Šmejd. A nové vládě nevěřím. Třetí vakcínou to nekončí. Tomáš Vyoral a jasná čísla

10.12.2021 15:35 | Rozhovor

Bude nakonec očkování skutečně povinné? Komentátor Tomáš Vyoral má jasno. Přemýšlí nad tím, jak se na jednotlivých segmentech našeho národa podepsaly dva roky boje s covidem a varuje ty, kteří se domnívají, že vakcína je samospásná. Došlo i na Kalouska na Hradě nebo na řinčení zbraní mezi Ruskem a USA.

Šmejd. A nové vládě nevěřím. Třetí vakcínou to nekončí. Tomáš Vyoral a jasná čísla
Foto: Archiv Tomáše Vyorala
Popisek: Komentátor Tomáš Vyoral

Povinné očkování lidí nad 60 let a vybraných profesí. Jaký na vás dělá dojem skutečnost, že Vojtěch tuto vyhlášku „zanechal“ příští vládě s odkazem na to, že ta ji může kdykoli zrušit? Alibismus, nebo ohleduplnost?

Anketa

Musíte v posledních týdnech šetřit na jídle?

65%
11%
hlasovalo: 39583 lidí
Zejména jde o zbavení se zodpovědnosti. Tak jako šlo v případě rotujících ministrů pro genocidu zdraví a likvidaci zdravotnictví ve složení Vojtěch, Prymula, Blatný, Arenberger, Vojtěch. Podobně jako oni covidoví zvrhlíci a doslova a do písmene zločinci a vrahové zdraví občanů, kteří je jsou nuceni štědře platit, mohou v případě potřeby házet vinu jeden na druhého, tak může pak Babišova vláda a Vojtěch hrát ping-pong se svými následovníky. Ti ovšem zcela bez pochyby – a na to vemte jed – pojedou v podobném fašistickém režimu, neb jinak by nedostali ani sebemenší možnost a svolení být zvoleni. Jak jsem někde slyšel: you have to be selected to be elected. Tedy musíte být vybrán, abyste byl zvolen.

Věříte tomu, že nová vláda Petra Fialy povinné očkování odmítne? Zatím se tak vyjadřuje jak Fiala, tak Válek… Co by potom znamenalo, kdyby náhle otočili?

Reálně a fakticky zcela na tutti neodmítne. Možná na oko a klamně ano, ale jsou to jen loutky a farizejové jednající ve službách a v zájmu majitelů klíčů.

Mikrobiolog Peter Šebo, který založil petici za povinné očkování proti covidu, má jasno. Podle něj už není možné donekonečna ustupovat agresivní menšině, která ohrožuje zdraví a majetek „nás všech“ a bere nám svobodu. Tím profesor Šebo myslí neočkované. Je to podle vás přesný pohled na současnou situaci?

Profesor Mengele, pardon Goebbels, pardon Šebo, štědře placený z našich kapes jako člen akademie věd, je typickým příkladem typického koronafašisty rozdmýchávajícího nenávist mezi skupinami obyvatel „vlastního“ národa. Vlastního v uvozovkách, že tahle onuce k tomuto národu nepatří. Zcela v souladu s goebbelsovskou rétorikou obrací veškerou vinu ve formě ohrožování zdraví, majetku a braní svobody na nepodvolené neočkované, ačkoliv za tohle všechno zcela bez jakýchkoliv pochyb – i z hlediska všech otevřených mainstreamových propagandistických zdrojů – může vládnoucí garnitura bezpodmínečně sloužící globalistům.

Reprodukční číslo R klesá; zatímco koncem října kulminovalo na hodnotě 1,96, dnes už je na hodnotách z léta v rozmezí 0,8 – 0,9. Máme prý ale ještě během prosince čekat zvýšený nápor na nemocnice. Je podle vás s ohledem na výše uvedené ospravedlnitelné, aby vláda před Vánoci ještě zpřísnila některá opatření?

Ospravedlnitelné není prakticky nic, co vláda udělala od začátku hry na covid. Od likvidace malých a středních podnikatelů a živnostníků, zadlužení současné generace a několika generací našich dětí, likvidace vzdělání, zdraví a socializace našich ratolestí, korumpování zdravotníků a celého zdravotního systému, lockdowny a nyní segregaci lidí na nadlidi a podlidi jen na základě toho, že jsou opícháni neprověřenou vakcínou v testovacím režimu, která navíc je pro drtivou většinu zdravých občanů – možná krom rizikových skupin, a to ještě říkám možná –, zcela zbytečná.

K číslům pravidelně zveřejňovaným na profilu Ondřeje Dostála přibylo začátkem týdne nové rozdělení u těch, kteří leží v nemocnicích. Zbystřit by měli očkovaní. Z celkového počtu 6520 hospitalizovaných má 2608 očkování dokončené, 202 nedokončené. A 262 lidí leží v nemocnici i přesto, že dostali třetí, posilující dávku. Dle pirátského experta na zdravotnictví jsou tato data důležitá pro debatu o povinném očkování. Jak na ně pohlížíte vy?

Anketa

Chcete Víta Rakušana za prezidenta republiky?

1%
98%
hlasovalo: 29371 lidí
Ačkoliv jsem již ke všem datům zveřejňovaným jakýmikoliv oficiálními autoritami skeptický, je vidět, že tečka není tečka a nebude ani trojtečkou. Že očkování, které vás nezachrání před nákazou, šířením nemoci dál ani před hospitalizací a vážným průběhem, je prakticky něco jako slušný šmejd. Nebo?

