Pavel Novotný: Dublin IV je rozumný dokument, uprchlíků vstřebáme 120 tisíc. Za hanobení Havla znásilnit. Dominik Feri bude premiér, vy kreténi

22.05.2018 17:13

AUDIT ČESKÉ SPOLEČNOSTI Škoda, že ještě nemáme zákon na to, že Václav Havel byl největším Čechem, státníkem světového významu a člověkem, za jehož hanobení by měl být hanobitel okamžitě znásilňován letlampou do rektálního otvoru a poté vyhnán do Sýrie. Záměrů Andreje Babiše bylo habaděj, ale premiér je jen pěstičkou, kterou český kretén bouchá do stolu. Evropská unie je fantastická věc. Takto svým osobitým způsobem „vykopává“ podnikatel, komunální politik a novinář Pavel Novotný nový seriál ParlamentníchListů.cz s názvem „Audit české společnosti“, v jehož rámci bude redakce přinášet pestrou škálu názorů na naši současnost a budoucnost.

Pavel Novotný: Dublin IV je rozumný dokument, uprchlíků vstřebáme 120 tisíc. Za hanobení Havla znásilnit. Dominik Feri bude premiér, vy kreténi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

Babiš není spasitel, ale postará se o všechny. To je výstup posledního rozhovoru premiéra v demisi. Co je to za rétoriku? Co vypovídá o našem národu, že u něj slaví úspěch? Sociologové tvrdí, že český národ je zaměřen spíše středolevicově a čeká, že stát zajistí blahobyt a pořádek. Je to tak? „Vyhmátl“ to Andrej Babiš? A je to dobře?

Úspěch Andreje Babiše se v mnohém podobá úspěchu Parlamentních listů. Tento úspěch je postaven na frustraci věčně remcající masy tvořené povětšinou z jedinců mentální úrovně někde mezi prvokem a mořskou řasou, tedy jedinců neschopných, nesoudných, tupých, naivních. Jistě, najde se i procento rozumnějších, ale to už se týká jen voličů Andreje Babiše, nikoli čtenářů Parlamentních listů. Ti prostě jen nejsou schopni rozklíčovat skutečný smysl politického angažmá AB – obohatit sama sebe, nikoli společnost. Podívejte, malý český člověk sedí doma nad lahváčem – hospodu na návsi už mu zavřeli, protože tu bohužel nevládne ODS, ale Babiš – a remcá. A má pocit, že musí přijít tvrdá ruka a vyčistit Augiášův chlév. A Andrej je touto pěstičkou, kterou náš český kretén bouchne do stolu. Normální, duševně zdravý jedinec se střízlivým pohledem na svět okolo sebe nevolí Andreje Babiše. Volí ODS, TOP 09 nebo nějakou jinou, tradiční pravicovou stranu, a jak odvolí, tak se jde zase zpátky čtyři roky starat sám o sebe a své blízké. Nepřenáší odpovědnost za svůj posraný život – a pane redaktore, životy čtenářů Parlamentních listů a životy řady voličů AB posrané jsou – na Kalouska či uprchlíky. Andrej Babiš je nesmírně schopný, inteligentní chlap, který se obklopil nesmírně schopnými lidmi nejen v oblasti P.R. a skutečně to vyhmátl. Naštěstí už to kulminovalo a všechny nás brzy čeká probuzení do světa bez Babiše. Škoda že debilové tu budou dál.

Anketa

Schvalujete, že pořad ČT 168 hodin odvysílal záběry s naštvaným Hamáčkovým sousedem?

75%
25%
hlasovalo: 3741 lidí

Dokáže se náš stát starat o sociálně slabé, důchodce, postižené a samoživitelky? Lze schvalovat záměr Andreje Babiše razantně zvýšit důchody? Terorizují Česko exekutoři? Mají mladé rodiny šanci na slušný život?

