Chrudim: Tělocvična chrudimské ZŠ U Stadionu dostane nový kabát

21.05.2016 7:28

Město Chrudim i nadále pokračuje v zateplování objektů svých příspěvkových organizací. Předposlední květnový den započne stavba zateplení objektu tělocvičny Základní školy Chrudim, U Stadionu 756. Výsledek veřejné zakázky malého rozsahu schválila Rada města Chrudim na svém jednání koncem dubna 2016.

Chrudim: Tělocvična chrudimské ZŠ U Stadionu dostane nový kabát
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Posvětila tak rekonstrukci další z budov této základní školy, kdy město navazuje na dokončenou rekonstrukci objektu prvního stupně loni v létě. Ta nejen že zlepšila energetické vlastnosti budovy, ale také obohatila fasádu školy o populární barevný prvek, kterému již nikdo ze školy či sousedního sídliště neřekne jinak než „pastelky“. S decentními barevnými prvky počítá i projekt pro tělocvičnu.

Vítězem výběrového řízení se ze šesti uchazečů o zateplení tělocvičny stala chrudimská firma VIKTORSTAV Chrudim s.r.o. Město bude v této akci investovat přes 3 430 000 korun včetně DPH. Práce by měly být ukončeny do konce letošního července.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Velký den sociálních služeb nabídne program pro celou rodinu

16:31 Litoměřice: Velký den sociálních služeb nabídne program pro celou rodinu

Město Litoměřice se dlouhodobě snaží udržovat rozsáhlou síť poskytovatelů veřejných, sociálních a do…