Cheb: Zpráva o činnosti městské policie

08.11.2019 15:13

Pravidelně informujeme o činnosti Městské policie Cheb za uplynulé období

Cheb: Zpráva o činnosti městské policie
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Dne 31. 10. 2019 bylo městskou policií přijato oznámení o hadovi, který uvízl ve studni a hrozilo jeho utonutí. Strážníci použili odchytové prostředky a hada vylovili. Poté ho vypustili do volné přírody. Jednalo se o dospělého jedince užovky obojkové.

Dne 02. 11. 2019 zjistila hlídka městské policie použití zábavné pyrotechniky v blízkosti Svatého Kříže. Na místě byli dva občané SRN, kteří se za své chování omluvili a uklidili vzniklý nepořádek. Strážníci s nimi tento přestupek vyřešili uložením pokuty.

Strážníci městské policie byli lektorkou vzdělávacího výcvikového střediska a záchranářkou ZZS KVK odborně proškoleni v rámci použití automatického elektronického defibrilátoru a poskytnutí první pomoci. Strážníci jsou připraveni poskytnout potřebnou pomoc při záchraně zdraví nebo života svých spoluobčanů.

Dne 6.11.2019 byla stávka učitelů a chebské základní školy zůstaly zavřené. Strážníci městské policie i přesto u škol preventivně byli z důvodu, kdy v dnešní uspěchané době mohli někteří rodiče na zavření škol zapomenout, nebo se k nim informace o uzavření školy nedostala. Před školou by pak mohly postávat bezradné děti, což se i stalo a strážníci pomohli. 

V uplynulých dnech se městská policie zaměřila na dodržování zákazu vjezdu nákladních vozidel do města. Situace se oproti minulosti výrazně zlepšila, ale i přesto je třeba na dodržování tohoto zákazu dohlížet.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…