Záměrů Andreje Babiše už jsem četl habaděj, ale výsledky v zásadě veškeré žádné. Mně jeho sliby nestačí, nejsem duševní mrzák, co čte proruské, dezinformační weby, já čtu knihy Jardy Kmenty a sleduji zpravodajství a publicistiku České televize, a jsem tedy v pořádku, a když slyším, že se Andrej postará o všechno od učitelů přes dálnice až po hvězdné války, tak se jen směji, ale rozumím tomu, že plebs vidí tyhle věci arci jináč, a protože nečte seriózní tisk a nesleduje seriózní publicistiku jako tady pan Novotný, ale má nastavené parametry podle Rytmu života a Aeronetu, tak prostě plebs dál volí Andreje Babiše, Tomia Okamuru, no prostě obchodníky s frázemi a my – inteligence můžeme jen chápavě krčit rameny a respektovat špičkovou práci píáristů výše jmenovaných. Vím, proč se mě ptáte zrovna na seniory, zdravotně postižené a matky samoživitelky: Jsou to zranitelné, nízkopříjmové složky obyvatel a já upřímně obdivuji KAŽDOU matku samoživitelku, která to nějak zvládne. Odpovídám tedy ano, lze schvalovat záměr razantně zvýšit důchody, ale já vážně nejsem čtenář ParlamentníchListů.cz, abych věřil, že to Andrej Babiš udělá. Andreje Babiše zajímá nikoli stav peněženky chudiny, ale stav peněženky Andreje Babiše a jeho holdingu. Politici obecně za vás vaši životní situaci nevyřeší, ale to bych posté něco vykládat trumberům, kteří věří tomu, že se sem řítí horda uprchlíků, že civilizovaně se chovající Rom je něco horšího než čtenář Parlamentních listů nebo že pan Miloslav Kalousek je velký špatný. Vždyť ti prosťáčci, kteří tohle čtou, nejsou s to ani připustit, že mými ústy promlouvá zdravý rozum, a je tedy třeba o nich přemýšlet. Já se fakt snažím jim nenadávat. Já vím, že naprostá hovada a debily je třeba vyslechnout a mluvit s nimi. Že urážkami je člověk jen utvrdí, ale rozhodl jsem se nemít s vašimi čtenáři už žádné, ani elementární slitování. Nezaslouží si jej. Jsou to debilové a někdo jim to říct musí. Vy nemůžete, jsou to vaši zákazníci, já mohu.

Už jsou to tři roky, co českou politiku ovládlo téma migrace. Někdy slýcháme, že to bylo zbytečné a zástupné téma, protože tu skoro žádní migranti nebyli. Jak to tedy nakonec rozsoudit? Jinak, syrští migranti už do Evropy neproudí, ale zato se zvyšuje tlak z Afriky. Bude tzv. Dublin IV krizovým momentem EU? Hrozí zničení Evropy, jak někdy slýcháme?

Pane redaktore, na kolenou vás prosím, neptejte se mě na Dublin IV. Proboha vždyť ten rozhovor čte lúza, která o tom, co doopravdy je Dublin IV, nemůže mít povědomí, vždyť ten termín zná jen z Parlamentních listů, případně jim to dovysvětlil Tomio. Zeptat se čtenáře Parlamentních listů na Dublin IV, to je jako ptát se Patrasové na abstinenci nebo Tomáše Řepky na matematiku, vše marné. Váš čtenář, co si budeme povídat, skoro na sto procent pitomec, považuje Dublin IV za dokument, který zničí Evropu, ale počkejte, zpět, vždyť on vůbec neví, že je to dokument. Víte co, já vám na to odpovím, jako bych nebyl v pavilonu bezmozků, ale normálně jako bych odpovídal svojí šestileté dcerce: Dublin IV je rozumný dokument navazující na předchozí dublinské dohody a reagující na uprchlickou krizi v roce 2015. Celkem rozumně zohledňuje příbuzenské vztahy žadatelů o azyl. „Definitivním koncem Evropy“ je Dublin IV jen v apokalyptických proklamacích Pitomia Okamury a na Dublinu IV není nic špatného, stejně jako na Evropské unii, která sice má na čem na sobě pracovat, ale pořád jsme nic lepšího nevymysleli, milé dítě. A bylo by super, kdybychom přijali každého uprchlíka, který je ochoten se integrovat, pracovat a respektovat naše zvyklosti a systém, protože takový žadatel o azyl je pro náš stát a jeho ekonomiku v konečném důsledku přínosem na rozdíl od zhovadilého čtenáře Parlamentních listů či posluchače skupiny Ortel, což je v zásadě debil, který neví, že uprchlíků tu máme 12, a přitom bychom jich bez problémů vstřebali 120 tisíc. Víte, já odmítám někomu vyčítat, že prostě jde za lepším, že utíká před válkou, že se dusí, a tak chce do Evropy. Evropa musí uprchlíky lustrovat a třídit, ale rozhodně je musí přijímat a Česká republika je trapná, pokud nedodržuje kvóty, stejně jako je trapný každý Čecháček, kterému se prostě z přesvědčení ekluje cokoli cizího.

