Sociologa Hampla nepřekvapuje, jak se Patočka a další přiživovali na vládě ČSSD: Multikulti aktivisté jdou po penězích. V „kavárně“ nikoho nezištného nenajdete

26.11.2017 17:37 | Zprávy

ROZHOVOR Sociolog Petr Hampl patří k dlouhodobým kritikům současných liberálních elit a jejich systému ovládání společnosti. Proto jej ani příliš nepřekvapil odhalený systém penězovodů v rámci ministerstev vedených ČSSD, která různými cestami přispívala statisíci na činnosti neziskovky a webu, provozovaného vlivným sociálním demokratem a poradcem premiéra Sobotky Jakubem Patočkou. Tito lidé podle Hampla ani jinak nejsou schopni fungovat.

Sociologa Hampla nepřekvapuje, jak se Patočka a další přiživovali na vládě ČSSD: Multikulti aktivisté jdou po penězích. V „kavárně“ nikoho nezištného nenajdete
Foto: Debatní klub
Popisek: Sociolog Petr Hampl v Debatním klubu

V posledních dnech se objevily informace, kterak web Deník Referendum, podporující ČSSD a nastolující levicově liberální agendu, byl masivně podporován ministerstvy ČSSD, včetně toho, že byli redaktoři fiktivně zaměstnáváni a placeni z veřejných peněz. Překvapila vás tato praxe?

Ani v nejmenším. Ono totiž všude platí, že aktivní lidé na vlastenecké straně pracují dobrovolně, ve svém volném čase, mnozí z nich do toho dávají své úspory, často podstupují i značné riziko, čelí útokům a podobně. Multikulturní aktivisté jsou naopak motivováni výhradně finančně. Mezi „kavárnou“ nenajdete nikoho, kdo by se na tom podílel nezištně. Dokonce i ty naivní středoškolačky, které posílá Člověk v tísni do ulic, počítají s tím, že jednou budou placenými aktivistkami neziskovek nebo korporátními manažerkami pro začleňování menšin. Kdyby se zastavil přísun peněz, celá „kavárna“ a veškeré ty anticivilizační aktivity skončí ještě týž den.

Tím nepopírám, že ti lidé tomu opravdu věří. Ale ono je snadnější uvěřit nějakému feministickému nebo multikulturnímu nesmyslu než jít pracovat do fabriky.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Vosáhlo

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

16:59 Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Tomuhle propagandistickému braku vzpomínky věnovat nebudu,“ říká z…