Nic neumí, budou jen zevlovat a znásilňovat naše ženy, promluvil Okamura o migrantech. On sám se prý učí střílet

07.06.2015 0:01

PŮLNOČNÍ ROZHOVOR Předseda hnutí SPD Tomio Okamura burcuje: „Ať přestanou všichni lhát! V přímém přenosu sledujeme zánik Evropy, tak jak ji známe, a naše děti už budou ve stáří umírat v Evropě, která bude z většiny muslimská.“ Okamura navrhuje říci okamžitě: „Stop!“ Podle něj jde „o začátek konce“ a naši politici nedělají „vůbec nic“. „Nulová tolerance imigrace a zrušit štědrý sociální systém pro všechny lidi, kteří nejsou občany Evropské unie,“ představil své řešení v půlnočním rozhovoru pro ParlamentníListy.cz.

Nic neumí, budou jen zevlovat a znásilňovat naše ženy, promluvil Okamura o migrantech. On sám se prý učí střílet
Foto: SPD
Popisek: Tomio Okamura. předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie

Jaký máte obvykle poslední dobou program v sobotu před půlnocí?

Nejdřív musím říct, že přes den v sobotu chodím střílet. Trénuje mě pravidelně olympijský vítěz ve sportovní střelbě na trap David Kostelecký. Pak až do noci tzv. suším doma (smích), tedy na sucho trénuji přikládání zbraně. Musím si vždycky poctivě procvičit to, co mě přes den David naučí. Někdy si také pročítám tréninkové postupy. Teď jsem si objednával novou brokovnici.

Už se zabýváte sportovní střelbou delší dobu, nebo je to novinka?

Dlouhou dobu? To ani ne. Jsem spíš začátečník, ale baví mě to. David sice tvrdí, že mi střílení docela jde, ale z mého pohledu to moc slavné není. Trap je ale výborný sport, protože u něj nezáleží na věku, ale šikovnosti a trpělivosti. Představuje pro mě příjemné odreagování.

Na Facebooku jste uvedl, že postoj české vlády ke kvótám pro imigranty, které navrhuje Evropská komise, je „neuvěřitelně prolhaný a pokrytecký“, protože vláda sice tvrdí, že kvóty nechce, ale jejich vlastní poslanci přitom hlasovali v dubnu v Evropském parlamentu pro kvóty. Můžete být konkrétnější?

Pokud někdo kandiduje za ČSSD, tak by člověk předpokládal, že budou razit všichni jednotnou linii. Pro příklad, pan europoslanec Miroslav Poche je jeden z těch, který zradil občany České republiky. Nejenže hlasoval pro kvóty podobně jako další, ale doslova řekl, že bychom měli imigranty přijímat a umožnit jim u nás nový život. Doporučil bych mu, aby začal jít příkladem. Má od občanů několikasettisícový plat měsíčně, tak ať si imigranty za své peníze ubytuje doma, protože jinak jde jen o prázdná slova, která vypouští z úst stejně jako naše vláda. Premiér Sobotka předvádí tak akorát šarádu v Poslanecké sněmovně. Hrají na nás komedii, že jsou proti kvótám, ale v Evropském parlamentu hlasovali pro kvóty.

Povinné kvóty na rozdělování uprchlíků v Evropské unii jsou podle představitelů EU „správným krokem vpřed,“ kvůli odporu části členských zemí se ale předpokládá, že plán Evropské komise na řešení imigrační krize neprojde. Najde Evropská unie způsob řešení uprchlické vlny?

Přístup Evropské unie je nesystémový a chybný. Mám jednoznačné řešení: nulová tolerance imigrace do Evropy. Nechci hovořit o žádných kvótách. Politici se jen soustřeďují na pošpinění politických konkurentů, ale zásadní věci nejsou řešeny. I proto hrajeme v Evropě desáté housle, nikdo nás neposlouchá právě kvůli tomu, že nejsme schopní předvídat problémy jako velké národy a pak jim účinně čelit. Byl jsem jediný, který už před rokem říkal: „Ne imigrantům.“ Výsledek byl zřejmý, byl jsem jen všemi popliván a udělali ze mě terč šílené dehonestační kampaně všech. Pokud by mě někdo poslouchal, mohli jsme být dávno připraveni. Mohu jen doufat, že lidé nebudou mít krátkou paměť a že nebudou věřit politikům, kteří jen ohýbají páteř proto, aby se teď zalíbili. Bylo by dobré pro budoucnost, aby politici a média přestali pomlouvat a soustředili se na věcnou podstatu problémů.