Anketa

Jak odhadujete výsledek referenda o vstupu do vlády, které se koná v ČSSD?

hlasovalo: 5301 lidí

Zatím jsme vyčerpali z EU cca 700 miliard korun na dotacích.1 Zastánci členství v EU to považují za důkaz své pravdy, kritici členství poukazují na zbytečnost dotovaných projektů, které beztak musíme spolufinancovat. Zastánci EU též tvrdí, že je důležitý filozofický rozměr členství v EU a jeho význam pro demokracii u nás. Odpůrci EU argumentují, že EU nám vnucuje svou politickou agendu a naši svobodu omezuje. Jak na tyto dohady nahlížet?

Evropská unie je fantastická věc a Češi jsou mistři Evropy ve zneužívání dotací. Podívejte, český blb si EU nevážil už v době, kdy jsme víc brali, než dávali, přece mu teď nebudu vysvětlovat, že je dobře, že víc dáváme, než bereme. Nemá šanci to pobrat. Váš čtenář není schopen akceptovat ani základní fakta, jako že EU přináší volný pohyb osob, zboží a peněz, o službách nemluvě… Že volný evropský trh je spásou pro řadu českých firem, a o výhodách čerpání dotací z evropských fondů si možná dokáže udělat představu i váš čtenář. Je skvělé, že právě to spoluvytváří dobré podmínky pro investice v České republice a tak dále… Podívejte, já pochopím, že hlupák bez perspektivy je prostě schopen volit Okamuru, je to prostě alternativa pro debily. Ale vidět na EU více negativního než pozitivního, to jsme, pane redaktore, už na úrovni chovanců ústavu pro mentálně postižené. Díky bohu za Evropskou unii a za Evropu, v jaké žijeme. Celý svět by chtěl žít v Evropě. Tedy až na malého Čecháčka, ten má pocit, že blahobyt je jinde. Není. Je zde, kreténe.

Václav Havel je terčem řady vtipů, posměšků a přezdívek. Zároveň se snižuje jeho význam jako našeho osvoboditele od komunismu s tím, že šlo o předem vyjednané předání moci. Přestali Češi chápat Havla? Chápali ho vůbec někdy? Neuškodil si sám Havel tím, že na sklonku života prezentoval vyhraněně liberální názory? Neškodí Havlovi jeho dnešní zastánci, kteří se ho snaží srdnatě hájit?

Škoda že ještě nemáme zákon na to, že Václav Havel byl největším Čechem, státníkem světového významu a člověkem, za jehož hanobení by měl být hanobitel okamžitě znásilňován letlampou do rektálního otvoru a poté vyhnán do Sýrie. Češi v žádném případě nepřestali Havla chápat, naopak, Češi si pana Václava Havla nesmírně váží, což se ale samozřejmě netýká čtenářů Parlamentních listů a dalších duševních mrzáčků, to jsou lidé, co si myslí, že státník je Tomio Okamura. Na Miloše Zemana si pět let po jeho smrti ve světě nikdo nevzpomene, zatímco na Havla budeme moci být pyšní ještě za tisíc let. Dnešní zastánci Havla se jej snaží srdnatě hájit jen proto, že všelijaká svoloč, zdravím čtenáře tohoto rozhovoru, Havla ve své omezenosti haní a není za to trestána již zmíněnými fyzickými tresty. Je dobře, že inteligence neustále připomíná mimořádný význam Havla, je dobře, že se po Havlovi jmenuje letiště, a je to dobře, že jsou Havlovy činy a výroky tak často připomínány v této složité době, tolik přející populismu. Záměrně jsem se vyhnul části vaší otázky týkající se onoho údajného domluveného předání moci, tento výklad událostí roku 1989 bych dále rád nechal čtenářům Aeronetu, důchodcům kverulantům z řad bývalých a současných členů KSČ, voličům populistů a dalším blbcům, to skutečně nepatří ani na tak vyšinutou platformu, jako jsou Parlamentní listy. Co tak může malý český ubožák vytknout Havlovi? Pořád dokola: fešácký kriminál, holky, pivo, a stejně to bylo celé domluvené. Fuj, hanba, fakt strčit do prdele letlampu každému, kdo se o Havla, tento symbol svobody a demokracie, jen otře. Václav Havel se zasloužil o mezinárodní prestiž České republiky jako nikdo jiný v historii, a kdo o něm smýšlí kriticky, ten je koště hodné pomočení a vláčení cestami vlků.

