Piráti jsou Zelení Khmerové. Jejich vláda by znamenala totální rozvrat a ohrožení existence národa. Ani Babiš a SPOLU nejsou o moc lepší. Přední muž Okamury předkládá šokující fakta

29.09.2021 19:54 | Rozhovor

ROZHOVOR „Tyto volby rozhodnou o tom, zda nám tu budou vládnout revoluční sluníčkářští „Zelení Khmerové“, kteří chtějí podle mého názoru via facti Green Dealem EU a zdražováním elektřiny a aut zničit naši ekonomiku, genderismem a homosexualismem chtějí fakticky zničit naši společnost a rodiny a kolaborantstvím vůči Evropské unii chtějí zničit náš národ a stát, nebo tu bude vláda, která bude více či méně hájit národní zájmy, tradiční hodnoty a rozumně hospodařit. Druhé zásadní sdělení je, že kdo volí SPOLU, volí vládu Pirátů. A třetí sdělení je, že kdo nechce volit ani Babiše, ani Piráty, volí SPD,“ říká člen předsednictva SPD a poslanec za Liberecký kraj Radovan Vích.

Piráti jsou Zelení Khmerové. Jejich vláda by znamenala totální rozvrat a ohrožení existence národa. Ani Babiš a SPOLU nejsou o moc lepší. Přední muž Okamury předkládá šokující fakta
Foto: archiv R. Vícha
Popisek: Poslanec SPD Radovan Vích.

O čem rozhodnou tyto volby? Máte nějaké zásadní poselství?

Tyto volby rozhodnou o tom, zda nám tu budou vládnout revoluční sluníčkářští „Zelení Khmerové“, kteří chtějí podle mého názoru via facti Green Dealem EU a zdražováním elektřiny a aut zničit naši ekonomiku, genderismem a homosexualismem chtějí fakticky zničit naši společnost a rodiny a kolaborantstvím vůči Evropské unii chtějí zničit náš národ a stát, nebo tu bude vláda, která bude více či méně hájit národní zájmy, tradiční hodnoty a rozumně hospodařit. Druhé zásadní sdělení je, že kdo volí SPOLU, volí vládu Pirátů. A třetí sdělení je, že kdo nechce volit ani Babiše, ani Piráty, volí SPD.

Ing. Radovan Vích

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • poslanec

Těmi „Zelenými Khmery“ myslíte Piráty?

Ano. Jejich daňový ekoterorismus je šílenství srovnatelné snad pouze s Velkým skokem Mao Ce-tunga a jejich podpora cenzury a likvidace názorových odpůrců a podpora neomarxismu a zvrácené genderové teorie jsou srovnatelné zase s Maovou kulturní revolucí.

To se na mě nezlobte, to mi připadá jako takové ideologické fráze. Můžete zmínit něco konkrétního?

Anketa

Má se o zahraniční politice EU dál rozhodovat jednomyslně, čili i s naším právem veta?

98%
1%
hlasovalo: 10640 lidí
Dobře. Piráti teď popírají, že chtějí zdanit nemovitosti, přitom z jejich dřívějších programových materiálů a dokumentů diskutujících jejími členy na jejich fóru bylo zřejmé, že Piráti fakticky chtějí lidem zdražit jejich bydlení. Aby mohli živit nepřizpůsobivé. Jednak prosazují zavedení nepodmíněného základního příjmu pro všechny – to znamená, aby stát dával peníze i těm, kteří nepracují a pracovat nechtějí. Tedy i nepřizpůsobivým. Bez práce nejsou koláče a podle mě by lidé, kteří pracovat nechtějí, ale mohou, neměli dostávat peníze od státu. Piráti uvedli, že při effektivním zvýšení zdanění nemovitostí na jedno procento lze získat 200–800 miliard korun ročně. Takže kdybyste měl byt v tržní hodnotě čtyři miliony, platil byste novou daň 40 tisíc korun ročně. Navíc již v roce 2017 totiž měli v pirátském sněmovním programu zdanění prázdných bytů.