I kdyby Česká republika trvala na postoji, že nebude přijímat uprchlíky… Pokud se jim ovšem nebude například dobře dařit v Německu, mohou vycestovat k nám, protože máme schengenský prostor. Nepostrádá tedy debata o omezeních význam, když stejně, ať už chceme nebo ne, budeme soužití s jinými etniky řešit?

Nepostrádá. Zamlčuje se to, že sociální politika je v gesci každého národa a není to věc Evropské unie. Každý ze systémů v Evropě je různě štědrý. Hlavní problém totiž představuje právě štědrý evropský sociální systém v některých zemích. To je nabídka, kterou dávají africké a arabské mafie, které obchodují, dělají super výnosný byznys, kde se točí miliardy eur, kdy nabízejí „zájezdy“ do bohaté Evropy Afričanům, Arabům a různým Asiatům, protože vědí, že se o imigranty Evropa za své peníze postará.

Proto je mimořádně důležité, a naše vláda proto nedělá vůbec nic, europoslanci nedělají vůbec nic, tlačit na Evropskou unii, aby země nejštědřejší sociální systémy zrušily. Nula! Jako je tomu například v Japonsku. Japonsko je už desítky let nejbohatší zemí v Asii. Lidé dostávají průměrný plat, který činí v přepočtu na naše peníze 80 tisíc korun měsíčně. Žádné bárky z Koreje, Číny tam nepřiplouvají, protože všichni vědí, že Japonsko imigrantům nemá co nabídnout, a proto tam žádní ilegální imigranti nepřicházejí. V České republice by měl být uzákoněn nulový sociální systém pro cizince. A tohle opatření můžeme udělat hned.

Táňa Fischerová nedávno pro ParlamentníListy.cz hovořila o tom, jak u nás vzrůstá nelidskost a nenávist. Nedomníváte se, že by alespoň určitá míra solidarity například vůči uprchlíkům, kteří utíkají před válečnými konflikty, měla být dodržena?

Nejsem necita, ale jsme zadlužení až po uši, na naše děti se sbírají plastová víčka a senioři dostávají důchod 8 nebo 9 tisíc. Postarejme se nejdříve o naše chudé a bezmocné. Pokud u nás nebudou lidé trpět, pak se starejme o problémy v zahraničí a pomáhejme. Všichni naši občané, kteří budovali tuto zemi, mají morální právo, aby se stát prioritně postaral právě o ně. A jen pro dokreslení situace uvádím, že 80 procent imigrantů, kteří žijí v Evropské unii, je nezaměstnaných, takže je živí občané Evropské unie ze svých daní. Nemáme na to peníze! Tady nastane obrovský sociální kolaps!

Podle údajů německé vlády má být v roce 2050 Německo většinově muslimské a v roce 2030 Nizozemí. Bojujeme o bytí a nebytí Evropy postavené na křesťanských hodnotách. Pokud nedáme urychleně stop, tak v přímém přenosu sledujeme zánik Evropy, tak jak ji známe, a naše děti už ve stáří budou umírat v Evropě, která bude z většiny muslimská. Snažím se proto burcovat občany České republiky. U nás politici nemají vizi, sledují jen vlastní zájmy, peníze a myslí omezeně jen na jedno své volební období, případně zda opět zabodují. Máme jen politiky, nemáme státníky, kteří by mysleli na generace dopředu, a to je zásadní existenční problém.

Kdyby šlo o uprchlíky a běžence, kterým jde o život, budou přece spokojeni, pokud překročí hranice do Bulharska nebo do Maďarska a zůstanou tam, hlavně že si zachrání život. Ať nám nelžou! Všichni chtějí směřovat do Německa, Británie nebo Švédska. Jsou to čistí ekonomičtí imigranti. Přijíždějí převážně mladí muži, kteří jsou obrovským nebezpečím pro budoucnost Evropy. Nedokázali se uživit, neumějí jazyk, v Evropě končí jako nezaměstnaní a jediné, co umějí, je zevlovat na ulici, obtěžovat ženy a dívky a občas někoho znásilnit. Doložím vám to čísly. Podle údajů z norského Osla všechna znásilnění za posledních deset let provedli muži neevropského původu. Na prvním místě žebříčku znásilnění žen jsou Somálci a Eritrejci. Podle policejních statistik za loňský rok klesá kriminalita českých občanů a roste kriminalita cizinců, a tohle chcete podporovat? To je šílené. I kdybychom měli obnovit hraniční kontroly, abychom zabránili příchodu nelegálních imigrantů, musíme tomu zabránit.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Daniela Černá

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

4:44 „Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

Vítězstvím Petera Pellegriniho v prezidentských volbách se nám nejbližší národ vymanil z jednostrann…