Syn astrologa Baudyše: Obamu řídili „tajní" již v dospívání. A pokud jde o válku, kterou chtějí mocní...

09.09.2014 11:48 | Zprávy

JINÝMA OČIMA Ve čtvrtek uplyne 13 let od teroristických útoků na Světové obchodní centrum v New Yorku. Ne každý věří oficiálně předkládaným teoriím - jako například Antonín Baudyš (Piráti), syn bývalého ministra obrany. Navíc v souvislosti s Ukrajinou říká i to, že války jsou připravovány řadu let dopředu. Dlouho dopředu se prý chystal i scénář, který tam nyní sledujeme. Nejen o tom si povídal s ParlamentnímiListy.cz.

Syn astrologa Baudyše: Obamu řídili „tajní" již v dospívání. A pokud jde o válku, kterou chtějí mocní...
Foto: Archiv AB
Popisek: Antonín Baudyš

Pane Baudyši, pochybnosti o pravdě předkládané Spojenými státy a poté téměř celým světem o 11. září 2001 jste projevil u nás v zemi jako jeden z prvních. A sklidil jste za to z mnoha stran spíše posměch a nepochopení. Nyní se na vaši stranu přidávají i další – i když od té doby muselo uplynout více jak deset let. Blíží se výročí této smutné události - domníváte se, že je to tím, že lidé procitají a začínají více přemýšlet o tom, co je jim servírováno jako FAKT?

Události 11. září zamávaly s uvažováním mnohých z nás. Někteří propadli iluzi, že nás ohrožují teroristé, zatímco jiným se rozbřesklo, že nás ohrožují vlády. Či spíše ti, kteří stojí ještě nad těmi vládami. A že i ti nejvyšší často plní zadání jiných se ukázalo naplno v souvislosti s Barackem Obamou. Tento jinak úctyhodný muž zjevně neřídí vůbec nic. A vzpomínky důstojníků CIA (Basiago a Stillings) říkají, že Barack byl tajnými službami řízen už v době svého dospívání. Sám jsem ale pointu 11. září pochopil až poté, kdy se ukázalo, že za domnělými teroristickými útoky v Rusku (1999 až 2003, mj. Beslan), stojí ruská tajná služba FSB.

Věřím, že snad bude ještě příležitost faktory, které vás k těmto teoriím vedou, rozebrat v nějakém jiném našem společném rozhovoru. V každém případě se dá usuzovat, že jsou vaše názory mnohým určitě nepříjemné. Nesetkal jste se někdy poté, co jste hlasitě začal některé takovéto své úvahy prezentovat, s nějakým nátlakem či událostmi, které mohly dle vás souviset s tím, že jste se vymkl mínění davu? Neměl jste někdy strach?

Nikdy mi nebylo ani vyhrožováno, ani jsem nebyl zastrašován. Je příjemné žít v době a v prostředí, kdy mohu říkat, co si upřímně myslím a nebát se postihů. Z druhé strany mne zastrašovat ani mně vyhrožovat není třeba, protože to, co si myslím, a to, co říkám, je pro celek společnosti zatím zcela irelevantní. Přesto mohu povzbudit své spoluobčany k tomu, že když jsou o něčem přesvědčeni, aby se nebáli svůj názor vložit do veřejné konfrontace. Nic horšího než posměch a urážky anonymních pisatelů sklidit nemůžou. A to je snesitelná cena, za kterou dospělému člověku stojí za to jít s kůží na trh.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

16:59 Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Tomuhle propagandistickému braku vzpomínky věnovat nebudu,“ říká z…