Navíc podle mě Piráti, ODS, STAN, TOP 09 a lidovci chtějí lidem brutálně zdražit bydlení. Do projednávaného stavebního zákona chtěli prosadit novinku v podobě takzvaného místního poplatku z výstavby, který může být až tisíc korun za metr čtvereční a který zaplatí občan, který si pořizuje bydlení. Nově by podle nich obec mohla vybírat až tisíc korun za metr čtvereční podlahové plochy u dokončených staveb. U klasického rodinného domku s plochou kolem sta metrů čtverečních by tak stavebník teoreticky vydal až sto tisíc korun navíc. U bytu 60 m2 60 tisíc korun. Takhle si představují tyto strany podporu rodin s dětmi a podporu rodin, které si chtějí pořídit vlastní bydlení? Pozměňující návrh podali Martin Kupka z ODS, Ivan Bartoš od Pirátů, Marek Výborný z KDU-ČSL, Věra Kovářová ze STAN a Dominik Feri z TOP 09. 

Ale to zdaleka není vše.

A co dál?

Green Deal, který podporují Piráti, ale i například Andrej Babiš, bude stát naši zemi biliony korun. Elektřina kvůli zdražování emisních povolenek se má na podzim skokově zdražit o desítky procent a s tím se zdraží i všechny výrobky. Piráti podporují ekošílenství EU, takže na auto nebude mít skoro nikdo peníze, protože elektroauta jsou drahá, auta na naftu i benzín budou kvůli požadavkům na snižování emisí také brutálně zdražovat a navíc se auta se spalovacími motory přestanou po roce 2035 prodávat. Zdražování elektřiny se promítne do všeho a vše zdraží. Myslím, že můžeme klidně očekávat inflaci kolem deseti procent.

A to nezmiňuji věci, že Piráti podporují zvrácenou genderovou ideologii, která tvrdí, že pohlaví je libovolně volitelná věc, pan Ferjenčík mluvil o podpoře polyamorie, tedy vícečetných svazků, Piráti podporují manželství homosexuálů a tak dále. A potom podporují konec práva veta při hlasování v EU, čili náš stát může být přehlasován. Piráti podporují fakticky přijetí eura – vstupem do ERM.

Dále Piráti, ačkoli teď tvrdí opak, jasně podpořili imigraci. Ivan Bartoš říkal, že mu muslimská Evropa nevadí, a byl na demonstraci „uprchlíci vítejte“. Paní senátorka Šípová říkala, že podporuje kvóty na imigranty a že uprchlíky vítá… „Vlády by měly být naopak pozitivně motivovány k dobrovolnému převzetí části žadatelů o azyl z přetížených států, například adekvátním finančním příspěvkem z rozpočtu EU,“ uvádí ve stanovisku Pirátů k imigraci.

Vy jste říkal, že kdo volí SPOLU, volí vládu Pirátů. Tomu nerozumím.

To je jednoduché. Přece Petr Fiala jasně řekl, že chce vládnout s Piráty. Koalice SPOLU se navíc od Pirátů moc neliší. TOP 09 je víceméně také neomarxistická strana jako Piráti, jenom možná víc míří na bohatší voliče, jinak taky podporuje euro, co nejvíce pravomocí Bruselu, manželství homosexuálů a podobně. Předseda klubu ODS Zbyněk Stanjura řekl, že Česká republika má přijmout euro, až na to bude vhodná doba. A předseda lidovců Jurečka vzal zpátečku, když ustoupil od požadavku, aby koaliční partneři SPOLU (KDU-ČSL, ODS a TOP 09) nedovolili v případné budoucí vládě schválení manželství pro stejnopohlavní páry. Takže když Piráti a SPOLU ve volbách uspějí, vytvoří neomarxistickou sluníčkářskou vlezdobruselistickou kolaborantskou vládu.

A co Babiš a ANO?

Tak to je asi menší zlo. Ale premiér Babiš si teď hraje na českého Orbána, přitom v Bruselu odkýval Green Deal, podporuje svazky homosexuálů, jeho vláda podporuje gender ideologii, podpořil globální pakt o uprchlících, řekl, že je ve vhodnou dobu pro přijetí eura. Podpořil Organizaci pro pomoc uprchlíkům.

