Policie oznámila, že nebude chránit občany před násilím imigrantů. Zapalování aut je pro ně beztrestné. Za hromadné znásilnění dostali veřejné práce. Čech žijící ve Švédsku svědčí...

05.12.2016 4:41

ROZHOVOR Tlumočník, překladatel a bývalý exportní manažer Patrik Miloš Popp, který žil po mnoho let ve Švédsku, říká, že zapalování aut se stalo pro imigranty zábavou, která probíhá pravidelně a téměř beztrestně. Švédské soudy často neodsuzují násilníky a nechají je bez trestu vězení, jen jim určí nějaké hodiny prospěšných prací, jak se také stalo šesti mladistvým přistěhovalcům, kteří hromadně znásilnili 15letou dívku. Imigranti znásilňují 23krát častěji než Švédi. Švédsko je hned po Jižní Africe druhou zemí s největším počtem znásilnění, je tam nejvíce oznámených znásilnění v Evropě.

Policie oznámila, že nebude chránit občany před násilím imigrantů. Zapalování aut je pro ně beztrestné. Za hromadné znásilnění dostali veřejné práce. Čech žijící ve Švédsku svědčí...
Foto: wikipedia
Popisek: Švédská vlajka.

Jak vypadá situace s imigrací ve Švédsku?

Tím, že Švédové dávají velice štědrou podporu imigrantům, že tam imigranti velice pohodlně mohou žít mnoho let, i celý život, aniž pracují, že Švédi neustále uhýbají jejich drzosti, násilí i náboženským požadavkům a vyhýbají se ráznému postihu násilníků, podvodníků a náboženských hysteriků a fanatiků z jejich řad, že ti, kdo dostali zamítnutí žádosti o azyl a nařízení vypovězení, ze dvou třetin stejně ve Švédsku zůstanou a po čtyřech letech je vypovězení promlčeno, tak toto vše se dozvěděli známí a soukmenovci imigrantů, což vyvolává neustálý další příliv imigrantů.  

Jsou ve Švédsku no-go zóny, kde a kolik jich je? Jak velké části Švédska se to týká?

V roce 1990 byly ve Švédsku tři no-go zony a dnes jich je 186. Policejní zpráva udává, že v 55 z nich jsou silné sítě organizovaného zločinu. Od roku 2010 do roku 2015 bylo ve Stockholmu 189 postřelených či zastřelených, v Göteborgu 109, v Malmö 63.

Kolik imigrantů je vlastně ve Švédsku a kolik jich Švédsko každý rok přijímá?

Skutečný současný počet imigrantů se nikde neuvádí, úřady se to snaží tajit, tak jako se snaží tajit jejich neobyčejnou kriminalitu a násilnost. Policie musí používat ve zprávách speciální kódy, aby se to veřejnost nedozvěděla. Ví se, že minulý rok přišlo do Švédska 163 000 žadatelů o azyl. A v roce 2014 se uvádělo, že imigrantů ve Švédsku žilo 16,4 procenta z celkového počtu obyvatel Švédska. Zdá se mi to nějak moc a asi to zahrnuje i lidi, kteří před desítkami let přišli do Švédska a nyní již mají dávno švédské občanství.

Anketa

Kdyby Babiš odešel z vlády, ANO v ní zůstalo a on by místo ministrování až do voleb jezdil po Česku a dělal volební kampaň, ...

hlasovalo: 2070 lidí

Jaký druh kriminality imigranti způsobují? A existují tedy nějaké statistiky?

Způsobují všechny druhy kriminality, ale obzvláště výrazné jsou projevy násilí, přepadávání a především násilné útoky na ženy, osahávání a znásilňování. Imigranti znásilňují 23krát častěji než Švédi. To uvádějí statistiky staršího data, kdyby povolili udělat nové statistiky, tak by to byl nejspíš ještě výraznější rozdíl, protože jak jich je víc, tak se jejich agrese a násilí stupňuje a v místech, kde ještě před čtyřmi lety má žena a dcera procházely bez nehod, by dnes ženy nemuslimky byly ve velkém nebezpečí. Mnozí tvrdí, že jim to islám povoluje a že pokud nejsou ženy zahalené jako muslimky, tak si za to můžou samy. 