Mládež bývá vždy jiná než střední a starší generace. V českých volbách hlasuje dramaticky jinak. Liberálněji, pravicověji, vyhraněně proti Miloši Zemanovi. Zazněly již hlasy, že bude-li mládež neustále přehlasovávaná, raději odejde ze země. Je to možné? A co myšlenka Jiřího Peheho, že u nás bude dobře, až odejde starší voličská generace a nastoupí ta mladší?

V tomhle má Pehe naprostou pravdu. Je skvělé, že mladí se aktivně účastní politických procesů, že chodí volit, že se stávají poslanci, zdravím Dominika Feriho, ten vás sere, co, milí čtenáři? Jednou bude předseda vlády této země, vy kreténi, pardon, to mi ujelo, pane redaktore, nechal jsem se unést při pomyšlení na mého chytrého kamaráda, kterému nesahá jediný váš čtenář po kotníky, sorry. Bude skutečně dobře, až odejde starší voličská generace a nastoupí ta mladší. To bude hnutí ANO živořit na okraji zájmu, SPD nebude existovat a u moci budou důvěryhodné politické subjekty. Chtěl bych se probudit do české politické reality, které by vládly jen strany, které volí většina mladých, tedy ODS, TOP 09, Starostové, Piráti, ale klidně i černoprdelníci a tak dále… Bohužel teď musíme trpět i spolky a prezidenty, které volí vesměs starší, zahořklý elektorát, nezbývá než respektovat demokratické výsledky voleb a tiše doufat, že voliči Miloše Zemana, Tomia Okamury, komunistů atd. odejdou, jak říká pan Pehe. Mám právo říct, že to jsou hlupáci, mám právo jimi pohrdat a posmívat se jim, ale musím respektovat jejich demokratické právo volit. Ale už aby odešli.

Nedávno se přihodila událost, která může být zmenšeninou rozporu v české společnosti. Miloš Zeman v inauguračním projevu zaútočil na své protivníky i na některá média. Miroslava Němcová odešla ze sálu. Několik desítek příznivců za to Němcové předalo květiny, Zeman si drží sympatie poloviny národa.1 Co tento sled dějů ilustroval?

Že polovina národa ještě pořád uvažuje racionálně, že nejsme stádo. Mirky Němcové jsem si pro její občanské a politické postoje vždy nesmírně vážil a jsem rád, že to byla právě ona, kdo de facto jako první zavelel. Stydím se, že jsem jí také neposlal květiny, a myslím si, že ten inaugurační projev byl tak špatný, že si to snad musel zpětně uvědomit i ten, kdo jej pronášel. Byla to slova zlého, zahořklého, pomstychtivého dinosaura, který již zcela rezignoval i na elementární pravidla slušného. Slušného k republice, lidem, slušného k situaci. V roce, kdy si připomínáme sto let od založení Československa, na symbolickém místě české státnosti, hovoří v inauguračním projevu prezident republiky o zlých médiích, Bakalovi a politických oponentech. Ať jde s tímhle do prdele. Ještě že se toho Havel nedožil.

Miroslava Němcová navrhla, aby se Parlament začal zabývat odvoláním Miloše Zemana z funkce prezidenta. Je to správně? Není důležitost Miloše Zemana v tom, že ilustruje hlas poloviny voličstva?

