Aš: Kvůli pokračující rekonstrukci se pro dopravu uzavřou ulice Republikánská, Údolní a Na Stráni

06.05.2021 14:05

O rekonstrukci komunikací v ulicích Republikánská, Údolní a Na Stráni jsem již informoval. Nyní je v uvedených ulicích dokončována výměna vodovodního řadu a chystá se pokládka nových povrchů.

Aš: Kvůli pokračující rekonstrukci se pro dopravu uzavřou ulice Republikánská, Údolní a Na Stráni
Foto: wikipedia
Popisek:

Z tohoto důvodu zhotovitel požádal Odbor dopravy a silničního hospodářství Městského úřadu v Aši o úplnou uzavírku těchto komunikací v době od 16. 5. do 30. 9. 2021.

Pro doplnění, stavební práce budou probíhat po etapách. První etapa prací  je naplánována na období od 16. 5. do 30. 6. 2021 v části ulici Údolní, druhá etapa na období od 1. 7. do 1. 8. 2021 ve zbývající části ulice Údolní a 3. etapa v době od 2. 8. do 30. 9. 2011 v ulici Republikánská a Na Stráni.

Objížďka je stanovena po ulici Purkyňova, Saská a v případě, že to již bude možné, Studentská (pozn.: ul. Studentská je v současné době kvůli rekonstrukci rovněž neprůjezdná).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…