovat. I u nás… Znalec islámské problematiky varuje

06.04.2018 9:38

ROZHOVOR „Nevěřte úřadům a politikům. Oni vám řeknou cokoliv, aby vás obalamutili a uchlácholili, ale ve skutečnosti nechtějí zastavit masovou migraci muslimů a Afričanů do Evropy. Chtějí ji jen řídit a rozptýlit migranty po Evropě pomocí kvót. Nevěřte, že vás ochrání policie a tajné služby před islámskými teroristy. To pak můžete skončit jako nakupující v tom francouzském supermarketu nebo návštěvnici klub Bataclan,“ říká exmuslim a autor knihy „Islám a islamismus v České republice“ Lukáš Lhoťan, který má víc jak 12leté zkušenosti z jádra islamistů v ČR, z jejich vztahů k českým bezpečnostním složkám a úřadům.

Nevěřte úřadům a politikům. Idioti z vedení EU. Islámští teroristé mají po celé Evropě síť desítek tisíc lidí, které tajné služby nejsou schopny sledovat. I u nás… Znalec islámské problematiky varuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lukáš Lhoťan

Anketa

Jednání o koalici ANO a ČSSD zkrachovala. Chcete za současných okolností předčasné volby?

87%
13%
hlasovalo: 6886 lidí

Jak se díváte na poslední teroristický útok ve Francii?

Je to pořád stejná písnička. Úřady o útočníkovi věděly, monitorovaly ho, ale nepovažovaly ho za nebezpečného, a tak ho nechaly na pokoji, aby si v klidu připravil teroristický útok! Řekněte mi, kde ve Francií asi tak sehnal střelné zbraně? Vždyť podle idiotů z vedení EU a neziskových organizací to je zakázáno! Tohle říkám posměšně, protože se nás politici a EU snaží úplně odzbrojit, abychom se nemohli bránit! Kdyby tento vrah útočil v Izraeli, tak by možná i nikdo nezemřel, protože ozbrojení izraelští civilisté by ho zastřelili, ale takhle museli Francouzi čekat jak ovce na porážku, až je postupně terorista postřílí...

Ale podívejme se na celou věc i jinak. Z praktického pohledu. Je už víc než dostatek informací o tom, že si teroristé vytvořili po celé Evropě síť svých lidí, od podporovatelů v ideologické rovině v mešitách po praktické spící agenty, mnohdy také víme, že tito teroristé byli sledováni a v podezření, ale úřady proti nim nezasáhly. Také víme, že někteří z nich aktivně vystupovali jako informátoři tajných služeb, což poté vedlo ke vzniku konspiračních teorií.

Ale já na konspirační teorie nevěřím. Podle mne je problém někde úplně jinde.

Kde vidíte ten problém? 

Podle mne jsou tři hlavní problémy:

1. Strach úřadů a bezpečnostních složek, aby nebyly obviněny inkvizicí neziskovek a muslimských nátlakových skupin z islamofobie a rasismu. To vychází z vládnoucí ideologie multikulturalismu a sekularismu.

2. Mnozí příslušníci bezpečnostních složek a politici mají k těmto aktivním islamistům postoj takový konvičkovský. Považují je za primitivy, barbary, idioty a podobně. Za lidí neschopné a primitivní, kterým jde jen o to vraždit a znásilňovat, což je blbost, a proto je podceňují a dopadají pak jako Publius Quinctilius Varus v Teutoburském lese. 

3. Potencionálních teroristů je tolik, že úřady prostě nejsou schopné technicky ani lidsky je sledovat a množství potencionálních útočníků prudce narůstá. Například v roce 2017 britský deník The Times uvedl, že ve Velké Británii se odhaduje počet potenciálně nebezpečných islámských radikálů na 23 000 osob. Ale britské tajné služby jsou schopny sledovat maximálně kolem 3 000 nejnebezpečnějších podezřelých osob! Pro nás by ovšem měla být varováním eskalující situace v Německu mezi Kurdy a Turky.

V čem vidíte hlavní rizika?