Anketa

Kdo je pro Vás nejmíň oblíbený člen kabinetu?

hlasovalo: 4948 lidí
Ono by to samozřejmě namístě bylo. Pan Zeman už je starší člověk, na kterém je vidět, že lépe už bylo a že ne všechno, co dělá a říká, má pod kontrolou, o tělesné schránce nemluvě. Já respektuji jeho vítězství a je to i můj prezident, ale už aby si šel lehnout. Jeho konání je nedůstojné, je ostudou pro Českou republiku na mezinárodní scéně, je špatným příkladem pro naše děti a je strašně smutné, že tu možná bude strašit ještě pět let. Ano, bylo by namístě odvolat jej, ale sportovně uznávám, že legislativně je to nemožné, to by musel tomu Putinovi líbat zadek a práskat mu zprávy tajných služeb veřejně. Já se za svého prezidenta stydím, je dobře mluvit o tom, že už to nezvládá, ale odvolat nejde. Budeme to muset vydržet a doufat, že v sobě najde tolik racionality, aby to ze zdravotních důvodů a proti vůli Mynáře s Nejedlým vzdal sám, nebo odejde do věčných lovišť. Obávám se ale, že se ani jedno nestane a on to fakt, podpírán věrnými a naslouchajíc Rusům, doklepe.

Nebezpečné Rusko, téma české diskuse od roku 2013. Jak se do řetězce dějů stran Ruska promítla kauza pokusu o zabití agenta Skripala? Novičok prý byl syntetizován i v Česku, byť to prý znamenalo nepatrné množství. Vzorky podle německých médií získala i Spolková republika. Theresa Mayová je přesvědčena, že se o Skripalův život pokoušelo Rusko, český generál Andor Šándor to popírá. Zkrátka, nikdo nic neví. Odborníci na Rusko tvrdí, že Rusko samo rádo „rozsévá“ různé narativy, aby znejistilo evropskou veřejnost. Jakou stopu každopádně „novičok“ nechal na důvěryhodnosti i ruské i západní strany? A kdo vede „na body“ tu píárovou bitvu, která se vede od roku 2013??

Pište si: Agenta Skripala se pokusilo zabít Rusko. Mohla to být i samotná Velká Británie, tam je vysoká úmrtnost agentů všeho druhu a minulosti, ale zřejmě to bylo Rusko. Novičok se v Česku nikdy nevyráběl. Andor Šándor nemá patent na rozum. Píšete si? Vy to jenom čtete!!! Ne, moment, budu vašemu čtenáři tykat, on mi vyká, já mu tykám, tedy ty to jenom čteš, demente? Máš si psát! Už si píšeš? Super, tak dál: Cokoli, co o novičoku a celé věci okolo útoku na Skripala a jeho dceru čteš na proruských webech, jsou sračky, ty tupý joudo. Rusko se snaží roky destabilizovat Evropskou unii a cokoli rozsévá tímto směrem, je motivováno právě snahou EU rozložit. Krym není Rusko. Západ je lepší než Východ. Česká televize je milionkrát víc než Parlamentní listy. Okamura je vykuk a Babiš spekulant. Miloslav Kalousek byl nejlepší ministr financí v dějinách vesmíru. Dominik Feri je budoucnost. ODS je volitelná strana, která je v pořádku. Komunistická strana měla být dávno postavena mimo zákon. Píšeš si furt? Dobrý, tak pojď ještě pár důležitých věcí na závěr: S uprchlíky máme být solidární stejně jako s každým potřebným. Lidi nedělíme na černé a bílé, ty xenofobní sráči, ale na dobré a špatné. Homosexualita je přirozená věc. Bůh není. Andělé nejsou, duchové nejsou, chemtrails nejsou. Havel byl někdo, Okamura není nic. A pravda a láska stejně nakonec zvítězí nad lží a nenávistí, ty zmatené hovádko boží, co jsi právě dočetlo, a tím, co sis pomyslelo, či se rozhodlo napsat do diskuse pod článkem, akorát dokazuješ, že duševní mrzák je slabé slovo pro to, čím jsi. Odpouštím ti a pamatuj, že nikdy není pozdě začít fandit Slavii, volit ODS a prostě dělat takové ty věci, které normální lidi dělají. Amen.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jaroslav Polanský

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

4:44 „Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

Vítězstvím Petera Pellegriniho v prezidentských volbách se nám nejbližší národ vymanil z jednostrann…