Policie zlikvidovala teroristy ve Francii. Všichni útočníci jsou mrtví

09.01.2015 17:50

Dva muži podezřelí ze středečního vraždění v redakci satirického listu Charlie Hebdo byli zabiti. Při souběžné akci zahynul při útoku policejního komanda také ozbrojenec, který držel rukojmí v košer prodejně v Paříži. Uvedla to dnes večer s odvoláním na policejní zdroje agentura AFP a další francouzská média.

Policie zlikvidovala teroristy ve Francii. Všichni útočníci jsou mrtví
Foto: ČTK, AP
Popisek: Sanitky a policejní vozidla v obci Dammartin-en-Goële během pronásledování mužů spojovaných s útokem na týdeník Charlie Hebdo

Podle AFP policie při zásahu na sever od Paříže útočníky zastřelila, když vyběhli z úkrytu a pálili na bezpečnostní síly. Bratři Chérif a Said Kouachiovi byli od rána obklíčeni v průmyslovém podniku v obci Dammartin-en-Goële severně od Paříže. Zatím není oficiálně potvrzeno, zda u sebe měli rukojmí nebo rukojmího. Média hovoří o jednom zajatém mladém muži.

Ozbrojenec, který držel několik rukojmích v košer marketu v Paříži, byl zabit při útoku francouzského policejního komanda. Informoval o tom server listu Le Monde s odvoláním na policejní zdroj. Několik rukojmích bylo údajně zachráněno. Policejní operace ale stále ještě pokračuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr, čtk

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bereme moc washingtonským elitám... Donald Trump složil slib a přišla politicky nekorektní smršť u mikrofonu

18:31 Bereme moc washingtonským elitám... Donald Trump složil slib a přišla politicky nekorektní smršť u mikrofonu

V roli prezidenta pronesl Donald Trump svůj první projev. Dal jasně najevo, že odteď bude navždy pla…