Daniel Landa si libuje v kryptických videích. Nedávno natočil nové, plné otázek. „Co když nás má covid pas navyknout na to, že už nikdy nebudeme bez správně splněných podmínek dle nařízení vlády mít zelenou v naší povinné aplikaci, a tím pádem už se nikdy nebudeme moci svobodně a bez kontroly pohybovat ve společnosti?“ ptá se. „Co když mě napadá, že to je těžce cítit totalitou? A co když jsem se zbláznil? Kéž by. Kéž by,“ uzavřel svůj výstup. Viděl jste video? Míříme do totality?

Video jsem neviděl, ale s vámi reprodukovaným úryvkem beze zbytku souhlasím. A ve svém komentáři z března roku 2020 jsem o téhle totalitě psal, neb jsem od začátku – věřte, nevěřte – dostal depresi z oné totality, která se na nás, ve jménu politické prý jako pandemie a ochrany našeho zdraví, začala hrnout. Myslím, že lidé, kteří nejsou zcela slepí, museli pochopit, že tento svět je v současnosti globálně ovládán a řízen někým zcela jiným, než jsou politruci, papalášové a farizejové sedící ve vládních židlích.

V Rakousku už mají návrh, jak by mělo fungovat tamní povinné očkování. Sankce za nesplnění bude 600 eur každé tři měsíce s maximální pokutou ve výši 3600 eur. Jak se na to díváte? A budou mít bohatí možnost, na kterou chudí nedosáhnou, jak se očkování vyhnout?

Jako na očekávaný krok koronafašistů, který se brzy v nějaké formě bude tlačit a zřejmě se i objeví i u nás. Salámovou metodou se dostaneme ze současné koronafašistické totality k totalitě absolutní. K druhé části, bohatí mají vždycky více možností než chudí. Tak to bohužel, bohudík jest.

Miroslav Kalousek jako prezidentský kandidát. Má podle vás šanci uspět? Kdo by se ho měl nejvíc bát? Podle zlých jazyků to jsou hlavně Petr Fiala a Markéta Pekarová Adamová…

Ale minimálně dle současných proporcí ano. Ideální bafuňář. Pije jak Zeman, lže jak Babiš, kabáty převléká jak Kalousek a mimo posedávání a nalévání se v Poslanecké sněmovně nikdy nic pořádného nedělal. Navíc bude coby lepší kavárenský člověk a uctívač pravdolásky podporován drtivou většinou mainstreamových hlásných troubů. Mimochodem, prezidentská kandidatura bude slušná sebranka: Janeček, Pavel, Vystrčil, Hilšer, Babiš, jakási ta Danuše, Kocáb, Fischer, nedej bůh Němcová či Bradáčová. A časem se přiloupne i Pospíšil.

V případě ruské invaze na Ukrajinu přistoupí USA a jejich spojenci k tvrdé odvetě, například k odpojení Putinovy země od mezinárodního bankovního systému SWIFT. V ohrožení by byl i projekt Nord Stream 2. Co si o eventualitě války na Ukrajině myslíte?

Úplně se mi tyhle válečné řeči – ze stran šiřitelů demokracie atomovými a dalšími bombami – nelíbí. Vždycky, když se začnou objevovat informace od zaručených zdrojů, zejména z USA, že jsou tam a tam zbraně hromadného ničení jako v Iráku, nebo útoky chemickými zbraněmi jako v Sýrii, případně útlak arabských teroristů jako v Srbsku, tam se později humanitárně likviduje obyvatelstvo a následně privatizují toho času státní zdroje nevyčíslitelné hodnoty. Rusko se nicméně – naštěstí pro něj – dokáže ubránit, ale zápach jestřábí nadrženosti na další rozbroje v Evropě – zejména pak ve styku s Ruskem – je zřejmý.

Čína má smůlu, američtí političtí představitelé nepřicestují na OH v Pekingu. Podobně se rozhodli asijskou velmoc zarmoutit i Britové a Australané. Jak tento „soft“ bojkot hodnotíte? Má to smysl, nemá to smysl? Nebylo by lepší nejezdit vůbec, pokud chci něco světu sdělit?

Nevím, nakolik tento krok politicky a diplomaticky zasáhl Čínu, ale já bych byl naopak docela rád a byl bych na sebe pyšný, že k nám nepřijedou šašci produkující telenovely typu Skripal nebo Vrbětice. Smysl je pochybný a ani ho vlastně úplně nechápu.

Papež František, jak ho neznáme. EU přirovnal k nacistické diktatuře. Může za to uniklý návrh příručky pro eurokomisaře a především pasáž, kde se doporučovalo vynechávat slovo „Vánoce“. Má papež pravdu? Kam dnešní EU podle vás směřuje?

EU je diktatura, ale zcela jistě více než té nacistické a fašistické je podobna socialistické bolševické, což jezuita Bergoglio, známý jako papež František, zcela nepochybně ví, ale v rámci prorežimního zájmu pomlčí. Ale i tak mě zaujalo, že se současný pseudo papež na účet diskvalifikace Vánoc vyjádřil takhle ostře vůči Euro sojuzu, se kterým je jinak coby globalista jedna ruka. Dnešní EU směřuje k rozpadu, rozštěpení, v krajním případ k nějakým potyčkám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Marek Korejs

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězení? To bývá odrazový můstek. Upozornění u kauzy Feri

15:55 Vězení? To bývá odrazový můstek. Upozornění u kauzy Feri

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA Kauza Dominika Feriho je komentátorovi nadále podezřelá. „Jakákoli …