Čekáme vaše náměty na téma konkurenceschopnost Ostravy

21.02.2012 6:30

Ostrava má slibný potenciál stát se centrem nejrychleji rostoucího regionu České republiky a dobrý základ v řadě kvalitních dokončených či rozpracovaných rozvojových projektů.

Čekáme vaše náměty na téma konkurenceschopnost Ostravy
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

Tato fakta konstatovala studie, kterou si v projektu Rámec konkurenceschopnosti Ostravy 2012-2020 nechalo zpracovat město Ostrava. K dosažení úspěchu je ale podle této studie zároveň nutné projekty lépe propojit a využít jejich vzájemných synergií.

Studie k projektu je zároveň výchozím materiálem pro kvalifikovanou diskusi na téma budoucího rozvoje Ostravska. V Ostravě se 25. ledna konalo jako základní platforma k této problematice fórum k Rámci konkurenceschopnosti města Ostravy. Diskusního setkání, na němž byl projekt představen, se zúčastnili a se svými příspěvky vystoupili zástupci vedení města i kraje, významných společností a také školství z regionu.

Prostor k diskusi je nyní rovněž otevřen pro širší veřejnost na webových stránkách města Ostravy v podstránce Konkurenceschopnost města Ostravy. Prostřednictvím zde umístěného elektronického formuláře mohou posílat náměty a připomínky k tématu odborníci, laici i veřejné instituce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ostrava.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Město prochází jarní očistou, následovat bude blokové čistění

7:37 Vsetín: Město prochází jarní očistou, následovat bude blokové čistění

Mechanismy Technických služeb (TS) města Vsetína již uklízí cesty a chodníky po skončené zimě. V úte…