Papež má radši Marxe než Krista a je hardcore levičák. Zkorumpovaní papeži jmenují zkorumpované biskupy. A pedofilie, Rothschild, Rockefeller a Soros… Světoznámý odpůrce islámu hovoří

08.02.2017 12:24

ROZHOVOR Jeden z nejznámějších světových exmuslimů, odpůrců a znalců islámu, Ali Sina, který se stal křesťanem, v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz ostře kritizuje papeže Františka. Vrchol katolické církve je dle něj zkorumpovaný a papež je dle něj více inspirován Marxem než Kristem a nezastává se křesťanů pronásledovaných muslimy. Imigrační krize je dle něj plánovaná lidmi za scénou.

Papež má radši Marxe než Krista a je hardcore levičák. Zkorumpovaní papeži jmenují zkorumpované biskupy. A pedofilie, Rothschild, Rockefeller a Soros… Světoznámý odpůrce islámu hovoří
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: papež František

Neomarxisté podporují takzvaná práva gayů, feministky podporují takzvaná práva žen, ale současně podporují i masovou imigraci, takzvaná práva muslimů a multikulturalismus. Není v tom rozpor? Islám trestá homosexualitu smrtí a ženy jsou dle islámu podřadné bytosti…

Ideologicky islám a levice nemají nic společného. Nemohou být ideově více vzdáleni. Nicméně jsou nerozeznatelní ve svém praktickém postoji. Oba dva, islám i levice, jsou netolerantní a fašističtí. Oba směry věří v násilí jako prostředku, jak donutit ostatní, aby sdíleli jejich názory. Proto jsou spojenci. Jsou sjednoceni v modu operandi (způsobu práce), nikoli ve svých ideologiích.

Tato nesvatá aliance skončí, jakmile se uchopí moci. Potom navzájem roztrhají na kusy jeden druhého. To se stalo v Íránu, kde všechny levicové skupiny podporovaly islamisty ve svržení šáha. Jakmile se Chomejní chopil moci, levičáci se pokusili ho vytlačit a on je zmasakroval po tisících.  

Levičáci a islamisté jsou spojenci, protože společně nenávidí svobodu a žido-křesťanskou civilizaci, která stojí na principech osobní svobody. Jinými slovy, nepřítel mého nepřítele je mým přítelem. Jak řekl jeden můj kamarád, jsou sjednoceni v nenávisti.

Co si myslíte o papeži Františkovi? Obhajuje islám jako náboženství míru a brání „uprchlíky“, ale křesťané jsou zabíjeni v muslimských i evropských zemích a islámem jsou křesťané považováni za dhimmi (podřadné obyvatele), kteří si svůj život musí vyplatit placením vysoké daně) či za kufar – nevěřící. Někteří křesťané považují papeže Františka za zrádce…

Jak možná víte, přijal jsem Ježíše za svého spasitele před třemi lety. Miluji všechny lidi, obvzláště křesťany, kteří zahrnují i katolíky. Mám velkou úctu ke katolicismu, ačkoli nesouhlasím se všemi doktrínami. Nicméně nevěřím, že katolická církev reprezentuje Ježíše či že ho někdy reprezentovala. Existuje mnoho upřímně zbožných lidí mezi věřícími a muži a ženami sloužícími Bohu v kostelech a církvi. Svatý František z Assisi je mou inspirací. Matka Tereza je mou motivací. Ale ti na vrcholu nejsou dle mého názoru zástupci Petra.  

Všichni víme o korupci a pedofilii mezi knězi, která je často zametána pod koberec a uchovávána v tajnosti, dokud se nedostane na veřejnost. Církev se snaží to ututlat a zajímá se jen o záchranu své image, než aby se zajímala o ochranu obětí.

Moc korumpuje a Vatikán je sídlo moci. Nemůžete vyšplhat po žebříčku hierarchie, pokud nejste součástí struktury moci. Zkorumpovaní papeži ustanovují zkorumpované biskupy a zkorumpovaní biskupové volí zkorumpované papeže.

Tisíce křesťanů jsou masakrovány muslimy po celém muslimském světě za svou víru. Milionům křesťanů jsou upírána základní lidská práva ve všech muslimských zemích. Tento papež nemluví otevřeně v jejich prospěch. Ale WikiLeaks publikovaly e-maily Johna Podesty a mnoho přemýšlejících lidí vidělo, že mnoho z těchto e-mailů je o pedofilii a satanismu a začali o tom hovořit.

Papež František se ale cítil být dohnaný mluvit na obranu pedofilů. A co děti, které tito satanisté znásilnili a obětovali? A co, pokud se příběh ukáže jako pravdivý? Proč by se papež měl více zajímat o bandu bezbožných lidí, dokonce i v případě, že nejsou satanisty a pedofily, než o životy dětí? Neměl by snad urgovat více vyšetřování či alespoň sklapnout a nic neříkat? To si myslí, že jsme tak hloupí? Proč mezi všemi kauzami zvednul zrovna tuto?      

Něco tam nevoní a pokud to ignorujeme, bude to svéhlavě ignorantské. Satanisté žijí mezi námi. Okupují nejvyšší pozice moci na jakémkoli představitelném místě, kde je moc. Čím více o tom bádám, tím více jsem přesvědčen, že Vatikán nepracuje pro Krista. Ale potřebuje ten úskok, aby se udržel vůči moci. 