Zapalování aut se stalo pro imigranty zábavou, která probíhá pravidelně a téměř beztrestně (za jediný den to někdy může být i několik desítek aut). Prodej drog se stal v mnoha městech zcela nekontrolovatelným problémem.

Slyšel jsem, že norské Oslo je mezi světovými městy s největším počtem znásilnění. Jaká situace je ve Švédsku?

Ano, v Oslu se během několika let nestalo, že by jediné znásilnění způsobil Nor. Prakticky všechna znásilnění, a to velmi hrubým způsobem pod pohrůžkou zabití nožem, spáchali cizinci, převážně z muslimských zemí a Afriky. Přesně taková situace je i ve Švédsku.

Přes 130 000 žen bylo v roce 2013 vystaveno znásilnění nebo sexuální agresi, zdroj je Aftonbladet, ale uvádí, že ve skutečnosti to bude daleko víc, protože velmi mnoho znásilnění ženy raději neohlásí a policie uvádí, že v no-go zonách odhadují, že 70 procent všech násilností se neohlašuje ze strachu před odplatou.

Problém je také v tom, že švédské soudy často neodsuzují násilníky a nechají je bez trestu vězení, jen jim určí nějaké hodiny prospěšných prací, jak se také stalo šesti mladistvým přistěhovalcům, kteří hromadně znásilnili 15letou dívku.

Jak uvádí The Clarion Project, je Švédsko hned po Jižní Africe druhou zemí s největším počtem znásilnění, je tam nejvíce oznámených znásilnění v Evropě a dvakrát více znásilnění než v Anglii a šestkrát více než v USA. Podle jejich odhadů ve Švédsku může být asi šest procent mužských muslimů, kteří páchají 77,6 procenta znásilnění, a tvrdí, že proto lze očekávat, že každá čtvrtá žena tam zažije znásilnění, pokud bude vývoj znásilnění dále takto pokračovat. Minulé léto bylo v průměru oznámeno ve Stockholmu pět znásilnění denně.

Četl jsem příběh o Elin Krantz, multikulturní aktivistce, která podporovala multikulturní sex v písni We like diversity. Byla později zavražděna a znásilněna etiopským imigrantem... Můžete o tom příběhu říct více? Bylo o tom něco publikováno ve švédských médiích a jaká byla reakce veřejnosti?

Sám o tom nemám dost informací, ale zdá se, že jen ta první část o zavraždění Elin Krantz imigrantem je pravdivá, tu píseň nejspíš ale ona nenazpívala, nejspíš to byla Michaela Eklund, která se jí ovšem podobá.

Jak se k problému stavějí policie a státní autority?

Policie ani státní autority nic moc nereagují, ti nejvyšší papaláši, nutno podotknout, ti nižší běžní policisté a úředníci jsou z toho zoufalí, dávají výpověď a navzdory tomu, že papaláši sociálních demokratů mají hlavní vinu na tom násilí, zmatku a strašných výdajích na utečence, které Švédsko ruinují, tak sociální demokraté, kteří vládnou v menších oblastech, jsou rozumní a v jednom menším městečku tam odmítli podepsat další smlouvu s přistěhovaleckým úřadem. Policie a úřady se v no-go zonách již vzdaly naděje na nastolení pořádku a spravedlnosti.

Regionální policejní šéf Ulf Johansson popisuje, že nyní prošetřují ve Stockholmu 45 vražd a 70 pokusů o vraždu a nikdy předtím něco podobného nezažili. Ulf dále říká, že kvůli velké pracovní zátěži nemohou občané již více počítat s pomocí policie, pokud budou vystaveni krádežím, vloupání, zmlácení, poškozování a tak dále. Ulf řekl, že je zrovna tak dobře to říci zřetelně na rovinu, aby si lidé nemysleli, že stále ještě mohou počítat s policejní ochranou a pomocí, když jsou vystaveni zločinu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

18:34 „Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

Vyjadřování Víta Rakušana k migračnímu paktu, který inicioval a v Bruselu dohodl, působí podle lídra…