Již několik týdnů hoří v Německu mešity, muslimské obchody a kupodivu úřady spíše k tomu mlčí, protože nejspíše útočníky nejsou naštvaní Němci, ale jde o válku mezi Kurdy a Turky. Podle Deutsche Welle došlo již k skoro 40 útokům, tedy zhruba třikrát více než za celý rok 2017. Německo si svou podporou masové migrace vytvořilo několikamilionovou komunitu muslimských, tureckých, kurdských, arabských a dalších imigrantů a teď se postupně začínají projevovat výsledky této politiky podpory masové migrace.

Nejde jen o to, že se teď střetávají Kurdové s Turky, ale dlouhodobě roste riziko mezinárodnostních střetů mezi jednotlivými národy, mezi různými skupinami vyznavačů islámu a podobně. No a díky schengenskému prostoru se toto přelívá i k nám. I u nás již vznikly malé komunity tureckých, kurdských a arabských imigrantů kteří k nám přišli z Německa. Díky tomu, že jsme v EU a Schengenu nemáme prakticky možnost, jak je kontrolovat.

Na druhou stranu je zde i problém v tom, že Německo má historicky trvalou pozitivní podporu spolupráce s Tureckem.

Jak to myslíte? 

Německo podporovalo Osmanskou říši v boji proti snaze Arabů se osamostatnit. Pak to bylo Německo, jež pomáhalo Turkům vyvraždit Armény, Asyřany a Řeky, dnes prostě vládnoucí politická elita Německa stojí na straně Turecka proti Kurdům, Syřanům a podobně. Vždyť se podívejte, jak Merkelová domluvila, že bude Erdoganovi dávat miliardy euro na „běžence“. Pokud dáte Německu na vybranou mezi křesťanem či umírněným muslimem a tureckým ortodoxním muslimem, tak si zvolí toho fanatika. Němci prostě mají rádi vůdce a je jedno, jestli je to nacionalista Hitler, nebo muslim Mohamed.

Co z toho všeho plyne?

Mám víc jak 12leté zkušenosti z jádra islamistů v České republice, z jejich vztahů k českým bezpečnostním složkám a úřadům, již víc jak 15 let sleduji politiku evropských bezpečnostních složek k problému islamismu a terorismu a věnuji se i problémům masové migrace, a proto říkám jasně: Nevěřte úřadům a politikům. Oni vám řeknou cokoliv, aby vás obalamutili a uchlácholili, ale ve skutečnosti nechtějí zastavit masovou migraci muslimů a Afričanů do Evropy. Chtějí ji jen řídit a rozptýlit migranty po Evropě pomocí kvót. Nevěřte, že vás ochrání policie a tajné služby před islámskými teroristy. To pak můžete skončit jako nakupující v tom francouzském supermarketu nebo návštěvnici klub Bataclan. 

Politici i tajné služby mají s islamisty vlastní kšefty a plány. Vlastně jednoduše řečeno je čas si uvědomit, že tento současný systém ovládající Evropu a Českou republiku není ve skutečnosti demokratický a stojí na mlčící většině, která se o politiku nezajímá. A úkolem politiků, policistů, úředníků, učitelů, novinářů veřejnoprávních medií a podobně je jen udržet tento systém v chodu a u moci. To, co řekl eurokomisař pověřený migrační krizí v EU Dimitris Avramopulos o migraci, sedí na celkovou politiku v EU: „Evropskou komisi následky nezajímají a politické dopady jsou jí jedno. Komise je tady na pět let a prosazuje svou vizi. Nejde nám o opětovné zvolení. Chtěl bych to vzkázat celé Evropě – přestaňte konečně uvažovat o dopadech migrace na politické scény jednotlivých zemí.“

 

Lukáš Lhoťan je bývalý muslim a autor knih Islám a islamismus v České republice, Ježíš Kristus a islám či Arménský holocaust – Sto let od plánované genocidy arménského národa 1915–2015. Vydal také knihu Marek z Aviana – patron a štít Evropy, životopis duchovního obránce Středoevropanů před islamizací. Dříve redaktor košer finančního webu Shekel.cz. Nyní analytik Da Vinci Prague Institute, o. s. Od roku 1998 do roku 2010 byl spolupracovníkem předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 členem Muslimské obce v Brně, absolventem vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolventem studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

4:44 „Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

Vítězstvím Petera Pellegriniho v prezidentských volbách se nám nejbližší národ vymanil z jednostrann…