Anketa

Od jakého věku by měl mít český občan právo volit?

11%
72%
hlasovalo: 22357 lidí
Babiš například ještě jako ministr financí navrhoval, že by uprchlíci mohli v ČR zaplnit místa, na kterých nechtějí pracovat Češi. „Máme 18 tisíc volných míst pro pomocné dělníky. Pokud naši občané nechtějí obsazovat tyto pozice, tak ano, proč ne,“ řekl o možnosti zaměstnávat běžence v Česku Babiš.

Babiš hlasoval pro přijetí 1 500 uprchlíků: můžou obsadit místa, která nechtějí Češi.

Vláda se v červenci 2015 usnesla na přijetí 1 500 uprchlíků mezi lety 2015 a 2017. Tento mandát nijak nespecifikuje požadavky a kritéria, která musejí uprchlíci splňovat. Jak dokládá zápis z tohoto jednání vlády, bod 24, pro toto hlasovalo všech 16 přítomných členů vlády, tedy i ministři z hnutí ANO včetně Andreje Babiše. Ministr financí Babiš v té době tvrdil: „Je potřeba, abychom přijímali uprchlíky, kteří se zapojí do pracovního procesu a nebudou brát podporu v nezaměstnanosti a sociální dávky.“

Babiš již jako premiér podpořil i Marakéšskou deklaraci, v níž „partneři uznávají potřebu povzbuzovat a posilňovat cesty zákonné migrace… mezi Evropou a zeměmi severní, západní a střední Afriky“. Tu jménem ČR odsouhlasil tehdejší ministr vnitra Metnar z ANO.

Europoslanci zvolení za ANO hlasovali pro rezoluci Evropského parlamentu, ve které se mimo jiné píše: „Evropský parlament žádá Komisi a členské státy, aby s ohledem na stávající právní předpisy a postupy zajistily bezpečné a legální cesty pro přistěhovalce, uprchlíky a žadatele o azyl, kteří chtějí vstoupit do EU.“ 

Ale na rozdíl od Pirátů to Babiš nedělá programově. Spíš ze zbabělosti nebo na základě svých zájmů. Pokud by se dařilo držet ho na uzdě, nějakým způsobem by s hnutím ANO spolupracovat možná šlo, ale bez Babiše.

No, tak teď jste hezky zkritizoval ostatní strany. Co ale nabízíte vy?

Náš program si je možné přečíst zde. Ale ve stručnosti nabízíme opak toho, co prosazují Piráti. Chráníme naši vlast proti imigraci a islamizaci. Prosazujeme referendum o vystoupení z EU, národní suverenitu, obranu národních zájmů, potravinovou i energetickou soběstačnost a bezpečnost, ochranu českých občanů i podniků. Hájíme tradiční rodinu a slušné občany proti nepřizpůsobivým. Právo na sebeobranu a držení zbraní. Důstojný důchod a pomoc skutečně sociálně slabým, kteří chtějí pracovat. Konec exekučních mafií. Výchovu k vlastenectví a reformu školství k oborům, které jsou uplatnitelné na trhu. Obhajujeme hodnoty křesťanské evropské civilizace. Hájíme občanské svobody a svobodu slova. Podporujeme rodiny a dostupné bydlení pro slušné občany. Podporujeme živnostníky a drobné podnikatele, odmítáme zvyšování daní pro naše firmy a občany, ale prosazujeme zdanění nadnárodních korporací. Chráníme národní bohatství a prosazujeme, aby klíčová vitální odvětví byla pod kontrolou státu. Podporujeme armádu, která má bránit naše hranice a naši vlast. Podporujeme bezpečnost a zpřísnění trestů za kriminalitu a korupci. Podporujeme úspory na platbách nepřizpůsobivým, solárním baronům či prosazujeme zrušení předražených zkorumpovaných zakázek. Jsme proti bláznivým projektům EU v oblasti energetiky, které ohrožují dostatek cenově dostupné energie pro naše občany.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

4:43 A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

Proč jsou lidé v Gruzii či na Ukrajině šťastnější než tady? Bloger a spisovatel Ladislav Větvička si…