Papež František je více ovlivněn Marxem než Kristem. Je to hardcore levičák a sdílí zavádějící názory komunistů, socialistů a anarchistů, že řešení problémů světa je ekonomické. V jedné řeči připustil, že je tvor politický. My všichni jsme tvorové političtí. Problémem je, že papežovy politiky nejsou v souladu s Boží politikou.

Co si myslíte o válce v Sýrii? Křesťanští biskupové říkají, že Asad brání křesťany a náboženské minority proti islamistům ze skupin al-Nusrá a Islámský stát… Co si myslíte o Asadovi? A USA podporovaly al-Nusrá jako „demokratickou opozici“…

Asad je špatná osoba. Ale je v jeho zájmu chránit křesťany. Čili dělá i něco správného. Americká kongresmanka Tulsi Gabbard se nedávno vrátila ze Sýrie. Setkala se se spoustou lidí, kteří říkali, že takzvaní rebelové, které vyzbrojuje Amerika, je zabíjejí a znásilňují. Všichni jsou al-Káida, al-Nusrá a ISIS. Zde je video: https://www.youtube.com/watch?v=oVZuLzHyUpI

Válka v Sýrii stejně jako takzvané arabské jaro byly zahájeny Obamou a Hillary Clintonovou a byly financovány globalisty jako Rothschild, Rockefeller a Soros. Cílem je destabilizovat svět, učinit život nesnesitelný pro každého, takže se lidé dobrovolně vzdají svobody výměnou za bezpečnost. Celá tato uprchlická krize je vytvořena na základě plánu. Existují lidé za scénou, kteří vše dirigují. Oni jsou status quo (teze). Zavádějí krize (antiteze), takže mohou dojít ke své vytoužené syntéze. Politici jsou šachovými figurkami v jejich rukou. Každého z politiků vlastní buď podplácením, nebo vydíráním. Důvodem, proč jsou tolik proti Trumpovi, je, že Trump  je nepříjemně překvapil. Trump nebyl v politice; čili se neobtěžovali s tím, aby na něj sbírali zničující důkazy. Bez nich ho nemůžou vydírat. Je neřízenou střelou a oni jsou vyděšení. Kdokoli jiný je pod jejich kontrolou.

Z jiného soudku. Četl jsem, že většinu protižidovských útoků páchají muslimové, nikoli neonacisté. Je to pravda?

Antisemitismus je naživu a daří se mu dobře. Jsem na mailing listu několika z nich a jsem zděšený jejich lžemi a dezinformacemi proti Židům. Ignorantští lidé spadnou do jejich pasti většinou kvůli zvláštnosti jména Žid, které odkazuje jak na rasu, tak i na náboženství. Existují zlí lidé, kteří jsou třeba Židy etnicky, ale jsou ateisty, či dokonce satanisty. Například Rothschildi, Soros a Kissinger. Tito lidé jsou těmi, kteří ovládají na nitkách Obamu, Hillary, Sarkozyho a Merkelovou. Nemají nic co do činění s judaismem jako vyznáním. A protože mnoho lidí nepřemýšlí kriticky, je jednoduché poukázat na zločiny těchto satanistických Židů, aby se zažehla nenávist vůči všem Židům.      

Nicméně, ačkoli antisemitismus je na vzestupu, tak pokud vím, všechny současné teroristické útoky proti Židům jsou spáchány muslimy. Ostatní nemuslimští nenávist podněcující antisemité mají zatím omezeny své aktivity na falešnou propagandu. Otravují mysli lidí a nechávají špinavou práci na muslimy.

Dělal jsem rozhovor s českým lékařem Pavlem Lebedou, který říká, že v muslimské populaci je velký genetický problém, protože Mohamed povolil inbreeding – sex a manželství mezi bratranci a sestřenicemi a blízkými příbuznými. Také existují studie Richarda Lynna a Tatu Vanhanena, v nichž se uvádí, že lidé z arabských a muslimských zemí mají nižší IQ než ostatní… Můžete o tom něco říci?

Je to pravda. Je vědeckým faktem, že inbreeding způsobuje mnoho deformací a rodí se kvůli němu imbecilové. Mohamed se oženil se svou sestřenicí a to samé udělaly i jeho dcery. On je příkladem, který mají muslimové následovat.

Doktor Lebeda také říká, že je problém s migranty z těchto zemí kvůli špatným hygienickým návykům a infekčním chorobám… Víte o tom něco?

Muslimové mají velice deformovanou představu o hygieně, která není založena na vědě, ale na Sunně (výroky a učení jejich proroka). Stačí říci, že Mohamed předepsal pít moč velblouda jako lék. Muslimové pijí velbloudí moč, protože Mohamed to řekl. Nezáleží na tom, že močí zvířete můžete onemocnět a je to nehygienické. Pokud to Mohamed řekl, musí to tak prostě být. Tečka.

 

Ali Sina je pseudonym íránského exmuslima, který nyní žije v Kanadě. Narodil se a vyrostl v Íránu, studoval v Itálii a Pákistánu. Ali Sinu citoval v jednom ze svých projevů šéf nizozemských protiimigračních a euroskeptických Svobodných Geert Wilders. Založil sdružení Faith Freedom International, které je základnou pro exmuslimy. V češtině mu vyšly knihy Jak porozumět Mohamedovi a muslimům Stručný životopis zakladatele islámu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

4:43 A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

Proč jsou lidé v Gruzii či na Ukrajině šťastnější než tady? Bloger a spisovatel Ladislav Větvička si…